Forums » Tehniski jautājumi » Nomainiju stures pastiprinataja sukni.
| Nomainiju stures pastiprinataja sukni. ( 4023 ) | |
|
Ezis2
|
2014-04-13 15:09:14 nu nez es kad mainiju to sukni tad nekadas pusasis nenemu nost tapat izmakareju araa.. cakars tur bija un mates valoda ari tika pielietota T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
DZEKINS
|
2014-04-13 15:36:11 Nu nezinu,laikam tad jau labak atstat to pusasi vieta.un nemt nost ari kronšteinu ari.cakars ir jo jaatskruve ari generators. Okey,bet vai tad liekot virsu skriemeli,nav kaut kadas attaluma atzimes cik talu liki,vai vienkarsi lidz galam cik iet virsu? Tas skriemelis ir uz nutem vai kaut kadu stoparu? Jo es daudz tur nepetiju,liku virsu kads ir,ar visu skriemeli. Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads! |
|
Ezis2
|
2014-04-13 15:43:53 Kronsteins janem nost es precizi neaceros jo tas bija sen bet man liekas ka nosakuma ackruveju sukni sapratu ka ara nevaru dabut tad nonemu kronsteinu kas nemiz tik ilgu laiku neaiznema imakareja ara kronsteinu un tikai tad pasu sukni atpakal apgriesta seciba liku. Skritulis ir uz presi nav tur nekadas nutis vai konusi, uzpreseju lidz as malai par atalumu niespringu jo pasam suknim asite staigaja sukni kadi 4mm turpu surpu uzliku un braucu. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
DZEKINS
|
2014-04-13 15:54:00 Mjaa,bļin...tas nozime ka man bus janem tas suknis nost, un japapiek uz vienu vai otru pusi tas skriemelis,jo neredzu citus variantus. Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads! |
|
ID
|
2014-04-14 08:51:58 Ar to presēšanu virsū prātīgi, es reiz presējot pārspiedu korpusu sūknim otrā pusē, bija norūsējis plāns. Ņēmis nost un licis virsū 3.8 esu tikai kopā ar citiem remontiem kad tur šā vai tā viss ir izjaukts un var brīvāk piekļūt. 3 litrīgajam esu mainijis, ja atiņa neviļ, atskrūvējot balsta šarnīru lai var plauktu pastumt malā, viegli nebija, bet izdarīt var, viņam pats sūknis, novietojums un piekļūšana ir tas pats kas 3.8 Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
DZEKINS
|
2014-04-14 20:21:00 Nu pagaidam paldies par komentiem:) Man liekas ka skriemeli man vajag uz aru pavilkt.Domaju ka uzliksu tur novilceju un pavilksu uz ara.Tik kaitina ta tizla klat pieklusana.Un jaaa,norusejis tiesam suknis ir:D Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads! |
|
DZEKINS
|
2014-04-21 16:41:58 Nu taaa,nonemu nost atkal sukni.Pameriju un salidzinaju ar veco sukni,...ir kadi 7milimetri atskiriba skriemela attalumos.Ka tas var but,sukni vienadi,un uzpreseti abi skriemeli virsu vienadi,lidz ar asiti.Proveju ar novilceju pavilkt mazliet nostak tos milimetrus cik vajag,..blin,es nocakarejos un nevereju ne izskutinat ne vienu ne otru skriemeli.Ludzu padomu:( ? Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads! |
|
DZEKINS
|
2014-04-22 11:53:34 Nu taaa,nonemu nost atkal sukni.Pameriju un salidzinaju ar veco sukni,...ir kadi 7milimetri atskiriba skriemela attalumos.Ka tas var but,sukni vienadi,un uzpreseti abi skriemeli virsu vienadi,lidz ar asiti.Proveju ar novilceju pavilkt mazliet nostak tos milimetrus cik vajag,..blin,es nocakarejos un nevereju ne izskutinat ne vienu ne otru skriemeli.Ludzu padomu:( ? Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads! |
| Lapas: 1 [2] 3 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Nomainiju stures pastiprinataja sukni.
bet ara es vinu dabuju pietam bez pecelaja un bedres. Skrituli izdevas dabut nost ar kartigu sjomniku bet jaunajam naca ludzi speciala skruve ar kuru to skrituli virsu uzvilkt ko es ari izdariju.