klasika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » klasika

Lapas: 1 2 [3] 4
klasika ( 4766 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja nu viss pārējais nav ekonomiski izdevīgs vai pārāk sarežģīts, izmēģinātu kaut kādu Block Sealer.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

neieteiktu tos hermetiķus. jēgas nav, nesen izmēģināju uz viena dzinēja.

galvas esmu mainijis arī pa vienai. blīves vienvietīgas. visa dzese uz laba hermētiķa un gerai

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Informācijas precizitātei ieliec, kurš Bloka sealeris nedeva rezultātus.

Oriģinālajos Mopar un vairumā amerikāņu antifrīzu ir pievienots "šķidrais stikls", kurš aizcementē plaisas jau to veidošanās pirmsākumos.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

dīvaini ir ka tosols nezūt. Es gan nezinu vai ir kāda ķīmija kas varētu ielīst plaisā pretī kompresijai.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Informācijas precizitātei ieliec, kurš Bloka sealeris nedeva rezultātus.

Oriģinālajos Mopar un vairumā amerikāņu antifrīzu ir pievienots "šķidrais stikls", kurš aizcementē plaisas jau to veidošanās pirmsākumos."

pamēģināju divus veidus, un abi bija no USA, tādas brūnas granulas ar zupu. nosaukumus jau neatceros. bet ražotājs solijās novērst plaisas galvā un blokā. nekas no tā nenotika

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

ja es satiktu to motora konstruktoru, labi viņam neklātos.
Un vēl - kas ir tas par tādu bundulīti ar tādu garu stienīti, kurš kustina tādu kā sviriņu uz turbīnas. man tur visss ir piededzis un pierūsējis un nekas tur nekustas. Vai tas ir svarīgi un vai viņu var kaut kā iekustināt?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

alien: "ja es satiktu to motora konstruktoru, labi viņam neklātos.
Un vēl - kas ir tas par tādu bundulīti ar tādu garu stienīti, kurš kustina tādu kā sviriņu uz turbīnas. man tur visss ir piededzis un pierūsējis un nekas tur nekustas. Vai tas ir svarīgi un vai viņu var kaut kā iekustināt?
"
turbo spiediena regulātors... ja tas nestaiga, bail pat iedomāties, kādā režīmā tavs dzinējs strādā

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

Nu patiesībā nevar sūdzēties - cēla nekāda vaina. Nu gan jau var būt tad vēel labāk.
Bet vai viņu var ar wd-40 utml iekustināt, un vaivins tad darbosies kā vajag tāds iekustunāts. Vai arī meklēt citu turbīnu.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » klasika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online