kas ir 2.5 crd ??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7
kas ir 2.5 crd ??? ( 9346 )
IgorsP

35 ziņas

PM

PASSATizhi: "auto pēc 01 gada bez kata ir nereāli iziet TA. retu reizi kādam gāziniekam izdodas saregulēt lai palien zem normas, uz benzīna vispār neceri"

nezinu par chrysleriem, bet mitsubishi space wagon 2,4GDI (2003.g.) izrāvu katu tiklīdz to iegādājos, un piecus gadus tehnisko gāju bez problēmām....

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IgorsP: "
nezinu par chrysleriem, bet mitsubishi space wagon 2,4GDI (2003.g.) izrāvu katu tiklīdz to iegādājos, un piecus gadus tehnisko gāju bez problēmām....
"
neesmu ar tiešo ieszidzi saskāries, moš ar to ir ok, jo tieši domāta liesiem maisijumiem, bet, ibio, šeit iet runa par voyageriem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IgorsP

35 ziņas

PM

PASSATizhi: " neesmu ar tiešo ieszidzi saskāries, moš ar to ir ok, jo tieši domāta liesiem maisijumiem, bet, ibio, šeit iet runa par voyageriem "

Protams par voyageriem 2,5 CRD un nevis par gāzes iekārtām un mēŗīšanos kuram lielāks

Atbildēt uz šo ziņu
wyruk

9 ziņas

PM

PASSATizhi: " neesmu ar tiešo ieszidzi saskāries, moš ar to ir ok, jo tieši domāta liesiem maisijumiem, bet, ibio, šeit iet runa par voyageriem "
nu es skatos tu pats ar gazi tajsits, ludzu nemajsies saniemt adekvatas atbildes . MAN INTERESE DIZELJA VOYAGERIS !!!!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

wyruk: " nu es skatos tu pats ar gazi tajsits, ludzu nemajsies saniemt adekvatas atbildes . MAN INTERESE DIZELJA VOYAGERIS !!!!"
ja pašam zināšanas ir 0, kā tev, tad internāta slavinošie padomi nebūtu labākais viedokļa radīšanas veids drīzāk vajadzētu izvērtēt kritiku, jo tā būs ar lielāku objektivitātes piesitienu

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

wyruk

9 ziņas

PM

PASSATizhi: " ja pašam zināšanas ir 0, kā tev, tad internāta slavinošie padomi nebūtu labākais viedokļa radīšanas veids drīzāk vajadzētu izvērtēt kritiku, jo tā būs ar lielāku objektivitātes piesitienu "

Atbildēt uz šo ziņu
andreits

102 ziņas

PM

visi tie stāsti pat labo gāzi ir ļoti apsveicami, bet, līdzko nepieciešams dienā puslīdz tālāku gabalu nobraukt, nu nav nopietni stāties ik pa 300 km, lai pildītos. It īpaši vēl svešā valstī, kur nav zināms, kur tie gāzes tanki ir. Auto ir jāspēj nobraukt vismaz 500-600 km neapstājoties.

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja svarīgi ar vienu uzpildi nobraukt pēc iespējas vairāk, gāze dod priekšrocību. Izbrauc gāzi, tad benzīnu un tikai tad jāuzpildās. Neviens jau benzīna tvertni neamputē.
Manam dīzelim pēc 300km nobraukšanas panelī rāda, ka izbraukta 1/8 bākas.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online