2,8 crd pie slodzes slāpst nost » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2,8 crd pie slodzes slāpst nost

Lapas: [1] 2
2,8 crd pie slodzes slāpst nost ( 3155 )
andreits

102 ziņas

PM

Sveiciens, ir tāda lieta, ka automobīlītim nepatīk slodze, ir sevišķi, ja sāk dod no krusta, tad noslāpst 100 % un iedegas check engine, kurš gan pēc apm. pusminūtes izdziest. Gaitā vēl nav tik traki. Mierīgi braucot nekādu problēmu nav. Pārliku gaisa plūsmas sensoru no cita, nekas nemainījās. Filtrs, sūknis?

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

Ignis

18 ziņas

PM

andreits: "Sveiciens, ir tāda lieta, ka automobīlītim nepatīk slodze, ir sevišķi, ja sāk dod no krusta, tad noslāpst 100 % un iedegas check engine, kurš gan pēc apm. pusminūtes izdziest. Gaitā vēl nav tik traki. Mierīgi braucot nekādu problēmu nav. Pārliku gaisa plūsmas sensoru no cita, nekas nemainījās. Filtrs, sūknis?"
Pamēģini sākumā to vieglāko ceļu.Pamaini gaisa filtru,degvielas filtru.

Atbildēt uz šo ziņu
andreits

102 ziņas

PM

jā, gaisa arī samainīju. Jāmēģina degvielas tagad būs.

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

JurisB

179 ziņas

PM

Neatceros, kuras lampas man dega, bet slāpa pie slodzes, kad sūca gaisu gar atgaisošanas/spied. mērīšanas ventili.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

andreits

102 ziņas

PM

JurisB: "Neatceros, kuras lampas man dega, bet slāpa pie slodzes, kad sūca gaisu gar atgaisošanas/spied. mērīšanas ventili."

Paldies par norādi! Kur tas ventilis atrodams

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

JurisB

179 ziņas

PM

andreits: "

Paldies par norādi! Kur tas ventilis atrodams "

No priekšas skatoties, kreisā puse, dzinēja galā degvielas trubiņā. līdzīgs velo ventilim, tikai lielāks. Ar melnu micīti.
Bet tikko pamanīju, ka tev 2.8, man 2.5. Iespējams, ka citā vietā. Noslāpst momentā vai ar rautīšanos?

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

andreits

102 ziņas

PM

JurisB: "

No priekšas skatoties, kreisā puse, dzinēja galā degvielas trubiņā. līdzīgs velo ventilim, tikai lielāks. Ar melnu micīti.
Bet tikko pamanīju, ka tev 2.8, man 2.5. Iespējams, ka citā vietā. Noslāpst momentā vai ar rautīšanos?"

noslāpst uzreiz, citreiz noraustās, iedegas check engine, bet nenoslāpst. Mēģināšu atrast!

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Vajadzētu nolasīt kļūdas kodu, kura dēļ iedegas Check Engine, citādi sanāks tāda taustīšanās pa tumsu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » 2,8 crd pie slodzes slāpst nost
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online