kas ir 2.5 crd ??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7
kas ir 2.5 crd ??? ( 9347 )
wyruk

9 ziņas

PM

Labdien! Nevaretu ludzu palidzeet? Gribu nopirkt vajageri no 2001 gada ar 2.5 dizeli, kads varetu aprakstit sho mashinu un vinjas zemhaubes sirdi???

Atbildēt uz šo ziņu
DZEKINS

113 ziņas

PM

Lai Veči piedod kam ir Džeri- dizeļi,...bet ka jau vienreiz es komenteju sadu lidzigu temu....Crysler inzenieri Tos dizelus veidojusi pa Šmigu galigu.Mana uztvere, tie nav ilgstosa gajuma lietojami,bus problemas visas kadas tik var but

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

wyruk

9 ziņas

PM

un kas tad ir 2.8crd???

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Es biju dīzeļu fans bet tieši šis modelis mani pārtaisīja par par gāzes piekritēju.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

austris: "Es biju dīzeļu fans bet tieši šis modelis mani pārtaisīja par par gāzes piekritēju."
+ turbo. vairs nekad nekādu rudolfu neņemšu. man šobrīd visi 3 auto uz propāna brauc. vienīgi kkad apsvēršū elektropiedziņu, kad varēšu tādu auto nopirkt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

JurisB

179 ziņas

PM

Tpfu, Tpfu, Tpfu, bet pagaidām iet normāli.
Sprauslām takā ir tendence ķīlēt (sāk kalt aukstam), bet, šad tad ielejot Stanadyne vai 2taktu eļļu, iet normāli. Bij problēma ar lekšanu. Pačakarējos pamatīgi ar sūķniem, bet izrādijās, ka ne tur mekēju - vainīgs bija zaļais sveču relejā.
Savādāk nekāda vaina - 6.8-7.5 L/100km, ja nespiež virs 110 km/h. Pie 180 gan patēriņš af...
Aa - un vēl termostats bij jānomaina.
Nobrauki 40k 2vos gados. Nopirku ar 240k neatkrūķītu nobraukumu.
Nepatīkamākais, uz ko briestu, ir dzinēja siksnas maiņa.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Ezis2

1676 ziņas

PM

man gan pazinas kam sitadi ir vai ir bijusi stasta ko citu , realais degvielas paterins jauktaja cikla 8-10 ne mazak, kautkur braukajot tikai pa rajoniem varbut ari var izspiest mazak.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

JurisB

179 ziņas

PM

Ezis2: " man gan pazinas kam sitadi ir vai ir bijusi stasta ko citu , realais degvielas paterins jauktaja cikla 8-10 ne mazak, kautkur braukajot tikai pa rajoniem varbut ari var izspiest mazak."

Rīgā nedzīvoju.
Ziemā ir lielāks dēl apsildes. It īpaši, ja termostats nestrādā.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » kas ir 2.5 crd ???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online