Aizmugurējais stabilizators uz 96-2000? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais stabilizators uz 96-2000?

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
Aizmugurējais stabilizators uz 96-2000? ( 8249 )
janni

716 ziņas

PM

PASSATizhi: " jo nav dzirdēts ka tā svira būtu kādam nolūsusi braukt ar tadu nevar!!!
http://ru.wikipedia.org/wiki/Тяга_Панара
"

Kāpēc lai nevarētu braukt. USA variantiem tādas atsaites nav. Un tanī pašā tevis iedotā linkā ir teksts:
"В рессорной подвеске тяга Панара на серийных автомобилях из экономических соображений обычно не применяется, так как рессоры сами по себе способны в определённой степени контролировать как продольные, так и поперечные перемещения моста."

Vienīgi skatē gan nelaidīs cauri, ja būs aizdomas, ka tas pasākums ir noplīsis/noplēsts.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Ezis2

1676 ziņas

PM

Jus man liekas te runajat par 2 atscirigam lietam viens stasta ka vinam noluzis kronsteins pie kaa turas atsaite kas tur tiltu vieta pret scerskustibam un prasa vai var bez vina braukt bet otrs stasta ka amerikanim stabilizators netiek uztadits ka suga
Kads tai atsaitei sakars ar stabilizatoru ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

janni: "

Kāpēc lai nevarētu braukt. USA variantiem tādas atsaites nav. Un tanī pašā tevis iedotā linkā ir teksts:
"В рессорной подвеске тяга Панара на серийных автомобилях из экономических соображений обычно не применяется, так как рессоры сами по себе способны в определённой степени контролировать как продольные, так и поперечные перемещения моста."

Vienīgi skatē gan nelaidīs cauri, ja būs aizdomas, ka tas pasākums ir noplīsis/noplēsts."

to piebildi par resorām nebūtu jāuztver vispārināti.. vojagera viena loksne ir diezgan ļumīga manuprāt.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Domāju ka visiem voyiem nāk stabilizatori,tikai dažiem ir noņemti.Te bij runa par šķērssviru kas neļauj piekarei kustēties uz sāniem,Garenvirzienā to notur izciļni uz lāgā,kas stiprinās tiltā.Pieļauju ka tas auto tagad diezgan ļurcīgs ir.

Atbildēt uz šo ziņu
RsDJ

15 ziņas

PM

Pilnīgi iespējams, ka kaut kādiem auto tas šķērsstienis (panhard rod) nav konstrukcijā nemaz paredzēts, bet tad, attiecīgi, lāgu stiprinājumi ir tādi, lai noturētu to tiltu vietā. Voyagerim tas stienis tur ir paredzēts un diez vai būtu prātīgi uzskatīt ka bez viņa var iztikt Vismaz es bez viņa nekur tālu nebrauktu.

Tam, ka stabilizators ir sākotnēji bijis visiem un pēc tam dažiem noņemts, galīgi nevar piekrist. Pārāk jau nu daudzi ir bez viņa. Kaut kā es neesu redzējis nevienam citam auto modelim masveidā noņemtus stabilizatorus. Nav jau katalizators

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Caravan 3.0 benzīns/gāze 1996 un Town&Country 3.8 benzīns/gāze 1996

munds

477 ziņas

PM

RsDJ: "Pilnīgi iespējams, ka kaut kādiem auto tas šķērsstienis (panhard rod) nav konstrukcijā nemaz paredzēts, bet tad, attiecīgi, lāgu stiprinājumi ir tādi, lai noturētu to tiltu vietā. Voyagerim tas stienis tur ir paredzēts un diez vai būtu prātīgi uzskatīt ka bez viņa var iztikt Vismaz es bez viņa nekur tālu nebrauktu.

Tam, ka stabilizators ir sākotnēji bijis visiem un pēc tam dažiem noņemts, galīgi nevar piekrist. Pārāk jau nu daudzi ir bez viņa. Kaut kā es neesu redzējis nevienam citam auto modelim masveidā noņemtus stabilizatorus. Nav jau katalizators "

kaut kāda auto modelis, kam nav šķērsstienis jau nemaz nav tālu jāmeklē- kantainajam voyageram tāda nav, jo ir vairākas atsperlāgas, un tilts gana stabili turas. Bet, ja tas stienis ir bijis un kronšteins nolūzis, tad ar tādu braukt gan nav prātīgi.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

janni

716 ziņas

PM

Vakar pielīdu pie stāvbremzes regulēšanas (pārāk švaka palika pēc CSDD apmeklējuma) un atcerējos par atsaites strīdu, lūdzu foto:
http://content31-foto.inbox.lv/albums/j/johny_es/Chrysler/pak-piek.sized.jpg?1423147263
Pakaļā daudz slokšņu lāgas un nekādas atsaites, tikai stabilizators.

P.S. skati neizgāju. 7 gadi amerikānim pa LV un abās pusēs priekšpuses sliekšņos caurumi. Pārējais viss +/-. Tagad jāmeklē Rīgā kāds labs (vai lēts) metinātājs.

Atbildēt uz šo ziņu

---

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ir stabilizatora stienis , bet nav Panharda stieņa?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais stabilizators uz 96-2000?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online