Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18
Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... ( 27257 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Zigulists

30 ziņas

PM

Man vēl jautājums par ventilāciju... Pēc visa spriežot ir sācis gaudot ventilatoram gultnis. Tiklīdz ieslēdz ventilāciju, tā panelim, blakussēdētāja pusē, kaukur pie paša stikla sāk gaudot vilciņš. Pagaudo sekundes 5 un apklust. Vai kāds var pateikt kur tas kaucējs meklējams un cik dārgi remontējams?

Atbildēt uz šo ziņu

Hava nais dei!

Poooll

21 ziņas

PM

Zigulists: "Man vēl jautājums par ventilāciju... Pēc visa spriežot ir sācis gaudot ventilatoram gultnis. Tiklīdz ieslēdz ventilāciju, tā panelim, blakussēdētāja pusē, kaukur pie paša stikla sāk gaudot vilciņš. Pagaudo sekundes 5 un apklust. Vai kāds var pateikt kur tas kaucējs meklējams un cik dārgi remontējams?"

Man arī tā pati problēma - ventilātors pagriezts uz pilnu klapi, bet knapi pūš un dzirdama gaudošana.

Beidzot atradu Crysler 2.8 grāmatu krievu valodā autiņiem no 2005 - 2008 gadiem
Visu remontu pamācības meklējamas tajā

Grāmata...

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Gultnis tur nav. Tur ir bukses. Kādu laiku atpakaļ arī bija problēmas ar pečkas motoru. Izņēmu ārā, izpūtu ar gaisu un sapilināju uz asīm eļļu. Problēmu pagaidām nav vairāk bijis, tikai ir pasācis reizi pa reizei iečīkstēties aizmugurējais ventilators - jūtu, uzprasās uz izjaukšanu.

Mani piedzīvojumi - http://voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/33516

Atbildēt uz šo ziņu

---

Zigulists

30 ziņas

PM

Kārtējais jautājums - kur meklēt vainu, ja pēkšņi atslēdzot/aizslēdzot auto vairs nemirkšķinās pagriezienu lampas? Durvis aizslēdzas, bet lampiņas vairs nenomirgo...?
Drošinātāji?
Centrālās atslēgas problēma?

Atbildēt uz šo ziņu

Hava nais dei!

janni

716 ziņas

PM

Ja signalizācija un centrālā ir orģinālā, tad tā ir lietotājam ieslēdzama/izslēdzama fīča. Darās tas joks ar centrālās atslēgas pulti, pogām griestu konsolē (ja ir EVIC kompis) vai ar diagnostikas iekārtas palīdzību caur OBD2 ligzdu.
Forumā cilāta tēma. Meklē. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

Andzil

25 ziņas

PM

janni: "Ja signalizācija un centrālā ir orģinālā, tad tā ir lietotājam ieslēdzama/izslēdzama fīča. Darās tas joks ar centrālās atslēgas pulti, pogām griestu konsolē (ja ir EVIC kompis) vai ar diagnostikas iekārtas palīdzību caur OBD2 ligzdu.
Forumā cilāta tēma. Meklē. ;)
"

Nu protams, nav nekā vcienkāršāka kā pateikt meklē!!!
Protams, nav teikts ka zini kā to dara, tomēr spriežot pēc gudrās abreviatūras komentārā zināt vajadzētu!!!
Ok, es to daru šādi: uz pults nospiež taustiņu (LOCK), pagaida ~ 5-10sek, tad neatlaižot to nospiež taustiņu (UNLOCK), tad atlaiž abas kopā. Pēc šīs procedūras būtu jāaktivizējas mirķšķināšanas funkcijai. Noņemšana ar to pašu kombināciju.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man tas viss ir darbināms caur griestu konsoles izvēlni. un protams ka tā mirkšķināšana ir izslēgta. arī liekot sigas citiem auto, nekad neslēdzu klāt mirkšķināšanu. tā ir lieka iespēja zaglim kko sačakarēt salaižot uz īso pagriezienu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online