Labākie Town & Country ,1999, aizmugurējie amortizatori ? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Labākie Town & Country ,1999, aizmugurējie amortizatori ?

Lapas: 1 2 [3] 4
Labākie Town & Country ,1999, aizmugurējie amortizatori ? ( 6505 )
Janis_530i

11 ziņas

PM

kā tur īsti ir ar tiem resniem amīsšim -viņi visi ir pašregulējušie vai nē? Ja nē, tad kā atšķirt! Var likt tievos vai nē - kādas sekas!
paldies! Mans auto T&C 2001G

Atbildēt uz šo ziņu
noksis2

119 ziņas

PM

Janis_530i: "kā tur īsti ir ar tiem resniem amīsšim -viņi visi ir pašregulējušie vai nē? Ja nē, tad kā atšķirt! Var likt tievos vai nē - kādas sekas!
paldies! Mans auto T&C 2001G
"

Manam stāvēja resnie, bet klabēja un likās ka auto vajadzētu būt augstākam neka bija, tādēļ tika nolemts ka RESNIE ir beigušies un iegādati jauni tievie pa 30 eur gabala, pie maiņas operācijas izrādijās ka klab resnie tāpēc, ka izdauzītas gumijas bukses AMO galos, nu bet pa cik jaunie TIEVIE jau bija iegādāti, tad tie arī tika uzmontēti, rezultāts....ir neobjektīvs (var būt psiholoģiskā trauma ( : )viedoklis ka auto dibsis nobrauca uz leju vēl par 1-2cm. Dienās vedīšu atrestaurēt RESNO amīšu bukses un likšu atpakaļ. Starp citu, var būt kāds zin vai IV lāgas ir tādas pašas kā III vai Town & Coyntry 2000-2005 gada vai AWD sstiprinājumi var derēt (jo tur jau nāk dubultās lāgas)

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

noksis2

119 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Manējam vienas loksnes atspere, tievie amortizatori un lāgu gali augstāk kā vidus.

Atradu bildi no krievu vietnes par papildus lāgu likšanu. Pirms maiņas uzņemtajā fotogrāfijā, manuprāt redzams, ka gali augstāk par vidu (spriežot pēc izliekuma).
http://minivan.ru/gallery/albums/userpics/11756/normal_IMG_0115.JPG

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Jā, man viens paziņa braukā ar 96 gada 2,5 Vojīti un tam ir izliekts uz leju, un nekas tur nav papildus locīts, tā kā būtu pēc idejas tā arī jābūt.
Ja nav grūti iesvied adresīti ar to RU saitu, lūdzu!

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

Ezis2

1676 ziņas

PM

noksis2: "
Manam stāvēja resnie, bet klabēja un likās ka auto vajadzētu būt augstākam neka bija, tādēļ tika nolemts ka RESNIE ir beigušies un iegādati jauni tievie pa 30 eur gabala, pie maiņas operācijas izrādijās ka klab resnie tāpēc, ka izdauzītas gumijas bukses AMO galos, nu bet pa cik jaunie TIEVIE jau bija iegādāti, tad tie arī tika uzmontēti, rezultāts....ir neobjektīvs (var būt psiholoģiskā trauma ( : )viedoklis ka auto dibsis nobrauca uz leju vēl par 1-2cm. Dienās vedīšu atrestaurēt RESNO amīšu bukses un likšu atpakaļ. Starp citu, var būt kāds zin vai IV lāgas ir tādas pašas kā III vai Town & Coyntry 2000-2005 gada vai AWD sstiprinājumi var derēt (jo tur jau nāk dubultās lāgas)
"
tas tak te ir 100 un vienu reizi izrunats ka nevar resno vieta likt tievos

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

noksis2

119 ziņas

PM

Ezis2: " tas tak te ir 100 un vienu reizi izrunats ka nevar resno vieta likt tievos "

Nu var būt arī izrunats ir, bet fakts paliek fakts. Manam švāgerim tāds pats vojitis ka man tik ar lukturu mazgājamiem un tam stāv virsū tievie un auto dupsis ir augstāks neka manam ar Resnajiem, tātad problēma nav iekš amo, bet gan lāgām

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

Ezis2

1676 ziņas

PM

noksis2: "
Nu var būt arī izrunats ir, bet fakts paliek fakts. Manam švāgerim tāds pats vojitis ka man tik ar lukturu mazgājamiem un tam stāv virsū tievie un auto dupsis ir augstāks neka manam ar Resnajiem, tātad problēma nav iekš amo, bet gan lāgām
"
Labriit tiem kam ir no zavoda tievie amji tiem ir citas cietibas lagas.A taa nomaini tas bukses un brauc talak parasti pirmas izjuk auskejas ,apaksejas dzivo daudz ilgak es tur iepreseju bukses no audi A4 prieksas amortizatora buksi maksaja 2 ls gab vina drusku tievaka neka orginala bet to var nokompenset ar saibam kautkadas citas ari derot.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

noksis2

119 ziņas

PM

TC Motors gan skaidroja, ka esot tikai viens variants lāgām, tobiš viens part nr. un neesot pieejamas nekādas stiprinātās vai citas cietības, izņemot pilnpiedziņas dubultās. Kaut gan var jau būt ka viņi paši arī neko nezin. Bet manā gadījumā lāgas ir beigušās 100%. Gribu (protams ja izmēri tādi paši) no AWD ielikt.

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

yorenz

114 ziņas

PM

PASSATizhi: "jomajo. visi, visi visi visi resnie ir nivomati rožotāji viņiem mēdz būt dažadi. gan monroe, gan sachs. tievie monroe ar atsperi ir izmesta nauda, esmu to dzirdējis no daudziem. un mūsu lāgām ir jābūt izliektām uz otru pusi, lai kā tas dažus baidītu

http://content31-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/tievie-amji-VS-Nivomat.sized.jpg?1408112364"

te nu tev nepiekrītu.man ir tievie monroe ar atsperi,esmu apmierināts.nesen vilku trali ar reno trafic busu+7cilvēki mašīnā un pakaļa nav pa zemi.un lāgas man nav uz leju,tukšā viņas nedaudz ir uz augšu

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Labākie Town & Country ,1999, aizmugurējie amortizatori ?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online