Aizmugurējais stabilizators uz 96-2000? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais stabilizators uz 96-2000?

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7
Aizmugurējais stabilizators uz 96-2000? ( 8250 )
migano

351 ziņas

PM

Vakar skatījos ķīniešu grabošo aizmugures gultni un pamanīju, ka pie aizmugurējā tilta "track bar" ir noplīsis nost no virsbūves - sapuvis stiprinājums pie virsbūves.

Te es atradu to detaļu:
http://www.factorychryslerparts.com/products/CHRYSLER/VOYAGER/BRACKET-Track-Bar/4273540/04684346.html

Rekur bildē apvilku - ar zaļo ir tā stiprinājuma daļa un sarkanā - pati atsaite:

http://foto3.inbox.lv/migano/23-11-2014_dodge_cv/DC-track-bar.jpg

Cik kritiski ir braukt bez tās atsaites ? Saprotu, ka pakaļējais tilts var nostaigāt attiecībā uz virsbūvi.
Šodien pa kangara kalniem braucot jau bija psiholoģiskais efekts - likās ka staigā vairāk kā parasti, jo zinu, ka tā saite ir norauta

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nesen forumā konstatējām, ka aizmugurējais stabilizatora stienis ir tikai Eiropas modeļiem. Amerikas netiek likts. Tā kā spried pats.

CV 1998.g.2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Nesen forumā konstatējām, ka aizmugurējais stabilizatora stienis ir tikai Eiropas modeļiem. Amerikas netiek likts. Tā kā spried pats.

CV 1998.g.2.5TD LE"

Tas ir kaut kas cits - tas nav stabilizatora stienis, kas spiež otru pusi pie zemes līkumā.
Tā ir atsaite, kas tiltu tur centrētu attiecībā pret virsbūvi.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

ibiodizels

695 ziņas

PM

Stabilizators ir nr 13 un atsaite 29.Ar vai bez stabilizatora,nav nekādas starpības braucot.Tavā gadījumā tā ir šķērssija kas notur aizmugurejo tiltu savā vietā.Tagad to dara tikai lāgas!Man būtu bail ar tādu braukt.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Laikam nedaudz pārpratu. Tad gan visu liec tā kā jābūt, nav ko eksperimentēt. TA arī var neizlaist, ja pamanīs.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

ibiodizels: "Stabilizators ir nr 13 un atsaite 29.Ar vai bez stabilizatora,nav nekādas starpības braucot.Tavā gadījumā tā ir šķērssija kas notur aizmugurejo tiltu savā vietā.Tagad to dara tikai lāgas!Man būtu bail ar tādu braukt."

Nu tad es teikšu tā - tam man vispār bail ar tādu aitiņu braukt, ja jau tā svira "track bar" ir vienīgā, kas tiltu notur vietā.
Jebkurā ātrāk izbrauktā līkumā tai jābūt nopietnai slodzei un ja tās 2 ausis (pie tilta vai virsbūves) ir to spējīgas turēt, tad nu nez.

Veikalos, cik noprotu, to stiprinājumu netirgo, tad vai nu šrots, vai arī jāveido pašdarinājums

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nav dzirdēts, ka kādam Voyagerim aizmugurējais tilts būtu nokritis. Tātad ar stiprinājumu viss kārtībā.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Nav dzirdēts, ka kādam Voyagerim aizmugurējais tilts būtu nokritis. Tātad ar stiprinājumu viss kārtībā.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

jo nav dzirdēts ka tā svira būtu kādam nolūsusi braukt ar tadu nevar!!!

http://ru.wikipedia.org/wiki/Тяга_Панара

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējais stabilizators uz 96-2000?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online