|
Tehniskā apskate ( 14122 )
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2016-08-13 16:53:29
IlmarsG!!: "Kā tikko Tehniskajā apskatē pārbaudījis Dodgecs, šīs pravas strādā:
"Stāvbremzē viens ritenis 3,4..otrs 0,4....rezultātā...tehnisko izgāju" " Ta ir vienkarsi halava ! pazeloja vai ari inspektoram vienkarsi patik voyageri  Man tadas halavas ari ir bijusas ,vienreiz izlaida cauri ar riepam kuram tocna zinu ka nebija 4mm protektora vienai riepai uz robezas un vienai mazak un vins to ari redzeja,piegaja klat ar meremo skatijas uz to riepu un bazot to scupu atpakal kabata noteica "ai labi" un riepas ta ari neierakstija.
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2017-07-26 22:18:37
Nu ko, ta kā nissans avārijā norakstāms, nācās dodge čubināt uz TA.
Pirms 2 mēneši pamatpārbaudē ielika 2 par virsbūvi pie āķa, jāmetina un to, ka pakaļā bremzes nevienmērīgi - 1.7 un 2.1. Stāvbremze bija ap 2 abas puses.
Šodien, sametinājis, atgaisojis bremzes (ja nu aiziet ), eju TA un .... prieks kur rodies Konstatētie trūkumi vai bojājumi: Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
628 2 Bojātas priekšējo stikla tīrītāju slotiņas (slotiņa).
618 2 Palielināta eļļas noplūde no motora (transmisijas).
607 2 Priekšējais tilts. Palielināta brīvkustība balsta šarnīrā. Kreisais apakšējais balsta šarnīrs.
421 2 Priekšējo bremžu disku nodilums pārsniedz pieļaujamo.
406 2 Nepietiekama stāvbremzes efektivitāte.
402 2 Nevienmērīga bremžu darbība.
401 2 Nepietiekama bremžu efektivitāte.
802 1 Nelieli bojājumi atgāzu izplūdes sistēmā.
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
202 1 Neprecīzi noregulēts kreisais tuvās gaismas lukturis.
Bremžu pārbaudes rezultāti: Ass Kreisais Labais Bremžu tips
1 2.83 3.11 D
2 1.57 1.02 D
2 1.04 0.98 S Saku - a kas ar kāhjeni, līdz galam iespiedi ? Nu, jā, vairāk nevarēja.
Tas tā, iemēģināju jano Siguldas TA staciju.
Toties CO bija agrāk kaut kādi 1.2, tagad 0.2. Pa tiem 2 mēnešiem pabraukti kādi 400 km. Un, jā, tika izteikts arī pārmetums, kādēļ bremžu spēka sadalītājs noņemts.
Kā noņemts ? Saku, rekur takš ir !
Meklēja to kas vairumam, pie pakaļējā tilta tuvāk.
Man ir tas kuram trubas pienāk-aiziet V veida izvietojumā un ir kreisajā pusē pa vidu apmēram. Starpcitu, par to pašu sadalītāju - nez, viņam caurplūdei jābūt vienādai abām pusēm ? Iepirku lietotu, tur viena puse liekas pavisam ciet. Jāmēģina izjaukt.
Manam tie vārsti nobloķēti, bet bija efekts, ka reizēm uz kreiso ratu gandrīz nelaida cauri spiedienu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
kuklandex

286 ziņas
PM
|
2017-07-27 10:05:46
migano: "Nu ko, ta kā nissans avārijā norakstāms, nācās dodge čubināt uz TA.
Pirms 2 mēneši pamatpārbaudē ielika 2 par virsbūvi pie āķa, jāmetina un to, ka pakaļā bremzes nevienmērīgi - 1.7 un 2.1. Stāvbremze bija ap 2 abas puses.
Šodien, sametinājis, atgaisojis bremzes (ja nu aiziet ), eju TA un .... prieks kur rodies Konstatētie trūkumi vai bojājumi: Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
628 2 Bojātas priekšējo stikla tīrītāju slotiņas (slotiņa).
618 2 Palielināta eļļas noplūde no motora (transmisijas).
607 2 Priekšējais tilts. Palielināta brīvkustība balsta šarnīrā. Kreisais apakšējais balsta šarnīrs.
421 2 Priekšējo bremžu disku nodilums pārsniedz pieļaujamo.
406 2 Nepietiekama stāvbremzes efektivitāte.
402 2 Nevienmērīga bremžu darbība.
401 2 Nepietiekama bremžu efektivitāte.
802 1 Nelieli bojājumi atgāzu izplūdes sistēmā.
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
202 1 Neprecīzi noregulēts kreisais tuvās gaismas lukturis.
Bremžu pārbaudes rezultāti: Ass Kreisais Labais Bremžu tips
1 2.83 3.11 D
2 1.57 1.02 D
2 1.04 0.98 S Saku - a kas ar kāhjeni, līdz galam iespiedi ? Nu, jā, vairāk nevarēja.
Tas tā, iemēģināju jano Siguldas TA staciju.
Toties CO bija agrāk kaut kādi 1.2, tagad 0.2. Pa tiem 2 mēnešiem pabraukti kādi 400 km. Un, jā, tika izteikts arī pārmetums, kādēļ bremžu spēka sadalītājs noņemts.
Kā noņemts ? Saku, rekur takš ir !
Meklēja to kas vairumam, pie pakaļējā tilta tuvāk.
Man ir tas kuram trubas pienāk-aiziet V veida izvietojumā un ir kreisajā pusē pa vidu apmēram. Starpcitu, par to pašu sadalītāju - nez, viņam caurplūdei jābūt vienādai abām pusēm ? Iepirku lietotu, tur viena puse liekas pavisam ciet. Jāmēģina izjaukt.
Manam tie vārsti nobloķēti, bet bija efekts, ka reizēm uz kreiso ratu gandrīz nelaida cauri spiedienu.
" Vakar gāju skati un izplūca par pakaļējo darba bremzi
Ass Kreisais Labais
1 3.07 3.08 D
2 1.09 2.66 D
2 3.07 0.57 S pakaļējām bremzēm viss izņemot cilindriņi ir nomainits (pirms 600 km nomainīti pusloki, atsperītes), cilindri netek un virzuļi brīvi staigā. Sastellēts viss arī ir pareizi.
Tagad aizdoma uz bremžu spēka regulātoru, vai ir kāds viltīgs triks kā pārbaudīt to regulātoru? Doma ir pārmest trubiņas otrādi un uzbraukt uz bremžu stenda un ja tad būs labā bremze švaka tad viss skaidrs, bet stipri šaubos ka sanāks atskrūvēt bremžu trubiņas nenolaužot tās.
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut.
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2017-07-27 11:28:23
Priekš trumuļu bremzes aizmugures labā puse briesmīgi bremzē. Man nekad nav bijis vairāk kā starp 1 un 2. Jocīgi, ka stāvbremzēs puses samainījušās.
te vēl viena diskusija par to pašu tēmu: https://voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/21977?start=0
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2017-07-27 12:21:39
kuklandex: "Vakar gāju skati un izplūca par pakaļējo darba bremzi
Ass Kreisais Labais
1 3.07 3.08 D
2 1.09 2.66 D
2 3.07 0.57 S pakaļējām bremzēm viss izņemot cilindriņi ir nomainits (pirms 600 km nomainīti pusloki, atsperītes), cilindri netek un virzuļi brīvi staigā. Sastellēts viss arī ir pareizi.
Tagad aizdoma uz bremžu spēka regulātoru, vai ir kāds viltīgs triks kā pārbaudīt to regulātoru? Doma ir pārmest trubiņas otrādi un uzbraukt uz bremžu stenda un ja tad būs labā bremze švaka tad viss skaidrs, bet stipri šaubos ka sanāks atskrūvēt bremžu trubiņas nenolaužot tās. " Vai tad var samainīt vietām pie regulatora tās caurules ?
Man vismaz uzgaļi ir ar atšķirīgu diametru, lai nesajauktu.
Bet va itas nozīmē, ka uz labo pusi, kas nāk no regulatora pa garāku cauruli, caurplūde ir lielāka/mazāka ?
Pie atgaisošanas es jau jutu, ka pa labo pusi eļļa tiek izsviesta daudz gausāk kā pa kreiso, ko manā gadījumā arī apstiprina TA rādītājs.
Bet, tā kā man iepriekš skatē bija 2.1 un 1.7, tad ja unav tik liela atšķirība. Vēl es ievēroju, ka man ar kādu akmeni trubiņa, ienākošā tai sadalītājā, ir tā kā "aizlauzta", ass liekums, visticamāk ka tur ir tā caurplūde stipri samazināta un varētu būt skaidrojums mazākam spiedienam uz labo pusi. Un, jā, TA man pateica, ka šiem mminiveniem prasība esot aizmugurei minimums 1.7 rādītājs bremzei, protams, vienai pusei -> kopā 3.4.
Pats neesmu rēķinājis
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2017-07-28 18:14:41
Vis labakais triks ir tikt no ta regulatora vispar valaa vins tur nafig nav vajadzigs ! gadi 5 jau braukaju bez vina ,man vins tur tikai ka butaforija staav.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2017-07-30 21:35:12
mja, nez, laikam TA jāsaka lai mēra bremžu diskus, ja uz aci pasaka, ka nu, tur jau nekas nav palicis ....
Parasti tā nepaņemtā ārējā kantīte uzrūsē un izskatās, ka iedilums ir baigi dziļš.
Pamērīju ar bīdmēru, diluma vietā 22.5 mm. Cik saprotu, disku biezums ir 24 mm un minimālais ir 22.4, disku ražotājs nosaka.
Nē nu var jau, protams, pirkt jaunus katru 2. mēnesi
Nobraukts ar šiem diskiem ir 43'000 jūdzes.
Varbūt ka nav jēga domāt un tie 22.5 mm biezie/plānie diski jau tiešām ir bīstami ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2017-07-30 22:00:49
migano: "mja, nez, laikam TA jāsaka lai mēra bremžu diskus, ja uz aci pasaka, ka nu, tur jau nekas nav palicis ....
Parasti tā nepaņemtā ārējā kantīte uzrūsē un izskatās, ka iedilums ir baigi dziļš.
Pamērīju ar bīdmēru, diluma vietā 22.5 mm. Cik saprotu, disku biezums ir 24 mm un minimālais ir 22.4, disku ražotājs nosaka.
Nē nu var jau, protams, pirkt jaunus katru 2. mēnesi
Nobraukts ar šiem diskiem ir 43'000 jūdzes.
Varbūt ka nav jēga domāt un tie 22.5 mm biezie/plānie diski jau tiešām ir bīstami ?" A viniem nekas nav jameera ! vini izdoma sava biete ka diski ir nederigi un vis. Man sitas ari bija darba bremzes vairak ka labas un abas puses praktiski vienadas ,diski bija gana biezi ap 40 nogajusi, bet ar nevienmerigu nodilumu tadiem ka vilnisiem izdilusi sis saka ka neviemerigs nodilums un 2 atzime, es saku ka kads sakars ? bremzes labas ? labas, diska beizums ir ?,ir! plaisas diska nav ? , nav, saku galigi vienalga ka vins izskatas, man ar cietu seju atbildeja "nevueinmerigs nodilums un vis" un iepuut viniem.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Lapas:
1
2
3
4
5
6
7