Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā ātrumkārba periodiski raustās
| Automātiskā ātrumkārba periodiski raustās ( 9268 ) | |
|
Tigeris
|
2017-09-15 17:47:28 "Kļūdu lasa tikai vienu. Ātruma sensors. Spidometrā un nu jau arī tahometrs brīžiem dzīvo savu dzīvi, īpaši kad atlaižu gāzes pedāli pirms krustojuma, tādēļ arī lielākoties iekrīt pirmajā ātrumā un vairāk negrib pārslēgties. Pēc pilnīgas apstāšanās atkal parādās citi ātrumi" Tev tā ierice vispār kārbas parametrus lase? parastais ELM to neprot, vajag vismaz EasyDiagu vai tml... Pasaku par zobratiem polis visticamāk vispār no pirksta izzida ,ar pamatdomu-paņemt par starpniecibu un aizdzit citur labot! Ja viņam nebija diagnostikas tūļa ar ko kārbas parametrus apskatīties -no tāda automātisko kārbu speciālista lielgabalšāviena attālumāa jāturas! |
|
Andris. Prikna
|
2017-09-16 15:36:45 Man ir launch crp 123 lasītājs. Kļūdu tikai vienu nolasa. Varu nodzēst, vēlāk atkal parādās. Tas par zobratiem man pateica vienīgais specializētais automātisko kārbu serviss manā pilsētā. Pie iekārtas ne Pieslēdza, bet apsēdās pie stūres un gabaliņu pabrauca. Viņš ir gatavs remontam bet jāatved noņemta kārba jo viņa garāža bija pilna ar auto kas gaida savu kārtu. Janvārī es atvedu noņemtu kārbu tad viņš dažu dienu laikā saremontēs 1400 eur. Labi, mēģināšu ar tiem sensoriem, tie ir lēti. Eļļu neesmu mainījis, bet ir viss sapirkts. Vienreiz gribēju, bet kad pacēlu auto pamanīju ka panna uz kaut kāda cieta silikona pielīmēta, to tā arī nav sanācis nopirkt. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Ezis2
|
2017-09-16 16:47:24 Tak nomaini pats to ellu, tur nekaa uber sarezdita nav... runajot par zobratiem tur nav kam sakept, drizak vins bija domajis sajugu pakas bet ari tur nav kam sakept ,drizak no nodiluma vaidojas grapes del ka tur sajugu diski sudigi staiga.. tube skatijos vidikus kur tas karbas jauc un rada stasta kas par problemam ir,+ rada ka vinu vispar izjaukt un ka salikt nekada kosmosu zinatne tur nav !. Tad kad man karba izbeiksies es vinu liksu uz galda un taisisu sekciju, nav stresa jo stav sturi cita ejosa karba ko uzlikt uz auto.Pa lielam man to karbu defekti iz zinami tas vis ir paradits pastastits tube. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Andris. Prikna
|
2017-09-17 23:42:33 Eļļu esmu mainījis otram voyager, tikai tur panna nebija pielīmēta ar hermētiķi. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Andris. Prikna
|
2017-09-19 16:50:04 Esmu pabijis vēl pāris servisos un apzvanījis gudrus (cerams) cilvēkus. Pašlaik izskatās ka auto grūtā uzsākšana ar raustīšanos varētu būt beigts sajūgs vai kas nu tur iekšā viņam ir. Tas ir atsevišķi maināms bloks. Torque converter - angliski. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Andris. Prikna
|
2017-09-19 18:21:16 Aizbraucu vēlreiz līdz tam anglim kurš par zobratiem runāja. Plus jāskatās viss pārējais. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Fredis
|
2017-09-20 15:32:26 Varbūt ka noder: https://www.youtube.com/watch?v=sdrFIFUY1bo Dodge Grand Caravan 3.3 V6, 1999, gāze; Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD, 2007. |
|
Andris. Prikna
|
2017-09-20 19:40:55 Paldies. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
| Lapas: 1 [2] 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskā ātrumkārba periodiski raustās