Slāpst nost laižot. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost laižot.

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
Slāpst nost laižot. ( 6486 )
OpuLx

16 ziņas

PM

Nav nevienam ideju?
Imbolaizera sistēmu var mainīt? Tas ir kastīte kas ir zem augšas paneļa un pie atslēgas vai kautkas vel klāt iet?

Atbildēt uz šo ziņu
OpuLx

16 ziņas

PM

2 beigtas kvēlsveces...
Tā varētu būt problēma?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nomaini, tad jau redzēs. Liec tikai kārtīgas padsmitampērīgas sveces (nevis 5A).

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

OpuLx: "2 beigtas kvēlsveces...
Tā varētu būt problēma?
"

dēļ kvēlsvecēm tiešām nevarētu būt

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

uldii12345: "
Kaut kur pa šo bija jau runāts, kaut kas jāpārlodē panelī, kā pagaidu risinājums man derēja, izrauj autoshutdown releju, pagriez bez tā, auto neleks, bet visi dačiki darbosies, ieliec atpakaļ releju un piešķil, tad man uz pāris ned. bija ok.
"

Nepaskatījos, ka tev dīzelis, man bija tāpat ar benzīnieku

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

uldii12345

316 ziņas

PM

OpuLx: "2 beigtas kvēlsveces...
Tā varētu būt problēma?
"

Nezinu, kā voyager dīzelim, bet sveces taču domātas pielaišanai mīnusos. Man darba citroen berlingo 2008. Gada vispār līdz mīnus 10 grādiem šķiļas bez sveču sildīšanas, tāpat arī t16 traktors, kuram vairāk gadu nekā man šķiļas bez nekādām sildīšanām līdz mīnus 10 grādi, tagad plusos vispār bez svecēm būtu jāšķiļas un jāiet. Man liekas tu bez pieslēgšanās pie datora un normāla elektriķa galā netiksi, vismaz benzīniekam virs priekšējā kreisā riteņa apšivkas ir kompis, varbūt tas kirdik vai kaut kur nekontakts, paskaties video youtubā,kurJānis ir uzrakstījis apskatu par voyager dīzeļiem, man liekas viņs ieteica kompi saudzēt un hermetizēt.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

uldii12345

316 ziņas

PM

Ebajā var pasūtīt ob2 bluetooth moduļus, tad varēsi ar android telefonu nolasīt un nodzēst kļūdas

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Šķilties jau būtu jāšķiļas arī bez kvēlsvecēm, tikai ne uzreiz ar atslēgas pagriešanu.
Kvēlsveces strādā arī vasarā. Temperatūras starpība starp vasaru un ziemu jau nav tik liela, lai būtiski kaut ko ietekmētu. Vasarā +30C, ziemā -30C - starpība 60C. Savukārt kvēlsveces silda līdz grādiem 800C. Vasaras un ziemas temperatūras starpība nesastāda pat 10% no nepieciešamā.
Neesmu meklējis, bet 1996-2000g. dīzeļiem ECU šķiet ir salonā aiz paneļa. Tā vismaz man šķiet no servisa rokasgrāmatas šķirstīšanas.
Te bija diskusija par OBD kodu nolasīšanu tikai ar atslēgas grozīšanu vien http://www.voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/26937

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost laižot.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online