Par audio salonā. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Par audio salonā.

Lapas: [1] 2
Par audio salonā. ( 2916 )
stendec

95 ziņas

PM

Labdien.

Gribētu dzirdēt domas par pieejamajiem risinājumiem lai klausītos mūziku salonā.

Patlaban es izmantoju oriģinālo radio ar kaseti (2000 gada auto modelis), diemžēl reāli no radio ko iespējams ir klausīties, palicis ir LR3.

Domāju par vairākiem variantiem.
1. Iegādāties jaunu atskaņotāju, tomēr izmēri būs pieejami 1din, tad jāizmanto tā plastmasa lai nav caurums.
2. Pirkt disku mainītāju, jo tad es varu piemontēt audio ieeju.
3. Jādu no lētā gala media atskaņotājiem ar ekrānu, iespējams tos var sameklēt 1.5 din.
4. Uzbūvēt pašam auto datoru (raspberry) - interesanti, tomēr baigā ņemšanās, un ari ne tik lēti tas vis beigās būs.

Laikam pati svarīgākā lieta man būtu audio ieeja vai failu atskaņošanu no kāda datu nesēja. Un laikam gribētos lai ir smuki, nevis briesmīgs mirgojošs hromētas plastmasas puļķis konsoles vidū!

Kādi ir jūsu risinājumi, kādas rekomendācijas?

E

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

alien

408 ziņas

PM

kādu labas firmas maģi din 1 ar usb spraudni. nekādas čakarēšanās ar disku rakstīšanu un glabāšnau. Pārejas tak ir dabonamas.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Ottttto

132 ziņas

PM

Visi fiziskie mūziskas nesēji (cd kasetes dvd utt) pamazām izmirst kā suga.

Ja gribi pa vienkāršo, nopērc FM transmiteri (~15 eur), nākošais levels - nopērc 1 din galvu ar FM un SD/USB lasītāju - bez cd lasītāja (sākot no ~40 eur).
Ja šie varianti par īsu, jāpērk normāla galva.
Es izlīdzos ar 6 dvd changer, ko izmantoju, lai pie ieejām pieslēgtu pieslēgtu tv, kas no usb sagremo arī mp3 un avi u.t.t.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kā to ieeju var ieslēgt uz disku mainītāja? nekādi nesaprotu. vajag originālo pulti?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Traktorists

28 ziņas

PM

Vispār jau orģinālais kasešu radio ar CD changer un Infinity skan tīri labi.
Bet tomēr jau nedaudz antīks.
Savam vojagerim to visu sistēmu modernizēju.
Kasešu galvas vietā ieliku Ozon X700 navigācijas-multimēdijas sistēmu.
Šobrīd gan liktu kādu 2din Pioneer, bet 2007 gadā tiem bija švaki ar kartēm, un maksāja dārgi.
Ozon x700 navigācija Igo, atliek ik palaikam tikai SD kartē iekopēt jaunākas kartes, un darbojas vēl šodien.
Plus vēl atpakaļskata kamera ir. Atskaņo divX , mp3 no USB, ja ļoti vajag.
Mūzikas baudīšanai gan pelnutrauka vietā ieliku Blaupunkt Seattle74, un bagažniekā Pioneer GM-X944 pastiprinātāju
un Blaupunkt GTt 1200 subwooferi. Aizmugures skaļruņus nomainīju pret Pioneer TS-E sērijas skaļruņiem, kuri pievienoti pie pastiprinātāja.
Auto sānus gan nācās nopakot ar STP, lai negrab, bet pie reizes, kad bija noņemts apšuvums sapūtu movilu aizmugures arkās, lai nerūsētu.

Atbildēt uz šo ziņu
dodgec

132 ziņas

PM

Pie orģinālā kasešu-radio maģa var pieslēgt čeindžeri????

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Oriģinālo Mopar čeindžeri ir paredzēts. Savējo auto nopirku ar jau pieslēgtu - 1998.g., protams CD čeindžeri.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
West

30 ziņas

PM

1 din risinājums izskatīsies tizli. Es arī ilgu laiku domāju tādu likt, bet palaimējās ss.lv atrast oriģinālo kasetnieku ar eiropas skalu un changera ieeju, pēc mēneša palaimējās turpat atras changeri. Bat visai vienkārši ir uztaisīt audio ieeju ar vadu - tad var pieslēgt gan telefonu vai mp3 playeri. Oriģinālais maģis diezgan viegli izjaucas - ieeju var pielodēt pie saites starp kasetes moduli un mātesplati, sekojoši atrodam vecu kaseti pārgriežam lenti un liekam iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Par audio salonā.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online