Forums » Tehniski jautājumi » Autogāzes problēma
| Autogāzes problēma ( 7769 ) | |
|
Norčiks
|
2014-04-16 22:12:18 Sveiki, palīdziet ar padomu. Autiņš 97 gada 3,3 voyagers Sākās ar to ka pie 40 grādiem kad pārslēdzās no benzīna uz gāzi autiņš pie maziem apgriezieniem kad apstājās slāpa nost, braucot nost neslāpa bet varēja just ka drusku raustas, kad motors vairāk uzsila nost vairs neslāpa bet raustījās turot uz bremzi, ieliekot atpakaļ gaitā arī ritīgi raustās. Biju iebraucis pie gāziniekiem nomainīja filtrus kaut ko paregulēja bet problēma neatrisināja. Sodien nomainīju gaisa fitru, sveces un sveču vadus palika vēl sliktāk, tagad pat uzsilis vairs uz gāzes negrib strādāt. Kad braucot ieslēdz gāzi raustās un uz maziem agriezieniem noslāpst vispār. Braucot uz benzīna nav nekādu problēmu ar slāpšanu vai raustīšanos. Paldies iepriekš par ieteikumiem. |
|
InsekC
|
2014-04-16 23:02:36 "Sveiki, palīdziet ar padomu. Autiņš 97 gada 3,3 voyagers Sākās ar to ka pie 40 grādiem kad pārslēdzās no benzīna uz gāzi autiņš pie maziem apgriezieniem kad apstājās slāpa nost, braucot nost neslāpa bet varēja just ka drusku raustas, kad motors vairāk uzsila nost vairs neslāpa bet raustījās turot uz bremzi, ieliekot atpakaļ gaitā arī ritīgi raustās. Biju iebraucis pie gāziniekiem nomainīja filtrus kaut ko paregulēja bet problēma neatrisināja. Sodien nomainīju gaisa fitru, sveces un sveču vadus palika vēl sliktāk, tagad pat uzsilis vairs uz gāzes negrib strādāt. Kad braucot ieslēdz gāzi raustās un uz maziem agriezieniem noslāpst vispār. Braucot uz benzīna nav nekādu problēmu ar slāpšanu vai raustīšanos. Paldies iepriekš par ieteikumiem. " 1. Neminēji, kāda gāzes iekārta....Kāda paaudze? InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
Norčiks
|
2014-04-16 23:15:59 Gāzes iekārta 4 paaudzes ar iešprici katrā cilindrā, cik ilgi vaig nobraukt ar benzīnu lai kompis nomestos. Un pēc tam pa taisno braukt regulēt kompi vai meiģināt pašam pārslēgt uz gāzi. Paldies. |
|
edgarsm
|
2014-04-17 09:19:44 Tosols ir ? Moš nesilst , tapēc neiet. Gāzinieki pat uzliekot jaunu iekārtu nekad līdz līmenim nepielej kaut gan slēdzoties klāt izlej tak bišku ārā. Voyager 3.3i 96., benzogaz |
|
InsekC
|
2014-04-17 14:18:19 "Gāzes iekārta 4 paaudzes ar iešprici katrā cilindrā, cik ilgi vaig nobraukt ar benzīnu lai kompis nomestos. Un pēc tam pa taisno braukt regulēt kompi vai meiģināt pašam pārslēgt uz gāzi. Paldies." Visus jautājumus uzdod "savam" gāzeniekam. Man pēc gāzes uzlikšanas apstājoties pie krustojuma šūpojās apgriezieni. Darīju kā gāzenieks lika: noņēmu uz 5 min. aku klemmi, pabraucu 20 km ar benzīnu un tad devos pie gāzenieka. Tas padejoja ar tamburīnu ap auto (manipulācijas ar kompi, kurš pieslēgts gāzes vadības blokam) un viss O.K. InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
Norčiks
|
2014-04-17 22:23:08 Problēma atrisināta. Pie vainas bija reduktors, ar remkompekta palīdzību tika nomainītas vecās, beigtās daļas, tagad iet kā puķite. Es tik brīnos pa šitiem kaktu servisiem kas nevar noteikt vainu, māk tik kā filtrus nomainīt un viss. Es biju iepriekš trijos gāzes servisos, vienā teica ka droši vien sprauslas beigtas, otrajā teica lai sākot ar svecēm un vadiem, trešais sūtīja lai meklēju elektriķi. Šodien aizbraucu uz citu gāzes kantori veči uz reiz pateica kas par problēmu. |
|
edgarsm
|
2014-04-17 22:32:18 Es pa 10 nopirku vadu un visas gāzes problemas risinu pats Voyager 3.3i 96., benzogaz |
|
Ezis2
|
2014-04-18 03:07:34 Es jau sen tada stila darbojos T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
| Lapas: [1] 2 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Autogāzes problēma

Cik ta maksā komplekts ? Nesanāk tuvu reduktora cenai ?
visi doma ka ta gazes padarisana ir kautkada izredzeto magija