Chrysler Voyager 2004. gads » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Voyager 2004. gads

Lapas: [1]
Chrysler Voyager 2004. gads ( 1871 )
demonlv

3 ziņas

PM

Labs vakars!
Pienācis laiks ikgadējai tehniskai apskatei.
Mašīnai viss ok, bet salika 2 par aizmugures lukturiem (nesertificēti, neatbilstoši sertificēti). Cik saprotu tas tāpēc, ka tie ir Amerikas varianta, lai gan mašīna ir no Eiropas (Itālijas). tad jautājums, kā tikt apskatei cauri? vai tiešām būs jāpērk jauni lukturi par
140 eiro gab.? ((
P.S. vai arī man atrada, kur "piesieties", lai ar pirmo reizi netieku cauri, kā jauns īpašnieks... jo iepriekš viss bijis labi.

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

demonlv: "Labs vakars!
Mašīnai viss ok, bet salika 2 par aizmugures lukturiem (nesertificēti, neatbilstoši sertificēti). Cik saprotu tas tāpēc, ka tie ir Amerikas varianta, lai gan mašīna ir no Eiropas (Itālijas). tad jautājums, kā tikt apskatei cauri? vai tiešām būs jāpērk jauni lukturi par
140 eiro gab.? ((
P.S. vai arī man atrada, kur "piesieties", lai ar pirmo reizi netieku cauri, kā jauns īpašnieks... jo iepriekš viss bijis labi.
"

Tēmas par 2004 gada voyager ir un arī par visa veida lukturiem ir.
Vareji jau esošajās temas rakstīt savu sapi nevis taisīt jaunu unar drukas kļūdu.
2004 Voyager
tuninga lukturi

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Gan jau lietotu var atrast lētāk. Savējam 1998.g. Eiropas aizmugurējo lukturi kādreiz nopirku par Ls35 (Karavan Auto, Akmeņu ielā).

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

140 eiro gab.? ((
"

Nevienam draugam nav kraisleris, nevari lukturus aizņemties uz skati?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

demonlv

3 ziņas

PM

tad tas tā arī ir, nedrīkst braukt ar Amerikas lukturiem Eiropas savienībā?
es tikai skatos, ka neesmu viens ar šādiem lukturiem uz ceļa... (vai braukt uz citu skati? )

Atbildēt uz šo ziņu
demonlv

3 ziņas

PM

aizņemties jau varētu pamēģināt, bet tas jau problēmu neatrisinās, nākamgad atkal liks divniekus???

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1250 ziņas

PM

140 eiro gab.? ((
"

Lietots,eiropietis -60/gb t. 29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

janni

716 ziņas

PM

demonlv: "tad tas tā arī ir, nedrīkst braukt ar Amerikas lukturiem Eiropas savienībā?
es tikai skatos, ka neesmu viens ar šādiem lukturiem uz ceļa... (vai braukt uz citu skati? )
"

Pie mums (LV) vienkārša matemātika: eiropai paredzēts auto - tikai eiropai paredzēti lukturi, amerikai paredzēts auto - amerikai VAI eiropai paredzēti lukturi..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Voyager 2004. gads
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online