Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi... ( 27251 )
Ottttto

132 ziņas

PM

Man tas panelis patīk, bet pakaļa un reste gan nē. Gaumes lieta.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

RMatisons

559 ziņas

PM

Man ir jautajums par šo auto - http://voyagerclub.lv/index.php/auto/chrysler-town-country-3/
Vai šis auto vēl ir pārdošanā vai arī kāds no Jums ir šī auto laimīgais īpašnieks?
Vai iesakat meklēt nākamo modeli?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

janni

716 ziņas

PM

Ja nauda atļauj, tad labāk meklē modeli no 2001 gada.

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tas auto izskatās visai bēdīgi, un pliks kā baznīcas žurka))) meklē ir viegli pateikt. benzīni 01----- ir ar uguni meklējami, bet pērkami labi ja viens no 20

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

PASSATizhi: "tas auto izskatās visai bēdīgi, un pliks kā baznīcas žurka))) meklē ir viegli pateikt. benzīni 01----- ir ar uguni meklējami, bet pērkami labi ja viens no 20"

Par to uguni nesapratu, bet tas ka bēdīgs man lika aizdomas ieejot csdd lapā un apskatot kas ar auto.
p.s. par meklēšanu ir tā ka nevar atrast īsti to ko vēlies vienmēr ideālu. galvenais lai motors dzīvs, salons nesaplēsts (kopts) un vizuāli attiecīgi kopts.
Bet meklēju.

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

Ko tad tu tādu sliktu ieraudzīji CSDD? Kad es pirms 2 ned pirku savējo, tad vēl bija:), mans starp citu arī vēl stāv piedāvājumā , ar to jau jārēķinās, ka ar normālajiem motoriem (3,3 un 3,8) cik viņu ir tik ir, no savas pieredzes varu pateikt, nav jēgas braukt uz Eiropas auto placi. Ja ir iespēja, ņem no 2001. g. kā jau teica, ir daudz foršas fīčas, kas vecajam nebija, vienīgais, ka man labāk patika vecā kraislera sēdekļi, ja atrodi sakarīgu amerikas versiju zinu adresi, kur pa 3eur var dabūt amerikas vēsturi pēc vin koda, savam gan pārbaudīju pēc pirkšanas

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "Ko tad tu tādu sliktu ieraudzīji CSDD? Kad es pirms 2 ned pirku savējo, tad vēl bija:), mans starp citu arī vēl stāv piedāvājumā , ar to jau jārēķinās, ka ar normālajiem motoriem (3,3 un 3,8) cik viņu ir tik ir, no savas pieredzes varu pateikt, nav jēgas braukt uz Eiropas auto placi. Ja ir iespēja, ņem no 2001. g. kā jau teica, ir daudz foršas fīčas, kas vecajam nebija, vienīgais, ka man labāk patika vecā kraislera sēdekļi, ja atrodi sakarīgu amerikas versiju zinu adresi, kur pa 3eur var dabūt amerikas vēsturi pēc vin koda, savam gan pārbaudīju pēc pirkšanas "

Tieši tam sarkanajam bija:
Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
1 Neliela bremžu cauruļvadu korozija.
1 Nelieli virsbūves (kabīnes) bojājumi.

Nu jā maz ir to benzīnieku.
Es jau skatos no 2001-2004 gada.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ruslans būs pilnīgi visiem. tagad ss.kā stāv ņemams 2005 gads. cenu domāju var runāt. ļoti reti uzpeld šādi.

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/town-country/fegbe.html

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomus - iesācēja jautājumi...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online