Vecajam Dzerim (1995g) shales » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vecajam Dzerim (1995g) shales

Lapas: 1 [2] 3 4
Vecajam Dzerim (1995g) shales ( 5166 )
Tutitu

16 ziņas

PM

ja tās šāles ir aprautas - kādas varētu būt vēl izmaksas? tikai šāles un kloķenes slīpēšana + darbs? jeb liela iespēja, ka var būt kkas vēl sačakarēts? + tāds padebīls jautājums - var likt šāles un kloķeni komplektā no lietota motora, jeb obligāti jāslīpē un jāpērk jaunas šāles? Katrā ziņā paldies par info - kur dabūt šāles

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Baigais pasākums. Labākais variants meklēt labu motora apakšu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

ID

847 ziņas

PM

austris: "Baigais pasākums. Labākais variants meklēt labu motora apakšu."

Protams ka vienkāršāk būtu veco kloķeni ārā, citu iekšā un miers. Bet - nevienam jau nekur nestāv plauktā rinda ar kloķenēm komplektā ar šālēm kur vari aizbraukt, samērīt labāko un iegādāties. Kurš gribēs jaukt ārā motoru lai klients var samērīt kloķeni un tad varbūt nopirks, varbūt nē? Reālākais tad ir dabūt visu motoru komplektā, varbūt paveicas un viņš vēl ir mašīnā un viņu var iedarbināt un vismaz paklausīties kā strādā.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Bango

974 ziņas

PM

Varu Tev atdot motora apakšu pa 150.eur-100% laba,uzliec savas galvas un brauksi bez bēdas,bet pa remontu iepriekš teiktajam ir stipra taisnība,zinu vismaz 10 gadījumus ka pēc slīpēšanas kloķene pārlūzt,un lai kloķeni izņemtu viss motors līdz skrūvei jāizjauc!

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Ja priekš sevis taisa,tad jau vērts slīpēt kloķeni un šāles nemaksā kosmosu.moš ap 60ls...Kloķenisl'pēpa0,25mm,tākā lūst jau vecuma dēļ.http://www.ebay.co.uk/itm/CHRYSLER-JEEP-VOYAGER-2-5TD-VM-ENGINE-BIG-END-SHELL-BEARINGS-CONNECTING-ROD-/271120187542

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

ibiodizels: "Ja priekš sevis taisa,tad jau vērts slīpēt kloķeni un šāles nemaksā kosmosu.moš ap 60ls...Kloķenisl'pēpa0,25mm,tākā lūst jau vecuma dēļ.http://www.ebay.co.uk/itm/CHRYSLER-JEEP-VOYAGER-2-5TD-VM-ENGINE-BIG-END-SHELL-BEARINGS-CONNECTING-ROD-/271120187542
"

Mums no desmit kloķenēm varbūt vienu atmet kā neremontējamu jo pārbaudot (magnetoskopija vai kā viņu tur) ir atklātas mikroplaisas. No tām, ko saliek atpakaļ lūzusi nav neviena.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Tutitu

16 ziņas

PM

Hmm bet ir taa, ka man kkada apaksha no ejosha motora metajas majaas.. ja es uzlikshu apakshu citu, tad man vinsh ies tpt kaa agraak? (labi) vnk baidos par to, ka uzlikshu citu apakshu un vinsh buus kkads shvaks un leens ar dizeljiem cik zinu nevar baigi sherpi braukt, bet man vinsh gaaja labaak par benziinieku un spoleeja brizhiem pat ar otro atrumu un biju parliecinaats, ka pie 110km/h es kaadu vareeshu arii apdziit droshi

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Dzinēja darbību kloķvārpstas maiņa nekā neietekmēs,javien ķēdi/zobratus,aizdezes momentu nepareizi neuzliksi.
Nekas slikts,ja vecās šāles liksi,tik paskaties vai nav sadilušas.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Vecajam Dzerim (1995g) shales
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online