Loga pacēlāja motoriņa detaļa TD1520 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Loga pacēlāja motoriņa detaļa TD1520

Lapas: 1 [2] 3
Loga pacēlāja motoriņa detaļa TD1520 ( 3593 )
Tigeris

576 ziņas

PM

edgarsspura: " kaadaa veidā to var noisinaat? Cik daudz janogriezh?"

Atradu vecu topiku. Šķiet tā pati problēma- ar motora atslēgšanos galējā stāvoklī (paceltā)
Noārdiju durvis-izkustināju trosi no vietas, viss atkal strādāja,diemžel tikai nedēļu.
Ogles normālas. Jautājums: kur tas termoelements ir paslēpts? Drusku noraustijos
skruvēt nost to barabāna mehansimu,uz kura trose uztīta ,pēc skruvju atskrūvešanās smaguma
bija sajūta,ka ar spriegojumu uztītā trose aizies pa gaisu un vairs kopā nesalikšu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Atradu vecu topiku. Šķiet tā pati problēma- ar motora atslēgšanos galējā stāvoklī (paceltā)
Noārdiju durvis-izkustināju trosi no vietas, viss atkal strādāja,diemžel tikai nedēļu.
Ogles normālas. Jautājums: kur tas termoelements ir paslēpts? Drusku noraustijos
skruvēt nost to barabāna mehansimu,uz kura trose uztīta ,pēc skruvju atskrūvešanās smaguma
bija sajūta,ka ar spriegojumu uztītā trose aizies pa gaisu un vairs kopā nesalikšu.
"
Motors skruvejas nost atsevisci no trosem vismez vecejiem 06-00 drosvien stikls spiez ar savu svaru ,jaieliek kads koka gabals lai stikls nekrit leja. tas termoelements atrodas pasa motora cik aceros.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Jābrauc uz LEMONu

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Dimitil: "Jābrauc uz LEMONu"

mani vairāk interesēja ,kur tieši tas strāvas limiters atrodas,nevis kur ņemt. Varu ari elektronisku strāvas trigeri uzbūvēt-ne tur problēma!
Galvenais lai nenoārditu kaut ko lieku,ko pēc tam problēmas mehaniski iedabūt vietā. Bet spriežot pēc bildem,tas limiters atraudas
paša motoriņa korpusā,virs oglēm, ja vien es īsto domāju.

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

2005.g tas strunts atrodas apakšā zem stūres kolonas. To atradu meklējot bojājumu. Līdzīgs drošinātājam, to izraujot, neverās logi nevienā pusē.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Tigeris

576 ziņas

PM

uldii12345: "2005.g tas strunts atrodas apakšā zem stūres kolonas. To atradu meklējot bojājumu. Līdzīgs drošinātājam, to izraujot, neverās logi nevienā pusē. "

Tatd manā gadijumā ne tas variants-otrām durvīm viss strāda! Jā, shēma ari figurē šdas termodrošinātajs, viens uz abām pusēm, vēl pirms
visiem slēdžiem. Bet tad jautājums-kas tad nodrošina motora apstāšanos, saniedzot galējos stāvokļus? Ir vēl gala slēdži mehanismā ???

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Tigeris: "
Tatd manā gadijumā ne tas variants-otrām durvīm viss strāda! Jā, shēma ari figurē šdas termodrošinātajs, viens uz abām pusēm, vēl pirms
visiem slēdžiem. Bet tad jautājums-kas tad nodrošina motora apstāšanos, saniedzot galējos stāvokļus? Ir vēl gala slēdži mehanismā ???
"

Kas tev tieši nestrādā? Neverās vaļā vai ciet vai vienkārši turpina mēģināt celt uz augšu vai leju pēc atdures? Es tieši sapratu, ka termo elements atslēdz.
Varbūt tev arī problēma vados virs priekšējā vadītāja riteņa arkas. Es arī ilgi meklēju problēmu, jo mērot ar testeri it kā viss bija ok, bet logu motoram strāvas nepietika dēļ zaļā plusa vadā. Man gan vienā pusē vispār nevērās vaļā un ciet.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Tigeris

576 ziņas

PM

uldii12345: "

Kas tev tieši nestrādā? Neverās vaļā vai ciet vai vienkārši turpina mēģināt celt uz augšu vai leju pēc atdures? Es tieši sapratu, ka termo elements atslēdz.
Varbūt tev arī problēma vados virs priekšējā vadītāja riteņa arkas. Es arī ilgi meklēju problēmu, jo mērot ar testeri it kā viss bija ok, bet logu motoram strāvas nepietika dēļ zaļā plusa vadā. Man gan vienā pusē vispār nevērās vaļā un ciet."

Man paliek labā puse augšejā stāvoklī un iestājs pilnīgs klusums,spied kurā pusē slēdzi gribi-nekust
spiežot ne no vaditaja puses , ne pretējas slēdzi.Slēdzi atkrit,jo tie ir paralēli. Atplēsu valā durvis,
mazliet pakustināju troses pie motora mehanisma - -visss sāka stradat.Izrāvu motoru ,ogles Ok. Izdidiju reizes
20 augša-lejā,nav probl.! Salieku atpakaļ.Gāja 3dienas, tad kadas 3dienas auto nelietoju. Iekāpu -atkal klusums
-nekustas tā labā puse! Tad,kad negaja,nojaucot pamērīju - pie motora konektora spriegums pienāca ,spiežot slēdzi,polaritates mainijas,
atkariba no virziena .Tiesa ,es tad neiedomājos pamērit štepselī zem slodzes-ar pievienotu motoru,jo par to bimetālisko
drošinātāju izlasīju tikai pēc tam kad vēlreiz nosprāga! Ar to tagad nāksies sākt.Diemžel tas jājiens ar durvju apšuvuma
nodīrāšanu no špiļkām.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Loga pacēlāja motoriņa detaļa TD1520
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online