krāsas kods » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » krāsas kods

Lapas: [1]
krāsas kods ( 1739 )
20087284

21 ziņas

PM

labdien,gribēju piekrāsot savu vojīti,bet nevaru atrast krāsas kodu. 1992g,2,5td.varbūt kāds var palīdzēt!

Atbildēt uz šo ziņu
stendec

95 ziņas

PM

Kā tu iedomājies palīdzēšanu?

Krāsa kods ir uz bleķa plāksnītes zem kopota.

bet tā kā Tev jebkurā gadījumā jāpērk krāsa būs veikalā, tad aizbrauc ar automobili uz automobiļu krāsas veikalu un palūdz lai tev uzjauc šim automobilim krāsu.

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

20087284

21 ziņas

PM

stendec: "Kā tu iedomājies palīdzēšanu?

Krāsa kods ir uz bleķa plāksnītes zem kopota.

bet tā kā Tev jebkurā gadījumā jāpērk krāsa būs veikalā, tad aizbrauc ar automobili uz automobiļu krāsas veikalu un palūdz lai tev uzjauc šim automobilim krāsu."

PALDIES,TĀ IR VIENĪGĀ VIETA,KUR ES NEPASKATĪJOS,JO PĀRSVARĀ VISIEM AUTIŅIEM KODS IR UZ BĀKAS VĀCIŅA! ŠIS IR MANS PIRMAIS VOJĪTIS.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

20087284: "PALDIES,TĀ IR VIENĪGĀ VIETA,KUR ES NEPASKATĪJOS,JO PĀRSVARĀ VISIEM AUTIŅIEM KODS IR UZ BĀKAS VĀCIŅA! ŠIS IR MANS PIRMAIS VOJĪTIS."
Tev tas krasas kods nepalidzes... sen zinams ka veciem auto virs gadi 7 gadi neviens krasas kodu neskatas jo krasa katram auto indiuviduali izbalee atsciriba no eksplutacijas, ja panemsi krasu pec koda vina noteikti nepasees brauc uz veikalu kam ir skaneris kur tev uz vietas noskanes un uzjaums krasu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

20087284

21 ziņas

PM

JĀ,PAR TO KRĀSAS BALĒŠANU TEV TAISNĪBA,BET PIRMS PUSOTRA GADA AUTIŅŠ IR PĀRKRĀSOTS,MAN VIENKĀRŠI BĪDĀMAJĀM DURVĪM APAKŠĒJAIS STŪRĪTIS IR SĀCIS RŪSĒT(TĀ LAIKAM IR SLIMĪBA VISIEM)UN PIRMS UZ CEĻIEM SĀK KAISĪT SĀLI,GRIBĀS PIELABOT,DOMĀJU KA KRĀSAI VAJADZĒTU ATBILST.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » krāsas kods
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online