kas ir 2.5 crd ??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7
kas ir 2.5 crd ??? ( 9343 )
garfilds182

560 ziņas

PM

PASSATizhi: "

vel ir būtiski atcereties, ka nekādā gadijumā nevajag šamos iegādāties aa, un vel, nekāda sakara šamiem ar mersi nav, un nebija, lai ko apgalvotu daži indivīdi"

Bla bla bla bla kartejais lieliebnieks. :-D

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

andreits

102 ziņas

PM

kā jau te minēja, dīzeļa vienīgā vājā vieta ir sprauslas, kuras, ja vajag, mūsdienās restaurē pa 130-160 eirikiem gabalā, sataisi vienreiz un brauc nākamos 5 gadus. Zobsiksnu vojādzerservisā samainīju par zem 200 lvl ar visu darbu. Un skaļš motors salonā ir tikai tad, ja ir norauta skaņas izolācija motortelpā, autobāņa tempā 120-140 to motoru nedzird gandrīz nemaz

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

garfilds182: "So dizelu vargas vietas ir sprauslas, del musu dizelisa, bet ja ik pa laiakm pieliesi klat dizelim motorzagu ellu, tad par sprauslam varesi nedomat. Pats dzinejs ir ok tik nedaudz par skalu. Bet ta esmu apmierinats. Pats jau braucu 8 gadus ar 2.8 crd. Esmu noripinajis 158 tukstosus. Vienigais ko esmu taisijis dzinejam ir spiediena varsts reila gala. Pa siem gadiem dzinejs man ir paprasijis tikai 120ls. Neskaitot ellas, filtrus un zobeni.
Pagaso gad panemu vel vienu voyager 3.3 bendzinu un ieliku gazi, jo te foruma teica ka esot ekonomiskak braukt. Pilnigas mulkibas. Pirmamkartam dizelis iet daudz labak. Apdzit nav problemu. Bet turpreti ar bendzinu ir vaks. Bendzina dzinejiem griezes moments vispar nekads. Un nekada diza ekonomija ar gazi nesanak. Ed man 18-20 litri gazes pilseta un 15 pa strasi. Bet dizelis 10-11.5 pilseta un 6.5- 7.5 pa strasi. Es personigi par dizeli. Pabrauc ar abiem un sapratisi par ko runaju. Tas mans personigais viedoklis.
"
kā ekonomija nesanāk??? pat pēc taviem skaitļiem, kuri ir visai pārspīlēti, V6 ir ekonomiskāks zobsiksna, kkādas faking sprauslas par simtiem gabalā un devēji...))))) 3.3 ir nīkulis, tas nu būtu skaidrs un tam var piekrist

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Zuris

1249 ziņas

PM

garfilds182: "So dizelu vargas vietas ir sprauslas, del musu dizelisa, bet ja ik pa laiakm pieliesi klat dizelim motorzagu ellu, tad par sprauslam varesi nedomat. Pats dzinejs ir ok tik nedaudz par skalu. Bet ta esmu apmierinats. Pats jau braucu 8 gadus ar 2.8 crd. Esmu noripinajis 158 tukstosus. Vienigais ko esmu taisijis dzinejam ir spiediena varsts reila gala. Pa siem gadiem dzinejs man ir paprasijis tikai 120ls. Neskaitot ellas, filtrus un zobeni.
Pagaso gad panemu vel vienu voyager 3.3 bendzinu un ieliku gazi, jo te foruma teica ka esot ekonomiskak braukt. Pilnigas mulkibas. Pirmamkartam dizelis iet daudz labak. Apdzit nav problemu. Bet turpreti ar bendzinu ir vaks. Bendzina dzinejiem griezes moments vispar nekads. Un nekada diza ekonomija ar gazi nesanak. Ed man 18-20 litri gazes pilseta un 15 pa strasi. Bet dizelis 10-11.5 pilseta un 6.5- 7.5 pa strasi. Es personigi par dizeli. Pabrauc ar abiem un sapratisi par ko runaju. Tas mans personigais viedoklis.
"

Pa siem gadiem dzinejs man ir paprasijis tikai 120ls.-------Lasot forumā par Tavām problēmām ar 2,8 crd,nemšanos pa Chrysler centru un citiem meistariem,būsi laikam aizmirsis cenrādim pierakstīt vienu nulli...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

garfilds182

560 ziņas

PM

Zuris: "
Pa siem gadiem dzinejs man ir paprasijis tikai 120ls.-------Lasot forumā par Tavām problēmām ar 2,8 crd,nemšanos pa Chrysler centru un citiem meistariem,būsi laikam aizmirsis cenrādim pierakstīt vienu nulli...
"

Nu kamer atradu vainu nacas pasvist. Bet tadu summu ka mineju, tik daudz ari esmu iekicis dzineja.

Atbildēt uz šo ziņu

garfilds182

560 ziņas

PM

PASSATizhi: " kā ekonomija nesanāk??? pat pēc taviem skaitļiem, kuri ir visai pārspīlēti, V6 ir ekonomiskāks zobsiksna, kkādas faking sprauslas par simtiem gabalā un devēji...))))) 3.3 ir nīkulis, tas nu būtu skaidrs un tam var piekrist

Nu bet man to gazi tik daudz ari ed. Ar 46 litriem gazi varu kapi 200km nobraukt. Un tas ir normali. Ta pie vela tos bendziniekus. Ja nav, tad nav.
Un vispar te jau ir aizgajusi beztema.

Atbildēt uz šo ziņu

wyruk

9 ziņas

PM

"
pilnigi piekritu par gazi pasham bija audiks gazes , vard sakot ieliekot gazi tu iegadaies uz vienu problemu vajrak
NAVA labakas auto par dizeli< ti kaj vajaga atrast to ejoshako modeli ja gribetu benzinu tad un prasitu par benzinu!!! VAJ VAR KADS KONKRETAK APRAKSTIT TO MOTORU (2.5/2.8)

Atbildēt uz šo ziņu
IgorsP

35 ziņas

PM

Veči, ko Jūs te plosaties, cilvēks uzdeva jautājumu, kas ir 2,5crd, cik palasot forumu objektīvu atbildi viņš nav saņēmis, uzskatu ka objektīvus komentārus var sniegt tāds kuram tāds atiņš ir bijis vai arī ir, un nevis "viena tante teica", katram dzelzim ir savi plusi un mīnusi, un beidzam viens otru apriet:)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online