Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... ( 27258 )
RMatisons

559 ziņas

PM

PASSATizhi: " sročna pie okulista

pakaļas buferim nav hroma moldinga vieta. tas ir plikais buferis no kāda lētuča. kā arī sānu uzlikas ir lētā gala. es pēdējā laikā baigi daudz šamos pētiju kad savējo meklēju. reti kurš auto ir salikts kā vajag pēc remonta. un tas ka pilnīgi visi tauni un caravāni ir bliezti, cerams nevienam nebūs jaunums "

Ja tu neminētu tad es arī nemaz nezinātu ka tur jābūt kādam hromam. Ne nu protam ka oriģināls labāks par pakaļdarinājumu. Bet man būtu p... galvenais ka viss ir oki un labi izskatās. Galvenais lai nav redzami defekti.
p.s. par tiem sistajiem jā. Mums tirgū tikai tādu ir. Ja nesistu tad no salona tik ;-)
Bet par tiem sistajiem jau arī galvenais lai nav likt kopa no diviem. Bet ja mainītas detaļas tad var paciest ;-)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

RMatisons: "

Ja tu neminētu tad es arī nemaz nezinātu ka tur jābūt kādam hromam. Ne nu protam ka oriģināls labāks par pakaļdarinājumu. Bet man būtu p... galvenais ka viss ir oki un labi izskatās. Galvenais lai nav redzami defekti.
p.s. par tiem sistajiem jā. Mums tirgū tikai tādu ir. Ja nesistu tad no salona tik ;-)
Bet par tiem sistajiem jau arī galvenais lai nav likt kopa no diviem. Bet ja mainītas detaļas tad var paciest ;-)"

tas protams individuālī, bet man besī kad saliek tos autiņus ķap ļap vojageru var atrast nesistu, bet no amurikānijas nezinu nevienu kas tika atvests nesists. tas vnk nav izdevīgi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

mazaa23

26 ziņas

PM

par 7) Nezinu kā citiem, bet manam pagriežot atslēgu uz atpakaļu ieslēdzas radio

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Par to pašu radio.
Manējam un daudziem atslēgu var izņemt no jebkuras slēdzenes pozīcijas. Laikam jau tā nav jābūt, bet uzskatu to par bonusu.
Par tām atslēgu pozīcijām - neesmu varējis nevienu servisnieku iemācīt, kā pareizi izslēgt Voigeri. Pats kādu pirmo mēnesi arī nemācēju ne izslēgt, ne atrast divas pēdējās pozīcijas, jo ar manuālo kārbu jāpiespiež pusmēnestiņš.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Zigulists

30 ziņas

PM

Manam izņemt atslēgu var tikai no sākotnējās pozīcijas. ja pagriež vienu klikšķi uz atpakaļu - ieslēdzas visa elektronika un arī tas apnicīgais ding, ding, ding. Ja sākuma pozīcijā izņem atslēgu 1 cm uz āru - ding,ding pazūd, bet tad atkal nestrādā radio... Nu karoč šito man liekas inženieri ir biš sačakarējuši. Tāpat kā tālās gaismas slēdzi, kas parasti ir prom no sevis ieslēgšanai un uz sevi lai pamirkšķinātu. Bet te abas funkcijas uz sevi.
Bet tas viss ir štrunts jo pirms dažām dienām paķēru uz bampera lielu vācu aitu suni, kurš maita izskrēja starp mašīnām 5m priekšā. Sabremzēju cik spēju, bet tas maita tāpat aizlidoja metrus 5 uz priekšu, piecēlās, noskurinājās un klibodams aizskrēja tālāk. A man saplēsts bampers 3 vietās, nestrādā migla un hwz cik tas viss vēl maksās. kasko nav. Un vispār vojāžeris ir viens asinskārs monstrs. Pirms nedēļas sievai zvirbulis radiatorā izbeidzās, tagad suns un tās pašas dienas vakarā gandrīz iesmēlu alni priekšējā stiklā. kādi 10 metri līdz viņam palika. Būtu izgriezies kādā krustojumā par 5 sekundēm ātrāk - droši vien tagad te nespamotu...

Starp citu - kā noņemt priekšējo bamperi? Redzēju dažas skrūves arkās un dažas pie radiatora zem haubes. kur vēl viņš stiprinās?

Tad vēl - pēdējā laikā sākusi iedegties airbag lampiņa panelī. Iedegas, nodziest, iedegas, nodziest. Kur lai meklē nekontaktu?

IlmarsG!!: "Par to pašu radio.
Manējam un daudziem atslēgu var izņemt no jebkuras slēdzenes pozīcijas. Laikam jau tā nav jābūt, bet uzskatu to par bonusu.
Par tām atslēgu pozīcijām - neesmu varējis nevienu servisnieku iemācīt, kā pareizi izslēgt Voigeri. Pats kādu pirmo mēnesi arī nemācēju ne izslēgt, ne atrast divas pēdējās pozīcijas, jo ar manuālo kārbu jāpiespiež pusmēnestiņš.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Atbildēt uz šo ziņu

Hava nais dei!

RMatisons

559 ziņas

PM

to Zigulists:
Ja gribi, lai skan radio tad vnk jāpārmet vadi kas pienāk pluss. Aizmugurē pie magnetafona vnk plusu jāpieliek pa taisno un tad skanēs izņemot atslēgu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Zigulists

30 ziņas

PM

Ar ko eļļot bīdāmo durvju sliedes? Brīvdienās paslidināju durvis vienam citam auto un sapratu, ka manējās baigi grūti nāk vaļā. Un galvenais - kur eļļot? Uz pašas sliedes? Rullīti? Apakšējo zobatu...?
Un ar ko? Grafīta smēre der? Nebūs tā ka sliedē sakrāsies putekļi, kas vēl vairāk ēdīs rullīti...?

Atbildēt uz šo ziņu

Hava nais dei!

Zigulists

30 ziņas

PM

Vēl par lampām - viens lukturis ir manāmi tumšāks par otru. Pavērojot tuvumā var redzētm, ka tas ir pilns ar putekļiem un netīrumiem. HWZ kā tie tur tikuši iešā. Bet nu izņemot lukturi redzams, ka tas turas uz plastmasas ķepiņām. Cik viegli, tās nenolaužot, var lukturi atvērt un putekļus iztīrīt?

Atbildēt uz šo ziņu

Hava nais dei!

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online