Gribas lai pus vesums! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gribas lai pus vesums!

Lapas: 1 [2] 3
Gribas lai pus vesums! ( 5803 )
Kvatra

746 ziņas

PM

eziz"][quote: "Man "Atlas motors" pateica pēc diagnostikas, ka sulo aizmugurējais salona kondicioniera radiatoriņš un aizsūtīja sataisīt uz "Gvidi" Valmieras ielā! Tie puikas nosauca datumu pēc divām nedēļām un cenu 150,-ls! Vai var zināt kādas alternatīvus kantorus cenas ziņā jo ar termiņiem jau es pacietīšos, "Metallica" koncerts Tallinā tikai 13.jūnijā!"

gvidis jau izceljas ar cenaam
brauc uz to piemineeto vietu Teikaa, tur labo visu kas siastiits ar auxtumu, bet laikam pashi nenjem nost vieniigi kompresorus un radiatorus.."

Vinji ved peec tam uz hansa flex, sataisa ok!

Atbildēt uz šo ziņu
gunst

15 ziņas

PM

tad jau pašam laikam jāmēģina noņemt! varbūt kāds ar gudru padomu var palīdzēt?

Atbildēt uz šo ziņu

T&C LXI 98 3,8 +gas

Anonymous user

3652 ziņas

PM

A kur var noramli kondicionierim uztaisit diagnostiku un cik tas maksa??? Jo man ar nav aukstuma

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Arturs: "A kur var noramli kondicionierim uztaisit diagnostiku un cik tas maksa??? Jo man ar nav aukstuma "

brauc uz to piemineeto vietu teikaa (meklee topicaa)
diagnostikaa paarbaudiis vai sisteema ir hermeetiska un ja varees tad piepildiis ar freonu, ja tad nebuus augstums, tad arii meklees taalaak vainu..

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

acid|burn

151 ziņas

PM

Sveiki, kungi!
Esmu pilnīgi svaigs Chrysler Voyager veidīgo jomā.
Toties dažādu labu sakritību rezultātā vakar kļuvu par balta Town & Country LXi 3.8+gāze 96 īpašnieku un par viņu izdodot nieka 1500 Eiro.
Tagad ķeros pie lietām, kas kaitina.
Viena no tām ir kondiška. - attiecīgi browsējot šo forumu aptuvenu izzondēju pāris kantorus, kurus tauta iesaka. Varbūt tomēr savācam vienā topikā servisus par tēmām, lai cilvēkiem vieglāk orientēties??
Attiecīgi es varētu izvēlēties, kuru no visiem Jūsu ieteiktajiem apmeklēt.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

vksys

359 ziņas

PM

Apsveicu.
Es nedaudz vairāk kā gadu atpakalj samaksāju par tādu pašu pāri par 4000 E

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

robchiks

71 ziņas

PM

Sveiki man ar AC itka viss butu labi bet tikai lieta tada ka braucu ara nak apmeram 7 gradi, bet kad apstajos un tuksgaita ruc man uzkapj uz kadiem 15 gradiem.Gribetu uzzinat kadu kantori kur varetu aizbraukt un aprunaties ko lai dara?Jo pats pildu AC bet kas ko ka ar mehanisko pusi ir svesaka.Paldies jau ieprieks

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 1996.g. 3.3L V6
Chevrolet Sport VAN 1993.g. 5.7L V8

ReLiNsH

49 ziņas

PM

Man ir Chrysler Town & Contry 2000. g. gribeto zinat cik liels spiediens ir kondicionierim! cik lielu spiedienu war pumpet ieksha lai pilda sawas funkcijas! jo man nesalde un pilditaji baidas parpumpet!!

Atbildēt uz šo ziņu

Auto Krāsošana un Pulēšana 29525314

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Gribas lai pus vesums!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online