kas ir 2.5 crd ??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7
kas ir 2.5 crd ??? ( 9342 )
IgorsP

35 ziņas

PM

wyruk: " pilnigi piekritu par gazi pasham bija audiks gazes , vard sakot ieliekot gazi tu iegadaies uz vienu problemu vajrak
NAVA labakas auto par dizeli< ti kaj vajaga atrast to ejoshako modeli ja gribetu benzinu tad un prasitu par benzinu!!! VAJ VAR KADS KONKRETAK APRAKSTIT TO MOTORU (2.5/2.8)
"

Paskaties kluba video failos, vai nu meklē Krievijas forumos, pats komentēt neņemos jo autiņš 2.5crd ir tikai gadu un nekādus ieguldījumus izņemot bukses ko nomainīju jau iegādājoties , nav, nu ja neņem vērā zobsiksnu un eļļas ar filtriem.

Atbildēt uz šo ziņu
boltrix

53 ziņas

PM

garfilds182: "
PASSATizhi: " kā ekonomija nesanāk??? pat pēc taviem skaitļiem, kuri ir visai pārspīlēti, V6 ir ekonomiskāks zobsiksna, kkādas faking sprauslas par simtiem gabalā un devēji...))))) 3.3 ir nīkulis, tas nu būtu skaidrs un tam var piekrist

Nu bet man to gazi tik daudz ari ed. Ar 46 litriem gazi varu kapi 200km nobraukt. Un tas ir normali. Ta pie vela tos bendziniekus. Ja nav, tad nav.
Un vispar te jau ir aizgajusi beztema."

Kā tev ar zondem un katalizatoru??? Kautko baigi daudz tev ēd tas motors, man ir 3,3 bendzīns/gāze, pa pilsētu varu nobraukt vairāk kā 300km pildot tos pašus 46-50l, pa šoseju sanak vairāk kā 450, citreiz pat 500km, tas viss nepārspīlējot.

Atbildēt uz šo ziņu
IgorsP

35 ziņas

PM

boltrix: "

Kā tev ar zondem un katalizatoru??? Kautko baigi daudz tev ēd tas motors, man ir 3,3 bendzīns/gāze, pa pilsētu varu nobraukt vairāk kā 300km pildot tos pašus 46-50l, pa šoseju sanak vairāk kā 450, citreiz pat 500km, tas viss nepārspīlējot."

Tad tev ir baigi paveicies, jo rēķinot tavus patēriņus Tu esi palīdis zem rūpnīcas norādītajiem kas atbilst jaunam autiņam....

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

boltrix: "

Kā tev ar zondem un katalizatoru??? Kautko baigi daudz tev ēd tas motors, man ir 3,3 bendzīns/gāze, pa pilsētu varu nobraukt vairāk kā 300km pildot tos pašus 46-50l, pa šoseju sanak vairāk kā 450, citreiz pat 500km, tas viss nepārspīlējot."

Tā arī ir,ar 3,8L motoru,manas kundzes patēriņš,man nedaudz vairāk apēd,laikam smagāka kāja...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Zuris: "
Tā arī ir,ar 3,8L motoru,manas kundzes patēriņš,man nedaudz vairāk apēd,laikam smagāka kāja...
"
kundzēm vienmēr ir patēriņs par 2-3litri mazāks, nekā kungam. pierādīts fakts klasisks traktoristu aizstāvības plāns, ņemt par piemēru nojātu vai netbilstošu auto

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

boltrix

53 ziņas

PM

A kāds tad īsti ir rūpnīcas norādītais patēriņš?

Manam voyagerim ir izņemts katalizators, ka arī aiztaisīts egr vārsts, uz tā rēķina arī patēriņš ir mazāks.

IgorsP: "

Tad tev ir baigi paveicies, jo rēķinot tavus patēriņus Tu esi palīdis zem rūpnīcas norādītajiem kas atbilst jaunam autiņam.... "

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Biju uz diagnostiku un viss bija cikinieka ar zondem. Bet par katalizatoru es gan nez. Vai tad pie 135 stukiem katalizators butu ciet?
A ja es to katalizatoru izgriezisu, ka ar tehnisko. Iziesu?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

auto pēc 01 gada bez kata ir nereāli iziet TA. retu reizi kādam gāziniekam izdodas saregulēt lai palien zem normas, uz benzīna vispār neceri

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online