Vecajam Dzerim (1994 gads) priekšējo lukturi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vecajam Dzerim (1994 gads) priekšējo lukturi

Lapas: [1] 2
Vecajam Dzerim (1994 gads) priekšējo lukturi ( 2933 )
Arturs3030

12 ziņas

PM

Sveiki! Es te esmu tikai pāris dienas reģistrējies,tāpēc nenopeliet mani jau pašā sākumā. Pirms mēneša iegādājos savu pirmos Voyager (1994. gada 2.5 TDI). Dzinējs labs, pie pārējā gan vēl jāpiestrādā. Biju dzirdējis,ka šiem brīnumiem ir problēmas ar priekšējām gaismām tāpēc pirmais izbrauciens diennakts tumšajā laikā man lika domāt par priekšējo lampu pārbūvi uz kko citu. Cik jau esmu paspējis palasīt šeit, varot ielikt no Seat vai BMW.
Varbūt mani kāds varētu apgaismot,no kura būtu pārbūve vienkāršāka,lai izietu pēc tam TA.
Gribētos ielikt tad no BMW (lēcas+eņģeļi). No kura modeļa tad labāk un ar kādu pārbūvi tad ir jārēķinās?
paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Arturs3030: "Sveiki! Es te esmu tikai pāris dienas reģistrējies,tāpēc nenopeliet mani jau pašā sākumā. Pirms mēneša iegādājos savu pirmos Voyager (1994. gada 2.5 TDI). Dzinējs labs, pie pārējā gan vēl jāpiestrādā. Biju dzirdējis,ka šiem brīnumiem ir problēmas ar priekšējām gaismām tāpēc pirmais izbrauciens diennakts tumšajā laikā man lika domāt par priekšējo lampu pārbūvi uz kko citu. Cik jau esmu paspējis palasīt šeit, varot ielikt no Seat vai BMW.
Varbūt mani kāds varētu apgaismot,no kura būtu pārbūve vienkāršāka,lai izietu pēc tam TA.
Gribētos ielikt tad no BMW (lēcas+eņģeļi). No kura modeļa tad labāk un ar kādu pārbūvi tad ir jārēķinās?
paldies!
"
jārēķinās ir ar to, ka pēc tam tas auto izskatīsies pēc kakas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Arturs3030

12 ziņas

PM

labāk mazliet pēc kakas,bet var pa ceļu normāli braukt

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nekroļo auto ar sagraizītu priekšu. ja rokas nav no dibena, taisi esošol lukturos

http://www.imagecar.com.ua/uploads/image/project/chrysler-voyager/dsc_0045.jpg

http://www.imagecar.com.ua/uploads/image/project/chrysler-voyager/dsc_0048.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

UnKn0wN

28 ziņas

PM

Ja jau gribas no BMW, tad no jebkuras "žurkas" vari likt, ieteiktu dzidrinātos stiklus. Nezinu kā ar bumera lukturu ielikšanu tur ir, bet es liku Seata (jo līdzīgi oriģinālajiem, kaut gan sākumā arī domāju par BMW), sanāca fleksēt priekšējā brillē lielākus caurumus un taisīt pilnīgi jaunus kronšteinus lukturiem. Kopumā vismaz ar vienu dienu vari rēķināties. Galvenais ir gribēt un sadūšoties sākt darīt .

Atbildēt uz šo ziņu
Arturs3030

12 ziņas

PM

UnKn0wN: "Ja jau gribas no BMW, tad no jebkuras "žurkas" vari likt, ieteiktu dzidrinātos stiklus. Nezinu kā ar bumera lukturu ielikšanu tur ir, bet es liku Seata (jo līdzīgi oriģinālajiem, kaut gan sākumā arī domāju par BMW), sanāca fleksēt priekšējā brillē lielākus caurumus un taisīt pilnīgi jaunus kronšteinus lukturiem. Kopumā vismaz ar vienu dienu vari rēķināties. Galvenais ir gribēt un sadūšoties sākt darīt ."

No kura gada un modela Seat?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Arturs3030: "

No kura gada un modela Seat?"

http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/seat/toledo/bgdnx.html

Atbildēt uz šo ziņu

UnKn0wN

28 ziņas

PM

Tieši tā, Seat Toledo, un manuprāt labāk likt no tiem, kas nāk līdz '95 gadam, jo tiem lukturi ir "kantaināki", janākiem modeļiem jau nāk noapaļoti.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Vecajam Dzerim (1994 gads) priekšējo lukturi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online