alarm set » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » alarm set

Lapas: 1 2 [3] 4
alarm set ( 4816 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Reiz internetā es lasīju variantu, ka salauztas atslēgas pelēkā galviņa pielīmēta kaut kur slēdzenes tuvumā, bet lietotas tiek parastas pievīlētas atslēgas. ja nu šeit ir tas pats, bet tā pielīmētā galviņa atlīmējusies.
Ja nu tiešām tur ir oriģināla signalizācija, tad varbūt var nevis kaut ko labot, bet atslēgt pavisam. Tāpat jau mūsu autiņus neviens nezags.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Reiz internetā es lasīju variantu, ka salauztas atslēgas pelēkā galviņa pielīmēta kaut kur slēdzenes tuvumā, bet lietotas tiek parastas pievīlētas atslēgas. ja nu šeit ir tas pats, bet tā pielīmētā galviņa atlīmējusies.
Ja nu tiešām tur ir oriģināla signalizācija, tad varbūt var nevis kaut ko labot, bet atslēgt pavisam. Tāpat jau mūsu autiņus neviens nezags.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

immo nevar atslēgt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Imobilaizeru nevar, bet signalizāciju, šķiet, varēja - jālasa manuālis.

Atbildēt uz šo ziņu
igorsigors

13 ziņas

PM

stekeru krasa izsaka loti dauz. un tiku gala momainiju abus vadibas blokus un vis ir ok. un nekadas galvinas nau nekur limetas vinam nav imobilaizers.

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

igorsigors: "stekeru krasa izsaka loti dauz. un tiku gala momainiju abus vadibas blokus un vis ir ok. un nekadas galvinas nau nekur limetas vinam nav imobilaizers."

Brīvdienās pievīlēju atslēgu un izrādās, ka manam ir imobilaizers, jo pēc dažām sekundēm noslāpst, atslēga melna, tā kā krāsa neko neizsaka. Interesanti, ka imobilaizers ir, bet signalizācijas nav,

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nekā dīvaina tur nav - lielai daļai ir no rūpnīcas imobilaizers, bet nav signalizācijas. Arī manējam.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Nekā dīvaina tur nav - lielai daļai ir no rūpnīcas imobilaizers, bet nav signalizācijas. Arī manējam.

CV 1998.g. 2.5TD LE

"

vecajiem tauniem un caravāniem nebija immo. jaunajaiem 01-- visiem man šķiet ir. man ar nepatīk, nevaru sigas startu pieslēgt. muhļīt ar apiešanu pagaidām nav iekāriena.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: "vecajiem tauniem un caravāniem nebija immo. jaunajaiem 01-- visiem man šķiet ir. man ar nepatīk, nevaru sigas startu pieslēgt. muhļīt ar apiešanu pagaidām nav iekāriena."

Lai apietu būs jānoslēpj viens atslēgas čips zem paneļa,savādāk nikā...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » alarm set
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online