kas ir 2.5 crd ??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
kas ir 2.5 crd ??? ( 9345 )
andreits

102 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja svarīgi ar vienu uzpildi nobraukt pēc iespējas vairāk, gāze dod priekšrocību. Izbrauc gāzi, tad benzīnu un tikai tad jāuzpildās. Neviens jau benzīna tvertni neamputē.
Manam dīzelim pēc 300km nobraukšanas panelī rāda, ka izbraukta 1/8 bākas.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

parādi man vienu gāzētāju, kurš tā mierīgi bez sirdsapziņas pārmetumiem izbrauks veselu bāku bencina Da viņiem bākā vairāk par 10 l nemaz nemēdz būt, pats esmu tāds bijis, zinu

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

andreits: "visi tie stāsti pat labo gāzi ir ļoti apsveicami, bet, līdzko nepieciešams dienā puslīdz tālāku gabalu nobraukt, nu nav nopietni stāties ik pa 300 km, lai pildītos. It īpaši vēl svešā valstī, kur nav zināms, kur tie gāzes tanki ir. Auto ir jāspēj nobraukt vismaz 500-600 km neapstājoties."
stow'am, ar parezajiem baloniem mierīgi sanāk 500km. bet veselais saprāts tāpat mudina ik pēc 300-400km apstāties un pastaipīt kājas. normāli ļaudis nespiež 1000km no vietas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

I braukts gana daudz celojumos gan ar gazetiem gan ar dizela auto bet tapat ika pa ~2 stund liek kautkur miera taka tas nav raditajs jo parasti taas tapat ir tanksteles labiericibas un taa.. kaju pastaipit,bet mit 1000 no vietas bik aptauretam jabut

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ID

847 ziņas

PM

Ezis2: "I braukts gana daudz celojumos gan ar gazetiem gan ar dizela auto bet tapat ika pa ~2 stund liek kautkur miera taka tas nav raditajs jo parasti taas tapat ir tanksteles labiericibas un taa.. kaju pastaipit,bet mit 1000 no vietas bik aptauretam jabut "

Ja jau beztēma, tad beztēma. Man ar 3.8 sanāk norullēt vairāk kā 400 km ar gāzi. Ar iepriekšējo mašīnu bija ap 360km, balons bija plānāks. Un pareizi ir, bākā benzīns parasti ir tikai tik daudz lai lampiņa panelī nekaitina Nav ko lieku smagumu vadāt līdzi.
Ir braukts arī 2000 km uz maiņām neatejot no kases un slāpējot nost tikai tad ja uzpildē operators kategoriski atsakās pildīt darbojošu auto un nekādi nav pierunājams. Starteris toreiz sāka niķoties un ļoti negribējās ar viņu pa ceļam cīnīties. Bet nu tāpat ik pēc kādiem 200 km stājāmies kājas izlocīt.
Personīgi es dīzeli neņemtu, kaut kā pārāk daudz viņam viskautkas pa dārgo var salūzt, paziņas kas brauc ar jauniem dīzeļiem protams bēdu nezin, bet tie, kas ar veciem, visu laiku ar to dīzeli cīnās, ta viņam sūknis nesūknē, ta viņam sprauslas nestrādā, ta viņam turbīna nepūš, ta viņš vienkārši neiet un neviens nevar pateikt kapēc, ta viņu iedarbināt ziemā nevar, ta viņam salonā auksti ziemā, ta viņam termostats izbeidzas un jātaisa kīmija jo izrādās ka viņš tur ir tāds interesants un dārgs, ā, un vēl tā laistīšanās ar kannām, nu i nafig, man diezgan apšaubāmas ekonomijas dēļ tās galvassāpes nevajag.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

andreits

102 ziņas

PM

turpinot beztēmu... ja nevar nobraukt vairāk par 300 km bez izkāpšanas, tad pareizi jāsaregulē sēdeklis. Garu gabalu viegla veikšana ir viens no vojāgera nedaudzajiem plusiem. Ļoti bieži sanākt braukt ar 4 bērniem mašīnā, un braucot no holandes parasti pirmā pietura ir pie berlīnes. Iedomājos, kā būtu ar gāzi - iepriekš studēt, kur vācijā ir uzpilde, maldīties nost no bāņa, patērēt laiku... P.S. Pat ar moci braucot es piestāju tikai degvielai, t.i. ik pēc 300 km

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ka tas ir maldities nost no baana ? vienemr esmu pildijeis tikai uz baniem Vacija jau talaja 07 gada bija pietiekami uzpildes staciju tagad vinu ir vairaki tukstosi se skataties tur ir skudrupuznis no gazes stacijam http://www.mylpg.eu/stations/germany/

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

andreits

102 ziņas

PM

Ezis2: "Ka tas ir maldities nost no baana ? vienemr esmu pildijeis tikai uz baniem Vacija jau talaja 07 gada bija pietiekami uzpildes staciju tagad vinu ir vairaki tukstosi se skataties tur ir skudrupuznis no gazes stacijam http://www.mylpg.eu/stations/germany/"

nu, tak bāņa tankā dārgi, tātad kārtīgs gāzinieks tur nepildīsies

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

čaļi, jūs te kko interesantu pīpējat vienīgais pareizais ceļš ir nopirkt traktoru, pieliet pilnu bāku, un neizkāpjot no beņķa, atvilkt no Prāgas uz Rīgu 1300km... atzīšos, es tā dariju kad man bija traktors, bet kad pieaugu, man tas vairs nešķiet normāli rūdītu traktoristu nekas nepārliecinās, ne sausi skaitļi, ne loģiski piemēri, ne greenpeace izmisīgie saucieni pēc tīrākas dabas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online