body modulis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » body modulis

Lapas: [1] 2
body modulis ( 2411 )
edqars87

30 ziņas

PM

Neko par sadu problemu te neatradu...
Atvienoju talo/tuvo gaismu sledzi...salaidu stekeraa uz iso... Nosvilinaju body kastee kautko... Tagad gaismas deg VISU laiku, gabariti nedeg vispar, nav signala, un salona apgaismojums darbojas tikai 2 rezimos...
Dabuju citu body...saspraudu visus stepceļus....sapratu ka nav pareizais body...

Pec kaa mekleet un skatities lai atrastu isto body kas deres manam vāģītim?

Līdzīgi laikam jau nevienam nav bijis....

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

uz tā body nav nekāda koda virsū? jāmeklē jau itkā būtu pēc koda.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

edqars87

30 ziņas

PM

Jā kods ir viens ir laikam 6 ciparu bet otrs kadi 12 cipari. Kuru jaskatas nezinu. 99.gada man...to citu panemu no 97.gada granda. Varbut tapec neder.
Vienkarsi specss pateica ka visi vienadi body busot,kodi neesot naskatas deresot jebkurs, redz ka nekaa. Rit uzrakstisu savejaa body kodu.

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Nu tad mēģini salīdzināt savu kodu ar cita tāda paša gada moduli.
Un tad jau zinād der vai nē

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

edqars87: "Jā kods ir viens ir laikam 6 ciparu bet otrs kadi 12 cipari. Kuru jaskatas nezinu. 99.gada man...to citu panemu no 97.gada granda. Varbut tapec neder.
Vienkarsi specss pateica ka visi vienadi body busot,kodi neesot naskatas deresot jebkurs, redz ka nekaa. Rit uzrakstisu savejaa body kodu.
"
es savulaik pasūtiju no usa restaurēto body. tur jau piekodē pēc vin numura. plug&play sanāca. daži uz vietas sameklētie nederēja.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

PASSATizhi: " es savulaik pasūtiju no usa restaurēto body. tur jau piekodē pēc vin numura. plug&play sanāca. daži uz vietas sameklētie nederēja."

pat neder viena gada? tad sanāk ka tik pēc VIN piekodēti der?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nez, dažiem izdevies sameklēt, cik dzirdēts. es atvedu divus, nederēja. atmetu to domu. toreiz sanāca 115ls ar visu pastu par citu body no usa, kuru piespraud, un viss šansē.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

rabarbers

99 ziņas

PM

Par kādiem moduļiem te iet runa. Piekodēt vajag tikai motora vadības bloku (PCM) un kārbas bloku, body modulis, kas atbild par gaismām un visi pārējie moduļi manam auto ir plug&play. Lai atrastu pareizo, ir jāsakrīt ciparu kodam, burtiem nav nozīmes.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » body modulis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online