Baigie dūmi nāk! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Baigie dūmi nāk!

Lapas: [1] 2 3 4 5 6
Baigie dūmi nāk! ( 6805 )
voyager77

25 ziņas

PM

Sveiki tātad šodien biju aizbraucis skatīties vienu 2005 Gada 2.5 CRD voyager,bet viņam drausmīgi dūmi nāk no tās vietas kur lej eļļu varbūt kāds zin,kas pa problēmu?Balti dūmi,bet nesmirdēja un vel kad izvilku eļļas līmeņa pārbaudītāju ārā izsšļācās nedaudz eļļa.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Eļļai ar šļācienu nez vai vajadzētu gāzties, bet kāds piliens var izlidot.
Passatizhi taisnība, intensīviem dūmiem no kartera nevajadzētu būt. Vienīgais, ja auto ilgi stāvējis, šajā rudens laikā, var eļļā nokļut ūdens kondensāts un tas kādu laiku iztvaikot (tad vēl nekas).

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man šķiet runa ir par kartera gāzēm. vai nu aizkakāta kartera ventilācija, vai dzinējs jau ir pamatīgi sadilis. pirmais ir ticamākais variants.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

voyager77

25 ziņas

PM

PASSATizhi: "man šķiet runa ir par kartera gāzēm. vai nu aizkakāta kartera ventilācija, vai dzinējs jau ir pamatīgi sadilis. pirmais ir ticamākais variants."

cena voyagerim 4.500 ir jēga ņemt viņu?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

mans personīgais un nepopulārais viedoklis ir ārkārtīgi negatīvs par diesel

bet ja tās gāzes ir vienīgais, kas stāv ceļa uz auto iegādi, tad labāk veikt diagnostiku. kartera ventilācijas salabošana nebūtu dārga.

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

Man patīk soe kas taisa tādas tēmas ar afigeniem nosaukumiem
Nakamās tēmas nosaukums - kaut kā dūmi nenāk.
Un kā lai normāls cilvāks meklētājā iedomājas, ka kaut kas tāds jāraksta lai atrastu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

a čo. mums te vajadzētu kādu konkursu par labāko tēmas nosaukumu. parakņājoties vēsturē, noteikti var sazīmēt vairākas pērles

Atbildēt uz šo ziņu

voyager77

25 ziņas

PM

RMatisons: "Man patīk soe kas taisa tādas tēmas ar afigeniem nosaukumiem
Nakamās tēmas nosaukums - kaut kā dūmi nenāk.
Un kā lai normāls cilvāks meklētājā iedomājas, ka kaut kas tāds jāraksta lai atrastu.
"

Tev,gan patīk piekasīties cilvēkiem.Baigi varens jūties iepostojot lieku postu?Vai ari tikai tev patīk krāt postus?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Baigie dūmi nāk!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online