Vecajam Dzerim (1995g) shales » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vecajam Dzerim (1995g) shales

Lapas: [1] 2 3 4
Vecajam Dzerim (1995g) shales ( 5163 )
Tutitu

16 ziņas

PM

Sveiki! man mashinitei apravaas shaales un gribeetos remonteet, bet tgd nezinu kur vinjas dabuut skatiijos grosaa - tur nav taadas laikam vienigais kur atradu ir ebay http://www.ebay.com/itm/Chrysler-Voyager-2-5-TDS-TD-VM-ENGINE-Big-End-Shell-Bearings-/270933197030 . Varbut ir kadam kadi varianti kur vinjas raut, jeb varbuut vinjas der no kada cita auto?

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

autometro.lv ir pat laikam uz vietas
atlas motors
tc motors

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

alien

408 ziņas

PM

cits motors vai cita mašīna. Latvijā nav iespējas kvalitatīvi apmainīt šāles. Nav tādu stendu kā rupnīcā. Ir jau visādi meisteri, kas tur ņemas un slīpē kloķenes maina šales utt. bet tas viss ir uz pus gadu. Zinu vairākus gadījumus.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

ID

847 ziņas

PM

alien: "cits motors vai cita mašīna. Latvijā nav iespējas kvalitatīvi apmainīt šāles. Nav tādu stendu kā rupnīcā. Ir jau visādi meisteri, kas tur ņemas un slīpē kloķenes maina šales utt. bet tas viss ir uz pus gadu. Zinu vairākus gadījumus. "

Kaut kāda sūdīga pieredze tev Kurā iestādē tajos tev zināmajos gadijumos bija veikts remonts?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

alien

408 ziņas

PM

būs jau labi. Mainiet vien - slīpējiet. Būs ok.

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

alien: "būs jau labi. Mainiet vien - slīpējiet. Būs ok. "

Pag, nu tu no sākuma saki, ka mainīt ir slikti, tagad saki, ka labi, nu kā tad īsti ir? Padalies ar info, kur tad ir tas kantoris kurš tik sūdīgi slīpē? Nav tur nekāda kosmosa tehnoloģija. Nu protams, ja šāles aprauj dēļ zema eļļas spiediena, tad vari viņas mainīt cik gribi, kamēr cēlonis nebūs nebūs novērsts, tikmēr jau nekas labāk nebūs.
Autobusu parks kloķenes slīpē sia qualimotor, pēc remonta brauc gadiem, tā ka nevajag stāstīt muļķības par "nav iespējams" un "pusgads".

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

alien

408 ziņas

PM

es 3 gadus nosēdēju pie letes lielā autoveikalā. Pazīstu praktiski visus Rīgas un virziena tukums jelgava bauska servisniekus. esmu ar viņiem simtiem stundu runājis.
Pats jau to neizdomāju. Tiešām nekad nav bijis vajadzības mainīt šāles.
Bet nu kas zina, es tiešām nezinu un man ir vienalga un negribu uzsākt kaut kādus strīdiņus. tomēr tā ir arī mana pārliecība, ka ja kaut kas noticis ar motora galvenajiem elementiem - kloķeni, virzuļiem klaņiem utt, tad ātrāk ērtāk un lētāk un drošāk ir nopirkt motoru no sistas mašīnas. ja vien nav kaut kāds ekskluzīvs ..slēdzam šo sarunu.

Atbildēt uz šo ziņu

aga

161 ziņas

PM

Motors komplektā .

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Vecajam Dzerim (1995g) shales
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online