Forums » Tehniski jautājumi » masina neiet
| masina neiet ( 3531 ) | |
|
Johnnie
|
2014-10-27 20:35:09 Sveiki! Man 99 gada 3.8 benzins/gaze. Vis sakas palenam, nenema augsa apgriezienus,dodot virsu biezi apgriezieni uzkapa neatbilstosi atrumam un saka slegties karba uz prieksu un atpakal, sauj kkur apaksa, liekas ka katalizatora. karbas nepareizu slegsanos varetu norakstit uz to ka motors nestrada normali un kkadi signali tie doti nepareizi. Vairakas diagnostikas izmeta sadalenes un klokenes deveja bojajumu. Klokenes deveju ieliku lietotu, a sadalenes jaunu. Ir nomainitas sveces, katalizators un spole, pat nopirku tadu pasu donoru ar izpustu galvu. Tagad ir ta ka knapi varu pabraukt, ja to ta var skaitit, jo gazes pedali nedrikst aiztikt lai nenoslaptu. Ak ja, skate atgazes bija par lielu, katalizators bija beigts un cik sapratu ari zondes. Tos nomainiju. Vai kads ludzu var palidzet, kur varetu but ta vaina Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze |
|
RMatisons
|
2014-10-28 05:59:06 Sveiks. Nekur tev mašīna neiet. Kāju tak nav. Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
|
Johnnie
|
2014-10-28 06:47:48 Paldies RMatison, man ir kkas lidzigs, bet tagad reti kad tieku augstak par tuksgaitu, raustisanas sakas velak un tad noslapst. Viena no diagnostikam mineja ari degmaisijumu par liesu. Varbut kompis noklajies un kko neta talak dod, vai degvielas filtrs. A kompi drikst parlikt no cita, neko nesacakaresu, kkadus imobilaizerus vai kka citu (kompis no tada pasa, tik town and contry)? Nav ne jausmas kur lai turpina kerties klat, ari elektrikim aptrukusas idejas!? Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze |
|
IlmarsG!!
|
2014-10-28 07:41:57 Ja jau degmaisījums par liesu, tad varbūt kā nākas nestrādā Lambda zonde. Šī visu laiku rāda, ka degmaisījums trekns, bet ECU visu laiku griež liesāku. |
|
Johnnie
|
2014-10-28 20:51:53 "Ja jau degmaisījums par liesu, tad varbūt kā nākas nestrādā Lambda zonde. Šī visu laiku rāda, ka degmaisījums trekns, bet ECU visu laiku griež liesāku. Pats esmu celtnieks, un no motoriem nojegas nav nekadas. To lamda zondi var kka parbaudit vai vina strada, vai ne? Un ka ar degvielas sukni, ka to parbaudit, vai degviela tiek padota pietiekami? Tad sanak ka velti terejos un uzliku jaunu katalizatoru, ja pa lielam vins nav vajadzigs. Iedodn ludzu savu tel num. Atgazu merijumus gan jasak meklet, Janka no kluba gaja skati, drosvien masina metajas. Bet kludas vienalga met par sadalenes deveju, kaut tas nomainits un vadi parbauditi. Kadam ir kadas idejas, esmu diezgan liela izmisuma, jabrauc ar sievas MAZO 316 bmw Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze |
|
IlmarsG!!
|
2014-10-28 22:42:36 Voyagerkluba serviss taču reklamējas- Atdzen auto bez apskates - saņem ar. |
|
Johnnie
|
2014-10-31 20:48:40 Izskatas ka nevienam nekas lidzigs nav noticis, vai ari negribas padalities ar padomu! Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze |
|
edgarsm
|
2014-10-31 21:22:02 Svečvadus mainīji ? Voyager 3.3i 96., benzogaz |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » masina neiet