klasika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » klasika

Lapas: 1 2 3 [4]
klasika ( 4765 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

alien: "ja es satiktu to motora konstruktoru, labi viņam neklātos.
"

Es gan ar motora konstrukciju esmu ļoti apmierināts.

1998g. CV 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

alien: " Nu patiesībā nevar sūdzēties - cēla nekāda vaina. Nu gan jau var būt tad vēel labāk.
Bet vai viņu var ar wd-40 utml iekustināt, un vaivins tad darbosies kā vajag tāds iekustunāts. Vai arī meklēt citu turbīnu.
"
tā sēne vairumam mainas atsevišķī.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ingusens

46 ziņas

PM

PASSATizhi: " tā sēne vairumam mainas atsevišķī."

TAS KA KURAM PAVEICAS,MAN AR IR 1998G 2.5 LE,NESUDZOS NE PAR KO.VNK JAPASEKO LIDZI ELLAS NOMAINAI,UN FILTRIEM ,TAS ARI VISS

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

Vai kads luudzu nezin kas ir taa ieriiciite kas atrodas balkus drosinaataaju kastei uz spaarna pusi. Taada mazs figna kurai pienaak 2 vai 3 vakuma cauruliites un stepselis. Nu vo tad kad man taa masiina noraus
tas, tad tajaa lorinjaa ir taada skana takaa gaiss no vinas izpluuztu vai tajaa iepluuztu. Taads kaa snaaciens. Vai tas ir tapeec ks noraustaas vai noraustaas tapeec, ka tur nosnaacas.
Un veel dzeseesanas trubaa spiediens ir jaabuut tiko jausams. Praktiski nekaads.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kad motors uzsilis, dzesēšanas sistēmā jābūt krietni lielākam spiedienam kā tikko jaušams. Kad manējam bija vecais sistēmas korķis, arī spiediena nebija nekāda. Nopirku jaunu oriģinālo korķi (Mopar, TC Motorā Ls10) un parādījās spiediens. Dažiem no spiediena sistēmā ir paniskas bailes, bet tam tur jābūt. Paši parēķiniet, desmit litri tiek uzsildīti līdz 80C. Galvenais lai neburbuļo un neuzpūšas reizē ar auksta motora piestartēšanu.
Iespējams, jaunu korķīti varēju arī nepirkt, bet vecajam uzlikt jaunu gumijas blīvi. Blīve bija saplaisājusi un tā kā uz vienu pusi izstiepta.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

Jā tas ir jocīgi. Pirms tam man bija tā, ka truba apmēram 10 sekunžu laikā bija cieta un kad uzsila tad vispār viņa uzpūtās rokas resnumā. nu skaidrs itkā, ja jau dačokā ritīgi burbuļoja. Tad jau sanāk ka korķis turēja. A kur spiediens tagad paliek??? Trubas ir karstas ka roku nevar pielikt , bet gandrīz ļenganas. Antifrīzs nezūd ne grams.
Un vēl .. tā fiģņa ir saistīta ar to recirkulācijas vai kā viņu pareizi sauc vārstu. viņš laikam savieno izplūdes un ieplūdes kolektoru. Noņēmu nost vakuma caurulīti no tā vāsta un aizbāzu viņu ciet. un tagad vairs tukšgaitā neraustas, motors vispār strādā vienmērīgāk un turbīna bez rāvieniem. jauda tā pati, par patēriņu nevar vēl taa spriest - skiet ka tāds pats.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

JurisB

179 ziņas

PM

alien: "Jā tas ir jocīgi. Pirms tam man bija tā, ka truba apmēram 10 sekunžu laikā bija cieta un kad uzsila tad vispār viņa uzpūtās rokas resnumā. nu skaidrs itkā, ja jau dačokā ritīgi burbuļoja. Tad jau sanāk ka korķis turēja. A kur spiediens tagad paliek??? Trubas ir karstas ka roku nevar pielikt , bet gandrīz ļenganas. Antifrīzs nezūd ne grams.
Un vēl .. tā fiģņa ir saistīta ar to recirkulācijas vai kā viņu pareizi sauc vārstu. viņš laikam savieno izplūdes un ieplūdes kolektoru. Noņēmu nost vakuma caurulīti no tā vāsta un aizbāzu viņu ciet. un tagad vairs tukšgaitā neraustas, motors vispār strādā vienmērīgāk un turbīna bez rāvieniem. jauda tā pati, par patēriņu nevar vēl taa spriest - skiet ka tāds pats.
"

EGR (Exaust Gas Recirculation) vārsts ir domāts atgāzu atkārtotai sadedzināšnai ekoloģijas prāsībām. Daži uzskata, ka, ja šo atslēdz, jauda pat paliekot lielāka.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » klasika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online