Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...
| Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... ( 27259 ) | |
|
RMatisons
|
2014-10-06 15:24:05 "Ar ko eļļot bīdāmo durvju sliedes? Brīvdienās paslidināju durvis vienam citam auto un sapratu, ka manējās baigi grūti nāk vaļā. Un galvenais - kur eļļot? Uz pašas sliedes? Rullīti? Apakšējo zobatu...? Es uzskatu ka tam sliedēm jābūt tīrām un viegli maz saeļotām lainesaķertos vēl vairāk s...i. Ar ko? hmmm. varbūt biki ar parasto motoreļļu kaut vai Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
|
Zigulists
|
2014-11-30 11:51:08 Piefiksēju, ka manam aparātam rezerves riteņa atslēga (kas jau tā ir absolūti debīli uztaisīta) ir izļurkājusies un locījuma vietā drīz tās kniedes varētu neizturēt... negribētu to piedzīvot dubļainā laikā ceļa malā mainot riteni, tapēc ir doma nopirkt citu... Cik mm tur vajag? Kādas jūs atslēgas lietojat riteņiem, jo oriģinālā diez ko izturīga neizskatās... Hava nais dei! |
|
RMatisons
|
2014-11-30 18:29:59 "Piefiksēju, ka manam aparātam rezerves riteņa atslēga (kas jau tā ir absolūti debīli uztaisīta) ir izļurkājusies un locījuma vietā drīz tās kniedes varētu neizturēt... negribētu to piedzīvot dubļainā laikā ceļa malā mainot riteni, tapēc ir doma nopirkt citu... Cik mm tur vajag? Kādas jūs atslēgas lietojat riteņiem, jo oriģinālā diez ko izturīga neizskatās... Man rezervei ir pirkta DEPO veikalā. Pirku pa kaut kādiem 5ls savā laikā. Teleskopiskā ar maināmo galu (17mm un 19mm) oriģināli nāk līdzi tāds ko var apgriest otrādi. Pagaidām sūdzību nav. Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
|
IlmarsG!!
|
2014-11-30 22:20:16 Galvenais, lai atslēgai ir pietiekami gara/dziļa muciņa, kas uzmaucas uzgrieznim virsū pilnā garumā. Pēc grāmatas riteņu uzgriežņi jāpiegriež ar 135Nm lielu (mazu) griezes momentu, tikai kurš riepu maiņas serviss to dara. |
|
migano
|
2014-12-01 10:41:28 "Galvenais, lai atslēgai ir pietiekami gara/dziļa muciņa, kas uzmaucas uzgrieznim virsū pilnā garumā. Pēc grāmatas riteņu uzgriežņi jāpiegriež ar 135Nm lielu (mazu) griezes momentu, tikai kurš riepu maiņas serviss to dara." nedara, es vakar dodge pārbaudīju. Priekšējie pie savirzes regulēšanas ar pistoli bija stipri pārvilki. Tā kā beidzot man ir tā spēka atslēga, uzliku uz 100 foot-poundiem, kas atbilst 135Nm. dodge caravan 99 3.0 |
|
GRIMBURGERS
|
2014-12-01 16:07:34 "Piefiksēju, ka manam aparātam rezerves riteņa atslēga (kas jau tā ir absolūti debīli uztaisīta) ir izļurkājusies un locījuma vietā drīz tās kniedes varētu neizturēt... negribētu to piedzīvot dubļainā laikā ceļa malā mainot riteni, tapēc ir doma nopirkt citu... Cik mm tur vajag? Kādas jūs atslēgas lietojat riteņiem, jo oriģinālā diez ko izturīga neizskatās... Oriģinālie uzgriežņi ir 18mm ar dekoratīvu plāna bleķa spīdīgu micīti, kas padara tos par 19mm. Stulbākais ir tas ka tā micīte mēdz atdalīties un protams ka vis tizlākajā brīdī. DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
|
IlmarsG!!
|
2014-12-01 19:20:06 Savulaik manam arī viens masķers uzgriezni sačakarēja. Tas jau vēl nekas, ja atdalās micīte. Uzliekam muciņu uz 18 un atskrūvējam. Ziepes sākās tad, kad masķers uzmet to pašu 19 un ar pneimatisko pistoli uztaisa uzgriezni apaļu. |
|
edgarsm
|
2014-12-01 19:23:16 Es esmu ar cirtni sitis nost, īstenībā pēc pāris sitieniem slīpi pa uzgriezni viņš sak ar rokām skrūvēties. Tik jāsit uz kreiso pusi Voyager 3.3i 96., benzogaz |
| Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...