Nomainiju stures pastiprinataja sukni. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nomainiju stures pastiprinataja sukni.

Lapas: [1] 2 3
Nomainiju stures pastiprinataja sukni. ( 4022 )
DZEKINS

113 ziņas

PM

Isak sakot man bija izbeidzies stures pastiprinatajs.Nopirku lietotu no 3.8.98gada motora(man ir 3.3..97gada).cik zinu 1996-2000 gadam 3.3-3.8 motori ir identiski,iznemot cilindru lielumu!!
Nu nemu un nomainiju,..Jasanas tur konkreta,bez nerviem vareja palikt.Uzliku virsu siksu,pielaizu viss ok....BET,saku skatit,ka uz pastiprinataja sukna skriemela,siksna stav tikai uz puss skriemela.Uzliku atpakal,...pielaizu atkal tas pats:( Saku petit,nu jaaa,skriemelis nav izsti preti motora skriemelim!! Fuck...ka tas var but!! Nekas taks tur nav regulejams,ne bidams!!
Ta ari braucu....drosi ka siksnu noedis viens divi:(
Ir kadam kads Padoms ???

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

DZEKINS: "Isak sakot man bija izbeidzies stures pastiprinatajs.Nopirku lietotu no 3.8.98gada motora(man ir 3.3..97gada).cik zinu 1996-2000 gadam 3.3-3.8 motori ir identiski,iznemot cilindru lielumu!!
Nu nemu un nomainiju,..Jasanas tur konkreta,bez nerviem vareja palikt.Uzliku virsu siksu,pielaizu viss ok....BET,saku skatit,ka uz pastiprinataja sukna skriemela,siksna stav tikai uz puss skriemela.Uzliku atpakal,...pielaizu atkal tas pats:( Saku petit,nu jaaa,skriemelis nav izsti preti motora skriemelim!! Fuck...ka tas var but!! Nekas taks tur nav regulejams,ne bidams!!
Ta ari braucu....drosi ka siksnu noedis viens divi:(
Ir kadam kads Padoms ???
"

laikam nav uzpresēts līdz galam skriemelis. jāšanās nav nekāda. jānoņem tik laba pusass.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

DZEKINS

113 ziņas

PM

Nu jaa,bija doma nemt nost pusasi...bet pardomaju. Nu skriemelus taks neaiztiku.liku virsu tads kads ir.tiesam nezinu ka vins tur presejas , vai ka ka savadak.tika nonemts no masinas un uzlikts manejam!

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es liku atjaunotu no mopar rupnīcas, lietotu kkā negribējās. tas skriemelis presējas virsū diezgan viegli. labak tomēr salabot, lai nesaukt evakuatoru viena brīdī, kad siksna aizies pie dieviem

Atbildēt uz šo ziņu

garfilds182

560 ziņas

PM

Un cik tev izmaksāja atjaunots no mopar rūpnīcas? Kur pirki?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

DZEKINS

113 ziņas

PM

Tad jasaprot ka sukna skriemela attalumi uz savas ass ir atskirigi,bet tas nav logiski.

Atbildēt uz šo ziņu

DZEKINS

113 ziņas

PM

Un starpcitu,..kad nonemi pussasi, vai tad to sukni vareja izmanit ara ar visu kronšteinu, vai ne?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

atjaunoto ņēmu Atlasā. šķiet ka pie 100lvl bija. skriemelis TCmotora bija ar labako cenu. kkas ap 18lvl, tapēc ar vecā noņemšanu nemocijos. kronšteins paliek uz auto, ņāk nost tikai pats sūknis. ņemot nost pusasi, iztek visa eļļa no kārbas, jābūt tazikam pie rokas

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Nomainiju stures pastiprinataja sukni.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online