kas ir 2.5 crd ??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7
kas ir 2.5 crd ??? ( 9348 )
wyruk

9 ziņas

PM

un kas tad tomer ira 2.8crd kads tas ira???

Atbildēt uz šo ziņu
IgorsP

35 ziņas

PM

Būtiskā atšķirība starp šiem motoriem ir 2,8crd nāk ar automātisko ātrumkārbu un 2,5crd ar mehānisko, jā un vēl motora virzuļu un cilindru izmēros, un tas arī viss pa lielam.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IgorsP: "Būtiskā atšķirība starp šiem motoriem ir 2,8crd nāk ar automātisko ātrumkārbu un 2,5crd ar mehānisko, jā un vēl motora virzuļu un cilindru izmēros, un tas arī viss pa lielam."

vel ir būtiski atcereties, ka nekādā gadijumā nevajag šamos iegādāties aa, un vel, nekāda sakara šamiem ar mersi nav, un nebija, lai ko apgalvotu daži indivīdi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

andreits

102 ziņas

PM

obligāti ir jāiegādājas vojāgeris ar dīzeli, tie noies "miljoniņu", kā tas tiek apgalvots voyagerclub ieteikumu video

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

wyruk

9 ziņas

PM

andreits: "obligāti ir jāiegādājas vojāgeris ar dīzeli, tie noies "miljoniņu", kā tas tiek apgalvots voyagerclub ieteikumu video "

un kadu ta krajsleri ja perk labak,cjota es sev negribu sharanu vaj zafiru

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

wyruk: "
un kadu ta krajsleri ja perk labak,cjota es sev negribu sharanu vaj zafiru
"
tikai benzīnu. neminēji budžetu, bet moš ir vērts paskatīties arī jauno toyota sienna

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IgorsP

35 ziņas

PM

Un nevajag aizmirst, ka nekas nav mūžīgs vairāk vai mazāk jūk visi autiņi, veic laicīgi visas nepieciešamās apkopes un degvielu nelaisti no kannām, lai vai ko apgalvotu, ka tas esot no DUS.... un būs viss čiki puki....

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

So dizelu vargas vietas ir sprauslas, del musu dizelisa, bet ja ik pa laiakm pieliesi klat dizelim motorzagu ellu, tad par sprauslam varesi nedomat. Pats dzinejs ir ok tik nedaudz par skalu. Bet ta esmu apmierinats. Pats jau braucu 8 gadus ar 2.8 crd. Esmu noripinajis 158 tukstosus. Vienigais ko esmu taisijis dzinejam ir spiediena varsts reila gala. Pa siem gadiem dzinejs man ir paprasijis tikai 120ls. Neskaitot ellas, filtrus un zobeni.
Pagaso gad panemu vel vienu voyager 3.3 bendzinu un ieliku gazi, jo te foruma teica ka esot ekonomiskak braukt. Pilnigas mulkibas. Pirmamkartam dizelis iet daudz labak. Apdzit nav problemu. Bet turpreti ar bendzinu ir vaks. Bendzina dzinejiem griezes moments vispar nekads. Un nekada diza ekonomija ar gazi nesanak. Ed man 18-20 litri gazes pilseta un 15 pa strasi. Bet dizelis 10-11.5 pilseta un 6.5- 7.5 pa strasi. Es personigi par dizeli. Pabrauc ar abiem un sapratisi par ko runaju. Tas mans personigais viedoklis.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online