Tehniskā apskate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
Tehniskā apskate ( 14127 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pirms uzlikt bampera turētāju, vajag to nopūst ar papildus krāsas kārtu, vai kaut kādu bitumena pretkorozijas kārtu, lai gadiem nerūsētu. Tik vajag pārliecināties, ka derēs - tādu pārkrāsotu pārdevējs atpakaļ neņems.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Pirms uzlikt bampera turētāju, vajag to nopūst ar papildus krāsas kārtu, vai kaut kādu bitumena pretkorozijas kārtu, lai gadiem nerūsētu. Tik vajag pārliecināties, ka derēs - tādu pārkrāsotu pārdevējs atpakaļ neņems.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

vot, vot pamēri,ķinietim ir sava izpratne par detaļas atbilstību....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

migano

351 ziņas

PM

es jau nopūtu ar grunteni iepirkto
tā ka ja nederēs , pielāgošu. Kas tur tik kardināli var atšķirties.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Apskatē visādi dīvaiņi tiek pieņemti darbā.
Man vasarā skatītājs tā aizrāvās rakstīt izrūsējušos caurumus ka nesarakstīja pusi no piekares problēmām. Reizes 3 stāstīja ka bremžu diskus jāved uz Liepājas metalurgu, bet lapā neierakstīja.
Kolēga tiko gāja skati - skatītājs izlodāja visu salonu un izraustīja visas drošības jostas. Labi ka eiropas autiņš - jostas fiksējas. Tādam aktīvistam ei nu iestāsti ka US siksnas nefiksējas bez vajadzības

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

RMatisons

559 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "Apskatē visādi dīvaiņi tiek pieņemti darbā.
Man vasarā skatītājs tā aizrāvās rakstīt izrūsējušos caurumus ka nesarakstīja pusi no piekares problēmām. Reizes 3 stāstīja ka bremžu diskus jāved uz Liepājas metalurgu, bet lapā neierakstīja.
Kolēga tiko gāja skati - skatītājs izlodāja visu salonu un izraustīja visas drošības jostas. Labi ka eiropas autiņš - jostas fiksējas. Tādam aktīvistam ei nu iestāsti ka US siksnas nefiksējas bez vajadzības
"

Tā viņš ir. Ja viņš ir ieciklējies uz kaut ko tad to arī pārbaudīs kāmēr atradīs pie kā piesieties, bet pārējo palaidīs garām jo tajā dienā viņam ir cits mērķis

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

migano: "

a kas jāatcerās ? Tur tak izdruka par atgāzēm tiek pievienota. Parasti 0 var gadīties, ja iet atkārtoto un nemēra atgāzes.

Vakar iegādāju jaunu aizm. bampera sliedi, taiwan, 40 eiras ar piegādi. Šrotā prasīja par sapuvušu 20 eiras.
Un vispār - tie caurumi apakšā malās ir oriģināli, jaunajai sliedei arī tādi ir Tikai manējā tā norūsējusi, ka tie caurumi droši vien 2x lielāki.
Redzēs kā mainīsies.
Iepirku arī to kārbas sāna vāku, manējais sāka sulot no rūsas, iepirktais ir dorman ražojums, gan jau kādu laiku turēs.
"

Man sogad nekadu izdruku klat nepievienoja bija daudz masunu rinda varbut steidzas un es runaju par pamatparbaudi, pagaisgad jaa bija izdruka klat.
Bet kopumaa biaj okei ierakstija tikai slieksnus laigan bija tur kur piesieties , vel par riepam kautko bubinaja ka vecas ir un izmetamas bet neierakstija.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Kā ir ar pakaļgaitas lukturiem - doma bamperī iesēdināt.
Drīkst būt 2 pakaļgaitas lukturi ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

migano

351 ziņas

PM

nu tā, vakar sliedi pakaļbamperim nomainīju, principā derēja tas taiwan meistarojums.
Iegriezu vēl pakaļgaitas lukturi bamperī, nācās arī sliedē iezāģēt, bet tagad vismaz neķersies tas lukturis visur un pats ar kāju nenolauzīšu

Man aizmugurējām durvīm rokturis raujās ārā, sapuvis apkārt. Tur var kaut kā remontēt ? Griezt ārā un metināt gabalu ? Vienīgi ka tur rokturis iedziļināts, ar āmuri jāizvalcē iedobe ?!

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online