Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... ( 27256 )
RMatisons

559 ziņas

PM

Zigulists: "kā tad paliek ar to auto hi auto lo?
Tas ir pūšanas stiprums jeb temperatūra?

Ja pūšanas stiprums - sanāk ka auto HI pūtīs max stipri, vienlaicīgi nodrošinot uzregulēto temperatūru?"

Auto HI automātiski pūtīs silto gaisu pēc dačika, bet auto lo atkal auksto

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "
Auto HI automātiski pūtīs silto gaisu pēc dačika, bet auto lo atkal auksto
"

Roland nestāsti, ja nezini, rekur taču jau atbildēja - auto low un hi uztur vienādu pieprasīto T, tikai atšķiras ventilātora rmp regulēšanas diapazons. kam patīk ka mati plīvo, bet kam pa kluso.

Hi un Lo atšķiras tikai uzturēšanas režīmi, bet rezultāts, tāds pats. Ar Hi būs lielāks ventilatora ātrums, zemāka temperatūra, ar lo augstāka temperatūra, mazāks ventilatora ātrums. Es personīgi izmantoju tikai Hi režīmu, jo ar to ļoti labi tiek uzturēta temperatūra un logi nesvīst ciet pat lietus laikā.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

tads kāpēc citiem pie Auto HI pūš karsto? jo tiek tak uzlikts HI. un auto viņš pats nosaka to pūšanas gaisa plūsmu pie temperatūras un pa visu salonu.
p.s. tas ir cik man ir bijusi pieredze ar tiem HI un LO

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

JurisB

179 ziņas

PM

Auto HI un Auto LOW klimai 2.5CRD ir, kā jau mināja - tikai ventilatora max ātrums.
Uz auto LOW iet līdz 6, Hi- līdz galam (10 man škiet)
Parasti braucu ar LOW, jo nepatīk, ka vislaik pūš. Logus atsvīdinu manuālajā režīmā, jo Auto vēsā laikā pūš uz kājām.
Auto HI - kad ir pasažieri 3 rindā un ir mīnusi - lai siltums aiziet arī līdz pakaļgalam.
Un ir vēl tāda fīča, ka ja mašīna auksta, pūš karstu, lai uzsildītu. Līdzko mašīna uzsilst, tā sāk pūst vēsu. Tāpēc, vismaz man, braucot garākus gabalus, lai justos komfortabli, sākumā lieku 20, bet vēlāk nākas pacelt uz 22.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "tads kāpēc citiem pie Auto HI pūš karsto? jo tiek tak uzlikts HI. un auto viņš pats nosaka to pūšanas gaisa plūsmu pie temperatūras un pa visu salonu.
p.s. tas ir cik man ir bijusi pieredze ar tiem HI un LO
"

Šeit taču mēs runājam par voyageri un tā klimata kontroli, Hi tas nav domāts par temperatūru, bet ventilatora apgriezieniem. Temperatūra uzliekas vienkārši ar grādiem. Man gan personīgi tieši pie riktīgi uzsiluša motora prasās samazināt no 20 uz 18 grādiem. Starp citu kāpēc dizelisti ir apdalīti un viņiem ir tikai 1 pečka?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Viena pečka varbūt, lai dzesēšanas sistēma ātrāk uzsiltu. Ar katru pečku palielinās dzesēšanas sistēmas tilpums - attiecīgi ilgāks laiks vajadzīgs uzsilšanai. Kaut gan ja jau jaunajiem antifrīzu silda ar webasto...

CV 1990.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
MK_A

19 ziņas

PM

Sveiki!
man arī īsti nav skaidrības ar klimatkontroles režīmiem.
Mašīna 2004.gada, 2005.gada modelis
Cik es zinu, te dažiem autiņi ir pirkti jauni Latvijā, varbūt kāds varētu ieskanēt un ievietot klimatkontroles darbības aprkstu latviski.
varbūt var ievietot visu manuāli latviski, derētu arī krieviskais variants
Gribēju novilkt krievu valodā kautkā nesanāca.

P.S. Angliskais man ir.

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

MK_A: "Sveiki!
man arī īsti nav skaidrības ar klimatkontroles režīmiem.
Mašīna 2004.gada, 2005.gada modelis
Cik es zinu, te dažiem autiņi ir pirkti jauni Latvijā, varbūt kāds varētu ieskanēt un ievietot klimatkontroles darbības aprkstu latviski.
varbūt var ievietot visu manuāli latviski, derētu arī krieviskais variants
Gribēju novilkt krievu valodā kautkā nesanāca.

P.S. Angliskais man ir."

Kas tev tieši nav skaidrs, viss taču ir uzzīmēts un ir elementāri?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online