Slāpst nost laižot. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost laižot.

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
Slāpst nost laižot. ( 6485 )
uldii12345

316 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Šķilties jau būtu jāšķiļas arī bez kvēlsvecēm, tikai ne uzreiz ar atslēgas pagriešanu.
Kvēlsveces strādā arī vasarā. Temperatūras starpība starp vasaru un ziemu jau nav tik liela, lai būtiski kaut ko ietekmētu. Vasarā +30C, ziemā -30C - starpība 60C. Savukārt kvēlsveces silda līdz grādiem 800C. Vasaras un ziemas temperatūras starpība nesastāda pat 10% no nepieciešamā.
Neesmu meklējis, bet 1996-2000g. dīzeļiem ECU šķiet ir salonā aiz paneļa. Tā vismaz man šķiet no servisa rokasgrāmatas šķirstīšanas.
Te bija diskusija par OBD kodu nolasīšanu tikai ar atslēgas grozīšanu vien http://www.voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/26937

CV 1998.g. 2.5TD LE
"

Var jau būt, ka katram ražotājam savādāk, bet vismaz tiem dīzeļiem, kas man ir bijuši, gan darba, gan privāti opel, volvo nekad sveču lampa nav iedegusies plus grādos un nekas nav bijis jāsilda un pielec tāpat labi.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Var jau būt, ka katram ražotājam savādāk, bet vismaz tiem dīzeļiem, kas man ir bijuši, gan darba, gan privāti opel, volvo nekad sveču lampa nav iedegusies plus grādos un nekas nav bijis jāsilda un pielec tāpat labi."

svaigākiem auto sveču lampa maz ko nozīmē, jo jaunākās paaudzes sveces uzsilst ļooti ātri. kā arī daudziem dīzeļiem sveces silda rūcošam auto kādu laiku pēc starta. tas protams neattiecas uz voyageru

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Voidžerim aukstā laikā arī sveces silst pēc kvēlsveču lampiņas nodzišanas (pārbaudīts) un vēl motoram rūcot (tā vismaz apgalvots servisa rokasgrāmatā).
Ja grib zināt, kā būtu bez kvēlsvecēm var ieslēgt auto un dažas minūtes pēc kvēlsveču lampiņas nodzišanas pagaidīt, tad startēt auto. Man šķiet, ka tiešās iesmidzināšanas dīzeļiem kvēlsveces varētu neslēgties, bet ar priekškamērām (kā 1996-2000g. modelim) vajadzētu slēgties jebkurā āra temperatūrā. Novērots, ka kvēlsveču lampiņa zibenīgi izdziest tikai, ja noslāpē un piedarbina jau uzsilušu motoru.
Viens paziņa apstiprināja, ka viņa deviņdesmito gadu sākuma VW busiņam un Golf pēc 2000g. ar Pumpe Duse dīzeli arī kvēlsveču lampiņa ieslēdzas vienmēr.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Voidžerim aukstā laikā arī sveces silst pēc kvēlsveču lampiņas nodzišanas (pārbaudīts) un vēl motoram rūcot (tā vismaz apgalvots servisa rokasgrāmatā).
Ja grib zināt, kā būtu bez kvēlsvecēm var ieslēgt auto un dažas minūtes pēc kvēlsveču lampiņas nodzišanas pagaidīt, tad startēt auto. Man šķiet, ka tiešās iesmidzināšanas dīzeļiem kvēlsveces varētu neslēgties, bet ar priekškamērām (kā 1996-2000g. modelim) vajadzētu slēgties jebkurā āra temperatūrā. Novērots, ka kvēlsveču lampiņa zibenīgi izdziest tikai, ja noslāpē un piedarbina jau uzsilušu motoru.
Viens paziņa apstiprināja, ka viņa deviņdesmito gadu sākuma VW busiņam un Golf pēc 2000g. ar Pumpe Duse dīzeli arī kvēlsveču lampiņa ieslēdzas vienmēr.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Tieši tāpēc, lai atkristu šāds čakars es vismaz privāti vairs neesmu dīzelists.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kur tu saskati čakaru? Man tās dažas sekundes, kuras jāpagaida kvēlsveču nodzišana netraucē. Toties pielec reizē ar atslēgas pagriešanu uz Start praktiski jebkuros grādos.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Kur tu saskati čakaru? Man tās dažas sekundes, kuras jāpagaida kvēlsveču nodzišana netraucē. Toties pielec reizē ar atslēgas pagriešanu uz Start praktiski jebkuros grādos.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Biju domājis čakaru ar dīzeli vispār, it sevišķi ziemā.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ziemā vienīgā vaina, ka logi lēnāk atkūst.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
OpuLx

16 ziņas

PM

Pārbaidījis jau esmu pārāk daudz, liekas kad ECU aizgājis čupā.
Pasūtīju citu ar 2 atslēgu komplektu un visiem relejiem, visām smadzenēm.
Ja pēc tā neies tad gan nezinu.......

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost laižot.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online