durvis un dūmi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » durvis un dūmi

Lapas: [1]
durvis un dūmi ( 1829 )
Janozaurs

80 ziņas

PM

Jautājumi varbūt liksies viegli, bet kauns tādus prasīt servisos.
1. Vai elektriskās durvis vecajiem modeļiem (2005 gada) veras no ārpuses viegli, jo jaunajiem modeļiem piespiežot rokturi tās pašas atveras. ? Iet runa par manuālo atvēršanu, nespiežot nekādas podziņas. Ja veras grūti, kaut kas ir salūzis? ( Durvis manuāli var atvērt tikai nedaudz... tad, iebāžot roku un nospiežot iekšā podziņu tās atveras elektriski normāli līdz galam.)
2. Aukstā laikā iedarbinot, (klimata kontrole ir uzlikti uz 20 grādiem), ieslēdzas apkure ( kaut kas sāk rūkt) un zem mašīnas parādās balti dūmi ( NEVIS no izpūtēja, bet kaut kur no apakšas) Dūmu nav daudz, bet tie ir redzami. Tā tam jābūt, vai kaut kur ir noplūde?
Nesmejaties par mani, bet man nekad nav bijusi klimata kontrole, dīzeļi un elektriskās durvis

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

janni

716 ziņas

PM

Durvīm ir jāveras samērā viegli. ja ta nav, tad kaut kas ir ne tā ar piedziņas mehānisku.

Dūmi aukstā laikā no apakšas ir no motora sildītāja, lai tas ātrāk sasniegtu darba temperatūru.

Atbildēt uz šo ziņu

---

laaga

58 ziņas

PM

Janozaurs: "Jautājumi varbūt liksies viegli, bet kauns tādus prasīt servisos.
1. Vai elektriskās durvis vecajiem modeļiem (2005 gada) veras no ārpuses viegli, jo jaunajiem modeļiem piespiežot rokturi tās pašas atveras. ? Iet runa par manuālo atvēršanu, nespiežot nekādas podziņas. Ja veras grūti, kaut kas ir salūzis? ( Durvis manuāli var atvērt tikai nedaudz... tad, iebāžot roku un nospiežot iekšā podziņu tās atveras elektriski normāli līdz galam.)
2. Aukstā laikā iedarbinot, (klimata kontrole ir uzlikti uz 20 grādiem), ieslēdzas apkure ( kaut kas sāk rūkt) un zem mašīnas parādās balti dūmi ( NEVIS no izpūtēja, bet kaut kur no apakšas) Dūmu nav daudz, bet tie ir redzami. Tā tam jābūt, vai kaut kur ir noplūde?
Nesmejaties par mani, bet man nekad nav bijusi klimata kontrole, dīzeļi un elektriskās durvis

"

Paldies ka pajautāji, man precīzi tāda pat situācija un attiecīgi jautājums radās Sākumā nobijos no dūmiem, bet tad atkodu, kas par štelli ar to sildīšanu.

Vēl gan jautājums par klimu palicis. Piemēram, ārā +25, temperatūra defaultā stāv uz +22, bet braucu ar logiem vaļā, jo negribu kondicionēties. Kondiška vienalga strādās? It kā sniegpārsliņa dispejā neiedegās, bet šķiet, ka nāk vēsāks pa pūtēju. Tas nozīmē, ka katru reizi jāuzkruķī uz +28 piemēram, lai neslēdz kondišku iekšā? Bet tad jau vienā brīdī sāks vēl papildus sildīt salonu, ja patrāpās iebraukt ēnā

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » durvis un dūmi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online