Tehniskā apskate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
Tehniskā apskate ( 14127 )
alien

408 ziņas

PM

edgarsm: "

Šodien ieliku jaunu stiklu, kaut kāds ķīnietis laikam, bet apsilde un zaļā svīrta ir, tagad liekas, ka stikla vispār nav Nesaprotu, kā braucu ar to veco matēto
Mainīja auto-glas.lv . 120 eur kopā ar darbu, ap 2.5 stundām.

Sliekšņus čoms nogrieza abus un uzlocīja no rokas jaunus, respekt un paldies viņam
Ja sanāks laiks, rīt uz apskati.

Nedaudz par sliekšņu tapšanas procesu Putas bija daudz iekšā

Putas "

Varbūt vari iedot kādus kontaktus no sava čoma? Izskatās labi uztaisīts. Domāju, ka man šis process pavasarī arī draud. Tik traki nav, bet no vidējām stoikām uz aizmuguri noteikti vienai pusei būs jāmetina.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

edgarsm

207 ziņas

PM

Apskate logā
Par gāzes balona multivarsta vāciņu var izmantot 2L pudeles dibenu, nav iebildumu TA

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

bleizers

198 ziņas

PM

Viņš prasija ieslēdz tuvās gaismas bet tam citronam iedarbinot mašīnu jau dega tuvaās ko viņš neredz ka lampas deg. Vel prasa lai ieslēdz ko lai tur slēdzu ja deg jau

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

bleizers: "Viņš prasija ieslēdz tuvās gaismas bet tam citronam iedarbinot mašīnu jau dega tuvaās ko viņš neredz ka lampas deg. Vel prasa lai ieslēdz ko lai tur slēdzu ja deg jau"

ko lai saka-smags gadijums

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

edgarsm

207 ziņas

PM

Velreiz ieskatijos TA protokola, CO 0,01 Nu caurs man bishku izputejs
Bet tas cipars tak nekadas aizdomas nerada apskates viiriem

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Ezis2

1676 ziņas

PM

edgarsm: "Velreiz ieskatijos TA protokola, CO 0,01 Nu caurs man bishku izputejs
"
Tu tadiem sviestiem vispar vari nepeiverst uzmanibu apskatijos savejo sigada protokolu man tur vispar apsalutakas 0,000 tad ko es uz gaisu braucu ? a taa tu doma ka tas cilvis no briza kad mera tev CO lidz kamer izvanda visu auto un pectam opere pie datora baigi precizi aceras kads tev bija CO stipri saubos... ieraksta kautkadsu ciparus uz halavu un vis. Un pie caura izsputeja uzreiz specigi aug kosmasa CH un to nevar nepamanit.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

edgarsm: "Velreiz ieskatijos TA protokola, CO 0,01 Nu caurs man bishku izputejs
"

izpūtējs var nebūt nemaz, izmešu sastāvu tas nekādi neietekmē

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: " Tu tadiem sviestiem vispar vari nepeiverst uzmanibu apskatijos savejo sigada protokolu man tur vispar apsalutakas 0,000 tad ko es uz gaisu braucu ? a taa tu doma ka tas cilvis no briza kad mera tev CO lidz kamer izvanda visu auto un pectam opere pie datora baigi precizi aceras kads tev bija CO stipri saubos... ieraksta kautkadsu ciparus uz halavu un vis. Un pie caura izsputeja uzreiz specigi aug kosmasa CH un to nevar nepamanit."

a kas jāatcerās ? Tur tak izdruka par atgāzēm tiek pievienota. Parasti 0 var gadīties, ja iet atkārtoto un nemēra atgāzes.

Vakar iegādāju jaunu aizm. bampera sliedi, taiwan, 40 eiras ar piegādi. Šrotā prasīja par sapuvušu 20 eiras.
Un vispār - tie caurumi apakšā malās ir oriģināli, jaunajai sliedei arī tādi ir Tikai manējā tā norūsējusi, ka tie caurumi droši vien 2x lielāki.
Redzēs kā mainīsies.
Iepirku arī to kārbas sāna vāku, manējais sāka sulot no rūsas, iepirktais ir dorman ražojums, gan jau kādu laiku turēs.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online