Baigie dūmi nāk! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Baigie dūmi nāk!

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
Baigie dūmi nāk! ( 6804 )
RMatisons

559 ziņas

PM

nav ten sakars ap psotu krāšanu.
bet tev patīk veidot bazjēdzīgu tēmu nosaukumus.
p.s. izskatās ka vēl nēesi sapratis kāpēc piekasos.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

voyager77

25 ziņas

PM

RMatisons: "nav ten sakars ap psotu krāšanu.
bet tev patīk veidot bazjēdzīgu tēmu nosaukumus.
p.s. izskatās ka vēl nēesi sapratis kāpēc piekasos.
"

Kādu tad man vajadzēja likt nosaukumu?Mazāk piekasies citiem!Būtu labāk kautko palīdzējis vismaz pārējie,kas te atbildēja izņemot tevi man palīdzēja!

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

voyager77: "
Kādu tad man vajadzēja likt nosaukumu?Mazāk piekasies citiem!Būtu labāk kautko palīdzējis vismaz pārējie,kas te atbildēja izņemot tevi man palīdzēja!
"

Pārējie necenšas uzturēt kārtību forumā!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

voyager77

25 ziņas

PM

RMatisons: "
Pārējie necenšas uzturēt kārtību forumā!!!
"

Tu te administrators vai,kas te bl* tev nav pie dirsas kadus nosaukumus liek?Laikam kasities patik.Sis forums ir domats palidzibai nevis dirsanai virsu,gudrinieks atradies!!!Tu te visiem ZB ar savu piekasisanos.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

voyager77: "
Tu te administrators vai,kas te bl* tev nav pie dirsas kadus nosaukumus liek?Laikam kasities patik.Sis forums ir domats palidzibai nevis dirsanai virsu,gudrinieks atradies!!!Tu te visiem ZB ar savu piekasisanos.
"
visiem zb??? un to saka user's ar 14 postiem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

voyager77

25 ziņas

PM

PASSATizhi: " visiem zb??? un to saka user's ar 14 postiem "

Palasot citas tēmas viņš ari piekasās.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

RMatisons, neviena nelūgts, cīnās, lai šajā forumā arī k-ko pēc tam derīgu varētu atrast. Jo pagaidām tas ir ļoti grūti vai pat, es teiktu, neiespējami un, iespējams, tāpēc par katru jautājumu jaunpienācēji cepj jaunu tematu, nevis atrod savai problēmai izskaidrojumu vai turpina līdzīgu diskusiju...
Par tēmu - eļļa nedaudz iztašķās atverot korķi rūcošam arī manam 2.5CRD. Balti izgarojumi ir vai nu tvaiks no mitruma eļļā (kā rakstīja) vai dzesēšanas šķidrums. Ja tikko pērc nezināmu un ir tāda lieta, nav izslēgts, ka izplešanās trauks ir nobloķēts lai tev liktos, ka līmenis nekrītas, bet galva pušu...
Un vispār - jebkurā "privātajā" forumā atrašanās tajā ir tava privilēģija, nevis tiesības! Ja gribi k-ko saņemt, vajag arī k-ko dot!
Šim forumam gan pagaidām noteikumi nav tik stingri, bet no dažiem citiem man zināmiem citiem forumiem tu lidotu... Par aizrādījumu neņemšanu vērā, lamāšanos, pareizrakstības neievērošanu.
Miers un cieņa vienam pret otru!

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

voyager77

25 ziņas

PM

JurisB: "RMatisons, neviena nelūgts, cīnās, lai šajā forumā arī k-ko pēc tam derīgu varētu atrast. Jo pagaidām tas ir ļoti grūti vai pat, es teiktu, neiespējami un, iespējams, tāpēc par katru jautājumu jaunpienācēji cepj jaunu tematu, nevis atrod savai problēmai izskaidrojumu vai turpina līdzīgu diskusiju...
Par tēmu - eļļa nedaudz iztašķās atverot korķi rūcošam arī manam 2.5CRD. Balti izgarojumi ir vai nu tvaiks no mitruma eļļā (kā rakstīja) vai dzesēšanas šķidrums. Ja tikko pērc nezināmu un ir tāda lieta, nav izslēgts, ka izplešanās trauks ir nobloķēts lai tev liktos, ka līmenis nekrītas, bet galva pušu...
Un vispār - jebkurā "privātajā" forumā atrašanās tajā ir tava privilēģija, nevis tiesības! Ja gribi k-ko saņemt, vajag arī k-ko dot!
Šim forumam gan pagaidām noteikumi nav tik stingri, bet no dažiem citiem man zināmiem citiem forumiem tu lidotu... Par aizrādījumu neņemšanu vērā, lamāšanos, pareizrakstības neievērošanu.
Miers un cieņa vienam pret otru!
"

Paldies par atbildi tomēr izlēmu,ka neņemšu to voyageri.Rīt braucu skatīties vienu citu 2005 2.5 CRD Pelēks LX cerams tam viss ies labi

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Baigie dūmi nāk!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online