Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate
| Tehniskā apskate ( 14123 ) | |
|
Demolacion
|
2014-07-01 13:11:49 Sveiki, |
|
edgarsm
|
2014-11-19 21:36:02 Šodien biju uz apskati Uzliekot ķepas uz eļļainiem stūres putekļusargiem un meklējot brīvkustību pat 1. neielika par eļļas noplūdi no reikas Reāli čalim rūpēja vizuālie defekti nevis tehniski un kur nu vēl drošība Voyager 3.3i 96., benzogaz |
|
Ezis2
|
2014-11-19 22:01:33 "Šodien biju uz apskatiTas Riga ??? es ar gaju nesen , hadene ka pa brinumu 2 gadu jau cauri iziet reali 2 gadi nesu ne pirksta pielicis bet slieksni bedigi ierakstija 2 un trubalots
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
edgarsm
|
2014-11-19 22:05:48 rīgā Voyager 3.3i 96., benzogaz |
|
migano
|
2014-11-20 09:42:33 man ar TA jāiet. Novērsu eļļas noplūdes no kloķvārpstas gala (mainot zobsiksnu), vārstu vāku blīves, stūres pastiprinātāja sūkņa bundža. Sliekšņus arī drusku pats pametināju, tur jau tā salipināts, ka īsti nav kur. Sliekšņiem tā iekšējā vertikālā siena kaut kāda sapuvusi un plāna. Vispār tie sliekšņi ir jāpārliek pilnībā, citādi metinātāji meistari arī tikai uzlipina kaut kādu papuvušu bleķi un tas uz 1-2 gadiem. Tikko izbraucu līkumu un priekšā klaboņa !! Es mainīju priekšējos amortus un sajūta, ka atbalstā kustās. Es gala uzgriežņus uzliku un savilku, kamēr amorts vēl nebija uz mašīnas un pēc tam nepārvilku. Droši vien nav kārtīgi savilkts. Sanāk jāņem nost būs logu tīrītāju kaste, lai tiktu klāt. Vispār tur laikam jāuztaisa atslēga speciāla , lai var ar seškanti tikt noturēt stieni un vilkt reizē. Un jā, vēl pazuda atpakaļgaitas gaisma. Kurā brīdī jānāk elektrībai uz pakaļgaitu ? Pietiek ar ieslēgtu R un aizdedzi vai arī jābūt iedarbinātam ? dodge caravan 99 3.0 |
|
AMetro
|
2014-11-21 10:28:26 Ja pareizi atceros, sliekšņus varēja pasūtīt un iegādāties jaunus visā garumā. Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/ |
|
migano
|
2014-11-23 14:46:26 Nu tā, uz TA ar DC tikai 5 divnieki Slieksnis bija vienā vietā man metināts un kreisais aizmugurējais spārns pie sliekšņa. Uz gāzi man vispār normāli negāja pēc gada stāvēšanas, sen bija jāmaina tās parastās LPG dīzes, nevarēja vairs pat nokalibrēt slāpa nost. Jebkurā gadījumā dodge uz TA negribēja. No rīta pie mājas nestartējās, pazuda "-" klemmei labs kontakts uz akumulatora. Pie TA samaksāju, iešu braukt, spiežu starta pogu un pilnīgs klusums. dodge caravan 99 3.0 |
|
migano
|
2014-11-23 14:52:52 "Ja pareizi atceros, sliekšņus varēja pasūtīt un iegādāties jaunus visā garumā. Kur tie sliekšņi dabonami un kādi nez cipari ? Tur jau priekšā, aizmugurē domkrata vietās ir kaut kādi pastiprinājumi. Atpakaļgaita tomēr sataisīta, vads vienā vietā bija pagalam, nolūzis pie savienojuma. dodge caravan 99 3.0 |
| Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate