gaze gluko » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gaze gluko

Lapas: [1] 2 3
gaze gluko ( 3672 )
agrais2014

5 ziņas

PM

sveiki ! varbut kads var man ko ieteikt gaze strada viss notiekas kad nobraucu km 70 gaze atsledzs un sak pikstet! apstajos noslapeju dzineju uz kadam 10 min un vis ir kartibaa braucu talaak ! bet tad atkal pe 10 km taspats iepejams kautkas uzkarst un atsledz gai ?!

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Varēji jau savu sāpi ierakstīt jau esošajas tēmas par gāzes problēmām nevis taisīt piemēram ar nausaukumiem gļuko. varbūt nākamais būs čakarējas vai vel nez kāds nosaukums.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

osis33

118 ziņas

PM

agrais2014: "sveiki ! varbut kads var man ko ieteikt gaze strada viss notiekas kad nobraucu km 70 gaze atsledzs un sak pikstet! apstajos noslapeju dzineju uz kadam 10 min un vis ir kartibaa braucu talaak ! bet tad atkal pe 10 km taspats iepejams kautkas uzkarst un atsledz gai ?! "

Paskaties vai pie balona krāns līdz galam ir vāļa.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

uldii12345

316 ziņas

PM

Man šoruden parādijās problēma, straujāk uzspiežot gāzes pedāli gāze atslēdzas kaut vai ir pilns balons, nesen biju uz apkopi, bet nekas nemainījās. (Uz apkopi dzina sieva, kas protams par šo problēmu aizmirsa pajautāt). Par cik gāzeniekiem patīk visu novelt uz svecèm, jautājums vai gâze var slēgties ārā dēļ sliktām svecēm, svečvadiem. Antifrīza līmenis ok (radiators līdz lūpai)

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Ranger

181 ziņas

PM

laiks gāzes filtrus mainīt abus,bet ja tu saki ka apkope taisīta ,tad tam tā kā vajadzētu būt izdarītam. Vēl varbūt kompis gļuko ,bet to tev tikai gāzinieki var pateikt. Sveces un svečvadi parasti pie vainas ,ja ir nevienmērīga darbība ,nestrādā kāds cilindrs/i vai ari ja ir šaušana.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

visbiežāk gāze atslēdzas ja nokrīt spiediens tvaika fazei. ciet filtri vai vecs reduktors. tas ka nesen bija apkope, neko daudz nepasaka. lētos filtrus aizit ciet pat viena uzpilde ar sliktu gāzi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

Problēma parādījās pirms apkopes, tika veikta apkope un nekas nemainījās. Gāzes iekārtai apmēram 2,5 gadi, nobraukums 48 tūkst. Mans jautājums, vai šādu problēmu var izraisīt kaut kas mašīnas pusē (sveces, vadi, lamdas, elektronika), vai tā ir 100% gāzes iekārtas vaina.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

rabarbers

99 ziņas

PM

Ja iespiežot grīdā, pāriet uz benzīnu, tā ir gāzes padeves/spiediena problēma. Jāslēdz kompis pie gāzes iekārtas un jāskatās kas tur reāli notiek.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » gaze gluko
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online