Tehniskā apskate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
Tehniskā apskate ( 14123 )
Demolacion

3 ziņas

PM

Sveiki,
šobrīd plānoju iegādāties Chrysler Voyager 2006. gada 2,8 dīzeli.
Vēlos uzzināt, cik maksā tehniskā apskate, vai kāds var padalīties pieredzē?
Pie reizes, varbūt kāds piedāvā savu autiņu pārdošanai?

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Šodien biju uz apskati
2. vējstikls
2. sliekšņi
2. NAV NOSEDZOŠĀ VĀCIŅA GĀZES MULTIVĀRSTAM !!! WTF ? laikam bijuši gāzinieku kursos
2. trūkst uzgrieznis ritenim

Uzliekot ķepas uz eļļainiem stūres putekļusargiem un meklējot brīvkustību pat 1. neielika par eļļas noplūdi no reikas
Kad prasīju vai ar hadeni viss ok, teica jā ir labi. Atsaite grab un kustās tā ka braukt pretīgi nav laika samainīt Kad atzinos tad ielika 1. pat nepaceļot vēlreiz un nepārbaudot

Reāli čalim rūpēja vizuālie defekti nevis tehniski un kur nu vēl drošība

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Ezis2

1676 ziņas

PM

edgarsm: "Šodien biju uz apskati
2. vējstikls
2. sliekšņi
2. NAV NOSEDZOŠĀ VĀCIŅA GĀZES MULTIVĀRSTAM !!! WTF ? laikam bijuši gāzinieku kursos
2. trūkst uzgrieznis ritenim

Uzliekot ķepas uz eļļainiem stūres putekļusargiem un meklējot brīvkustību pat 1. neielika par eļļas noplūdi no reikas
Kad prasīju vai ar hadeni viss ok, teica jā ir labi. Atsaite grab un kustās tā ka braukt pretīgi nav laika samainīt Kad atzinos tad ielika 1. pat nepaceļot vēlreiz un nepārbaudot

Reāli čalim rūpēja vizuālie defekti nevis tehniski un kur nu vēl drošība

"

Tas Riga ??? es ar gaju nesen , hadene ka pa brinumu 2 gadu jau cauri iziet reali 2 gadi nesu ne pirksta pielicis bet slieksni bedigi ierakstija 2 un trubalots

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

edgarsm

207 ziņas

PM

rīgā

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

migano

351 ziņas

PM

man ar TA jāiet. Novērsu eļļas noplūdes no kloķvārpstas gala (mainot zobsiksnu), vārstu vāku blīves, stūres pastiprinātāja sūkņa bundža. Sliekšņus arī drusku pats pametināju, tur jau tā salipināts, ka īsti nav kur. Sliekšņiem tā iekšējā vertikālā siena kaut kāda sapuvusi un plāna. Vispār tie sliekšņi ir jāpārliek pilnībā, citādi metinātāji meistari arī tikai uzlipina kaut kādu papuvušu bleķi un tas uz 1-2 gadiem.

Tikko izbraucu līkumu un priekšā klaboņa !! Es mainīju priekšējos amortus un sajūta, ka atbalstā kustās. Es gala uzgriežņus uzliku un savilku, kamēr amorts vēl nebija uz mašīnas un pēc tam nepārvilku. Droši vien nav kārtīgi savilkts. Sanāk jāņem nost būs logu tīrītāju kaste, lai tiktu klāt. Vispār tur laikam jāuztaisa atslēga speciāla , lai var ar seškanti tikt noturēt stieni un vilkt reizē.

Un jā, vēl pazuda atpakaļgaitas gaisma. Kurā brīdī jānāk elektrībai uz pakaļgaitu ? Pietiek ar ieslēgtu R un aizdedzi vai arī jābūt iedarbinātam ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

AMetro

58 ziņas

PM

Ja pareizi atceros, sliekšņus varēja pasūtīt un iegādāties jaunus visā garumā.
Un atpakaļgaitas slēdži šiem mirst viens pēc otra, pēdējā laikā pie mums ļoti daudzi ir nopirkti. Aizdedzei jābūt otrajā pozīcijā

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

migano

351 ziņas

PM

Nu tā, uz TA ar DC tikai 5 divnieki Izskatās ka modē ir ķert uz vizuālo.
TA rezultāts

Slieksnis bija vienā vietā man metināts un kreisais aizmugurējais spārns pie sliekšņa.
2vnieki par aizmugurējo šķērssiju ... tur viss rūsā, īsti nesapratu kas tur par šķērssiju, bamperi nekad neesmu ņēmis, būs jāapgūst.

Uz gāzi man vispār normāli negāja pēc gada stāvēšanas, sen bija jāmaina tās parastās LPG dīzes, nevarēja vairs pat nokalibrēt slāpa nost.
Es pie TA ieslēdzu uz gāzi, kamēr pārbauda atgāzes, tad pārslēdzu uz benzīnu, lai TA specs var pabraukt
Brīnos kā kaut kā normās atgāzes iestatījās.
Nākamā rītā uzliku iepirktās barracuda sprauslas, ieurbu 2.2 mm dīzes un kalibrēšana uzreiz izdevās un normāli braucās. Barracudas pa kādi 120 euro iepirku.

Jebkurā gadījumā dodge uz TA negribēja. No rīta pie mājas nestartējās, pazuda "-" klemmei labs kontakts uz akumulatora. Pie TA samaksāju, iešu braukt, spiežu starta pogu un pilnīgs klusums.
Starterim tas "ierosmes" vads nomaucies. Forši, ārā sniega zampa, ej nu palien apakšā. Cēlu priekšu un gūlos uz rezerves riteņa ...

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

migano

351 ziņas

PM

AMetro: "Ja pareizi atceros, sliekšņus varēja pasūtīt un iegādāties jaunus visā garumā.
Un atpakaļgaitas slēdži šiem mirst viens pēc otra, pēdējā laikā pie mums ļoti daudzi ir nopirkti. Aizdedzei jābūt otrajā pozīcijā
"

Kur tie sliekšņi dabonami un kādi nez cipari ? Tur jau priekšā, aizmugurē domkrata vietās ir kaut kādi pastiprinājumi.

Atpakaļgaita tomēr sataisīta, vads vienā vietā bija pagalam, nolūzis pie savienojuma.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online