Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... ( 27260 )
uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "

Smuks jau ir,bet pagaidām tas ir ārpus manām iespēju robežām.
p.s. gan kaut kas atradīsies manās iespēju robežās ;-) "

Viss jau atkarīgs ko tu gribi iekš auto, es gribēju ,lai būtu ādas sēdekļi un klimata kontrole, tad uz reiz sašaurinās varianti, pa lētām naudām nobraukti, tāpēc saņēmos un kopā ar gāzi paņēmu pa 7tk eur savējo 2005. g ar 100tk nobraukumu, pagaidām ir ok, bet tāpat uz sīkumu novēršanas iztērēju ap 300eur (eļas, sveces, vadi, spole utt) Vēl jāsataisa ABS, ko sola bezmaksas sataisīt pārdevējs, kā arī deg check engine dēļ EGR kļūdas, ko laikam vismaz pagaidām netaisīšu. Tā kā, ja nav kur likt naudu, nopērc mašīnu

Bet vispār ss ir arī lētāki varianti, pēc bildēm ņemami, ja negribi obligāti ādu un klimata kontroli.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

OK. Paldies par padomiem.
p.s. kad būšu Jaunjelgava tad braukšu ciemos pie tevis apskatīt tavējo ;-)
vnk pie Jaunjelgavas dzīvo manas sievas vecaki

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "OK. Paldies par padomiem.
p.s. kad būšu Jaunjelgava tad braukšu ciemos pie tevis apskatīt tavējo ;-)
vnk pie Jaunjelgavas dzīvo manas sievas vecaki
"

Droši brauc ciemos:) redzēt viņu arī vari auto piedāvājumā, zaļais tc 2005.g pa 6450eur

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Neaizmirstiet pārbaudīt, vai kaut ko nevar labot par velti pie Chrysler pārstāvjiem.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "Tas ņemamais laikam ir šis http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/gpmpj.html, tikai vēl jāieliek gāze, man jau likās ka manam aizdomīgi mazs nobraukums ap 104tk km, ja tie tiešām ir 75tk km nevis jūdzēs."
nē, šitam pēc blieziena pa pakaļu uzlikuši parasto buferi, kas ir ļoti bieža parādība manis ieliktajam zilajam vismaz ir normāls skats..

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: " nē, šitam pēc blieziena pa pakaļu uzlikuši parasto buferi, kas ir ļoti bieža parādība manis ieliktajam zilajam vismaz ir normāls skats.."

Man laikam slikta redze, bet neredzu atšķirību starp viņu bamperiem, abiem tāds pats kā manam.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Man laikam slikta redze, bet neredzu atšķirību starp viņu bamperiem, abiem tāds pats kā manam."

sročna pie okulista

pakaļas buferim nav hroma moldinga vieta. tas ir plikais buferis no kāda lētuča. kā arī sānu uzlikas ir lētā gala. es pēdējā laikā baigi daudz šamos pētiju kad savējo meklēju. reti kurš auto ir salikts kā vajag pēc remonta. un tas ka pilnīgi visi tauni un caravāni ir bliezti, cerams nevienam nebūs jaunums

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " sročna pie okulista

pakaļas buferim nav hroma moldinga vieta. tas ir plikais buferis no kāda lētuča. kā arī sānu uzlikas ir lētā gala. es pēdējā laikā baigi daudz šamos pētiju kad savējo meklēju. reti kurš auto ir salikts kā vajag pēc remonta. un tas ka pilnīgi visi tauni un caravāni ir bliezti, cerams nevienam nebūs jaunums "

Logiski ka vini visi ir bliesti savadak nemaz no usa neatmaksajas vest vinus bet nu naivo mums te veel ir oti daudz kas tic pasakam jeb ari eiropietis dizels tiko no vacijas 8 gadi un noskrejiens 140 stukas izraisa tikai smiinu

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online