Displejā deg nezināms brīdinājuma signāls » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Displejā deg nezināms brīdinājuma signāls

Lapas: [1] 2
Displejā deg nezināms brīdinājuma signāls ( 2795 )
Poooll

21 ziņas

PM

Sveiki.

Vārbūt kāds zin kaut ko vairāk par šo brīdinājuma signālu. Netā meklēju, bet visi voyager displeji ko izmeta bija bez šāda brīdinājuma signāla.
Pēc loģikas liekas, ka kaut kas ar pečku vai gaisa padevi, bet labāk zināt precīzi.

Brīdinājuma signāls...

P.S. Varbūt kads zin, kur var novilkt remonta un apkopes rokasgrāmatu priekš 2006 gada grand voyager? Viss ko pagaidām esmu atradis town & contry angļu valodā...

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Šis simbols apzīmē autonomo krāsniņu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

uldii12345

316 ziņas

PM

Poooll: "Sveiki.

Vārbūt kāds zin kaut ko vairāk par šo brīdinājuma signālu. Netā meklēju, bet visi voyager displeji ko izmeta bija bez šāda brīdinājuma signāla.
Pēc loģikas liekas, ka kaut kas ar pečku vai gaisa padevi, bet labāk zināt precīzi.

Brīdinājuma signāls...

P.S. Varbūt kads zin, kur var novilkt remonta un apkopes rokasgrāmatu priekš 2006 gada grand voyager? Viss ko pagaidām esmu atradis town & contry angļu valodā...

Paldies!

Ja angļu valodā der, tad var nopirkt ebajā, bez maksas bija vienā krievu saitā, bet salasīt neko nevarēja. Es ebaja nopirku, man gan towns, bet man liekas bija arī tur dīzeļi, jo cik saprotu tev dīzelis.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

uldi12345: citējot tekstu liec ar atstarpi no visa teksta jauna rinda. savādāk tev saplūst ar iepriekšējo tekstu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

gatis.sterns

40 ziņas

PM

Poooll: "Sveiki.

Brīdinājuma signāls...

Paldies!

"

Man ir grāmatiņa vācu valodā. Visu, protams, neskanēšu (nefočēšu), bet ja interesē kaut kas konkrēts, tad varu palīdzēt!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

Poooll

21 ziņas

PM

austris: "Šis simbols apzīmē autonomo krāsniņu."

Paldies

Tagad tik jāizdomā ko ar to darīt?
Varbūt Tu zini arī kādos gadījumos šis simbols iedegas? Šķidrumi autiņam nezūd, tāpēc caurumam tam nevajadzētu būt.

Atbildēt uz šo ziņu
Poooll

21 ziņas

PM

gatis.sterns: "

Man ir grāmatiņa vācu valodā. Visu, protams, neskanēšu (nefočēšu), bet ja interesē kaut kas konkrēts, tad varu palīdzēt!"

Paldies, bet vāciski nerubīju neko, ja nu vienīgi Tev tajā grāmatā arī ir ziņas par šo brīdinājuma signālu - tjipa kāpēc parādās...

Atbildēt uz šo ziņu
MK_A

19 ziņas

PM

Poooll: "

Paldies, bet vāciski nerubīju neko, ja nu vienīgi Tev tajā grāmatā arī ir ziņas par šo brīdinājuma signālu - tjipa kāpēc parādās...
"

Darīt neko nevajag. Simbols iedegas tāpēc, ka laukā paliek augstāks. Mašīna informē, ka ieslēdzas papildus apsilde, lai ātrāk uzsilst salons ziemā. vēlāk kad motors uzsilst krāsniņa atslēdzas un indikators pazūd. Vasarā kad ir silts krāsniņa neslēdzas jo iestatītā temperatūra ir OK. Tā ka viss kārtībā. Manuāli angļu valodā var dabūt TC Motors viņiem piezvanot, atsūtīs pa e-pastu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Displejā deg nezināms brīdinājuma signāls
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online