kas ir 2.5 crd ??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]
kas ir 2.5 crd ??? ( 9344 )
ID

847 ziņas

PM

andreits: "turpinot beztēmu... ja nevar nobraukt vairāk par 300 km bez izkāpšanas, tad pareizi jāsaregulē sēdeklis. Garu gabalu viegla veikšana ir viens no vojāgera nedaudzajiem plusiem. Ļoti bieži sanākt braukt ar 4 bērniem mašīnā, un braucot no holandes parasti pirmā pietura ir pie berlīnes. Iedomājos, kā būtu ar gāzi - iepriekš studēt, kur vācijā ir uzpilde, maldīties nost no bāņa, patērēt laiku... P.S. Pat ar moci braucot es piestāju tikai degvielai, t.i. ik pēc 300 km"

Nobraukt var arī vairāk, bet man līdzbraucēji smēķētāji ik pēc 100 km sāk čīkstēt, pie 200 km jau raudāt, tad es viņus vēl 50 pamoku un stājos nost Viss atkarīgs uz kurieni un kapēc brauc, no pēdējā tālā brauciena mājās vilku pusotru diennakti apstājoties tikai lai uzpildītos ik pēc 400 - 450 km jo biju pa pasauli noblandijies jau gandrīz 3 nedēļas, viss jau apnicis, laiks draņķīgs un vienkārši gribējās ātrāk mājās. Savukārt kad dodos ceļojumā, braucu chilā, viskautkur piestāju, viskautko apskatu, nekādas steigas.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

dendys

16 ziņas

PM

uzdots skaidrs jautājums un atbildes NAV nevienas.

Atbildēt uz šo ziņu

2.5td 97.g. + čips + R20 ripuļi

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Dzinējs ir šāds http://www.vmmotori.com/r-425-dohc/automotive-en/4-cilindri/r-425-dohcen.html, nevis Chrysler konstruēts.
http://www.vmmotori.com/images/R-425-dohc.png
Trūkumi šim dzinējam tādi paši kā citu ražotāju Common Rail dzinējiem - augstais spiediens paātrināti piebeidz sprauslas, kuras ir vismaz desmit reižu dārgākas kā iepriekšējās paaudzes dīzeļiem (mainot tikai smidzinātāju).

Atbildēt uz šo ziņu
Janozaurs

80 ziņas

PM

PASSATizhi: " kundzēm vienmēr ir patēriņs par 2-3litri mazāks, nekā kungam. pierādīts fakts klasisks traktoristu aizstāvības plāns, ņemt par piemēru nojātu vai netbilstošu auto "

interesanti, kas tādu statistiku taisīja??? Kundzēm tērējas VAIRĀK. Tas ir fakts

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Janozaurs: "
interesanti, kas tādu statistiku taisīja??? Kundzēm tērējas VAIRĀK. Tas ir fakts
"
dīzelistiem vnk viss ir otrādi... tā ir mana personīgā statistika, un vel ļoti daudz ļaužu kas dzirdēti runājam par šo tematu

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IgorsP

35 ziņas

PM

dendys: "uzdots skaidrs jautājums un atbildes NAV nevienas."

te būs infa, neko nebūs samelojis:) http://www.youtube.com/watch?v=VSgJqWwMY00

Atbildēt uz šo ziņu
Janozaurs

80 ziņas

PM

PASSATizhi: "dīzelistiem vnk viss ir otrādi... tā ir mana personīgā statistika, un vel ļoti daudz ļaužu kas dzirdēti runājam par šo tematu"

tad, acīmredzot, tie kungi kuri tērē vairāk par kundzēm brauc straujāk un mīl piedot gāzīti.
Klasiskajā braukšanā kundzes tērē vairāk, jo viņām nav nojēgas, kā vajag ekonomēt. Viņām ir biežāki nevajadzīgi uzgāzējumi ( pat brīžos, kad tūlīt nāksies bremzēt) utt

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

ID

847 ziņas

PM

dendys: "uzdots skaidrs jautājums un atbildes NAV nevienas."

Neuztraucies, tas ir normāli, tiklīdz aiziet beztēma par gāze vs dīzelis vs benzīns vai fwd vs awd vs rwd, tā diskusija uzņem apgriezienus, vienkārši tie ir tikpat mūžīgi aktuāli jautājumi kā "kur rodas putekļi" un "kur paliek nauda"

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online