Degvielas patēriņš CGV 2.8 CRD 2005 g. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas patēriņš CGV 2.8 CRD 2005 g.

Lapas: 1 [2] 3 4
Degvielas patēriņš CGV 2.8 CRD 2005 g. ( 5603 )
Swensons

19 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja jau ieintriģēji publiku, tad publisko diagnostikas rezultātus. Kaut varam nojaust.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Publiskošu, šodien man 16.00 pieraksts TC

Atbildēt uz šo ziņu
Swensons

19 ziņas

PM

Tātad pēc TC diagnostikas vaina IESPĒJAMS degvielas patēriņam ir "Atgāzu recirkulācijas vārsts" stāv atvērts,

ir kāds saskāries ar tādu problēmu un vai tas tiešām var ietekmēt degvielas patēriņu?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Var ietekmēt. Tev atgāzes lielādaudzumā tiek padotas ieplūdē. Līdz ar to cilindros nonāk maz skābekļa un degviela slikti sadeg. Vislabākais to vārstu būtu "noglušīt", lai stāv visu laiku ciet. Tad degvielas patēriņš varētu būt pat mazāks kā papīros. Savējam gan neesmu to darījis. Cenšos neiejaukties ideāli strādājošā motorā.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Swensons

19 ziņas

PM

Paldies par padomu, mēģināšu kautko darīt lietas labā

Atbildēt uz šo ziņu
Swensons

19 ziņas

PM

Swensons: "Paldies par padomu, mēģināšu kautko darīt lietas labā "

Nu tā! Pārbaudot recirkulācijas vārstu, tur viss ok, vārsts strādā un nestāvēja vaļā, bet nolēmām ar meisteru noglušīt!

Vai samazinājās degvielas patēriņš? nē nesamazinājās! vnk nu jau besī!

TC diagnostikā problēmas neatrod, izņemot par to vārstu viņi kļūdījās:)

Runājot par sprauslām TC teica ka elektroniski viss ok, bet vai reāli viņi diagnostikā var pateikt
vai tās sprauslas kā saka mīž vai nemīž?

Domāju varbūt tur vēl vaina varētu būt, vnk nezinu ko vairs darīt?!?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man šķiet, ka pašas sprauslas testē uz stenda, no dzinēja demontējot. Nez vai to darīja parastā pārbaudē. Ņemot vērā, ka TC-motors ir arī Bosch diagnostikas centrs, tāds stends viņiem varētu būt.

Atbildēt uz šo ziņu
Swensons

19 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Man šķiet, ka pašas sprauslas testē uz stenda, no dzinēja demontējot. Nez vai to darīja parastā pārbaudē. Ņemot vērā, ka TC-motors ir arī Bosch diagnostikas centrs, tāds stends viņiem varētu būt.

"

Nē viņi tikai pie komja pieslēdza, bet vnk domāju vai tur parādās kā tās sprauslas strādā!

Atbildēt uz šo ziņu
Ottttto

132 ziņas

PM

Swensons: "

Nē viņi tikai pie komja pieslēdza, bet vnk domāju vai tur parādās kā tās sprauslas strādā!"

Kādreiz man bija dīzelis (ne-Voyageris), viens vecs krabis bet meistars uz goda man 6 sprauslas par smieklīgu naudu atremontēja, un brīnījās kā pirms tam esmu varējis vispār pabraukt ar tādām.
Patēriņš īpaši nemainījās, bet vērās gan lopā pēc tam.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas patēriņš CGV 2.8 CRD 2005 g.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online