voyager uz metāllūžņiem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » voyager uz metāllūžņiem

Lapas: [1] 2
voyager uz metāllūžņiem ( 2589 )
boltrix

53 ziņas

PM

Sveiki vīri!
Jautājums sekojošs, vai kāds ir nodevis 1996. Gada 3,3 benzīna voyageri uz metāllūžņiem? Ja jā tad cik naudiņas dod?

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

boltrix: "Sveiki vīri!
Jautājums sekojošs, vai kāds ir nodevis 1996. Gada 3,3 benzīna voyageri uz metāllūžņiem? Ja jā tad cik naudiņas dod?
"

nu šis gan ir tehnisks jautajums.
Šādiem ir domāts tirgus sadaļa!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Varbūt Akmeņu ielas vai kāds cits šrots paņems par labāku cenu.

Atbildēt uz šo ziņu
boltrix

53 ziņas

PM

Šis ir tiri tehnisks jautājums, jo nevienam no foruma biedriem nepiedāvāju viņu iegādāties.
P.S. šis nav arī copes forums, kur jautāt par butēm, tam ir domāti citi forumi...

RMatisons: "
nu šis gan ir tehnisks jautajums.
Šādiem ir domāts tirgus sadaļa!
"

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

boltrix: "Šis ir tiri tehnisks jautājums, jo nevienam no foruma biedriem nepiedāvāju viņu iegādāties.
P.S. šis nav arī copes forums, kur jautāt par butēm, tam ir domāti citi forumi...

"

nu tad ko tu raksti ten par metālūžņiem? ten ir voyager forums nevis metāllūžņu. Raksti viņiem un tad uzzināsi

Atbildēt uz šo ziņu

boltrix

53 ziņas

PM

Čali, kas tev dzīvē pietrūkst??? Vot reāli tev aizmirsu pajautāt kur man cept augšā tēmu... Godīgi sakot nesaprotu kāpēc tu visur lien iekšā ar savu demagoģiju... Mierīgi uzdevu jautājumu vai kāds nav nodevis Voji uz lūžņiem, cik par to saņēma... Nē jāizvērš diskusija uz n-tajām lapām kāpēc savu jautājumu ieliku tur un ne citur... Es tev jautāju kāpēc tu cel augšā simts gadīgas tēmas, uzdod jautājumu, kurš šajā tēmā jau ir atbildēts? Es tev jautāju kāpēc tu cep augšā tēmas par copi (galu galā šeit ir Voyager forums nevis copeslietas)? Nē, tad lūdzu liec man svētu mieru un nebaksties manās diskusijās ar saviem padomiem...

RMatisons: "

nu tad ko tu raksti ten par metālūžņiem? ten ir voyager forums nevis metāllūžņu. Raksti viņiem un tad uzzināsi
"

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

boltrix: "Čali, kas tev dzīvē pietrūkst??? Vot reāli tev aizmirsu pajautāt kur man cept augšā tēmu... Godīgi sakot nesaprotu kāpēc tu visur lien iekšā ar savu demagoģiju... Mierīgi uzdevu jautājumu vai kāds nav nodevis Voji uz lūžņiem, cik par to saņēma... Nē jāizvērš diskusija uz n-tajām lapām kāpēc savu jautājumu ieliku tur un ne citur... Es tev jautāju kāpēc tu cel augšā simts gadīgas tēmas, uzdod jautājumu, kurš šajā tēmā jau ir atbildēts? Es tev jautāju kāpēc tu cep augšā tēmas par copi (galu galā šeit ir Voyager forums nevis copeslietas)? Nē, tad lūdzu liec man svētu mieru un nebaksties manās diskusijās ar saviem padomiem...

"

yo yo.

http://planetalu.ru/v418424548/3e81/hz5SxFILXAQ.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

boltrixam uraaaa un liekam viņam svētu mieru.
MIERS AR TEVI

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » voyager uz metāllūžņiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online