Gāzes sprauslu kalibrēšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes sprauslu kalibrēšana

Lapas: [1]
Gāzes sprauslu kalibrēšana ( 2635 )
Kunkuls

30 ziņas

PM

Hey vai kāds nezin kādu cilvēku vai uzņēmumu, kurš nodarbojas ar gāzes sprauslu atvēruma kalibrēšanu?!
Varbūt variet padalīties ar kontaktiem!
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Pa lielam ar to nodarbojas katrs gāzes kantoris.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Kunkuls

30 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "Pa lielam ar to nodarbojas katrs gāzes kantoris."

Cik esmu zvanījis un prasījis daži rausta plecus, nerunāju par kalibrēšanu ar kompi..
Runāju par mehānisku valtec sprauslu kalibrēšanu, bet viss ir skaidrs
Tagad interesē reduktoru un multivārstu rasējumi vai bildes šķērsgriezumā. Visvairāk interesē multivārsts.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Kunkuls: "
Cik esmu zvanījis un prasījis daži rausta plecus, nerunāju par kalibrēšanu ar kompi..
Runāju par mehānisku valtec sprauslu kalibrēšanu, bet viss ir skaidrs
Tagad interesē reduktoru un multivārstu rasējumi vai bildes šķērsgriezumā. Visvairāk interesē multivārsts.
"

Tu tur ZPD raksti vai?
Neviens negrib ar tām sprauslām čakarēties, nav ekonomiskā pamatojuma, ātrāk, lētāk un labāk būtu nopirkt kvalitatīvākas sprauslas man šķiet. Ja grib ņemties ar tiem valtekiem, tad tas ir jādara pašam.
Varu parakņāties lūžņu kaudzē, varbūt es vēl to reduktoru un vārstu neesu nodevis metālā pie kādas garāžas tīrīšanas, apmaiņā pret kaut ko garšīgu piešķiršu un varēsi pētīt un rasēt

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Kunkuls

30 ziņas

PM

ID: "

Tu tur ZPD raksti vai?
Neviens negrib ar tām sprauslām čakarēties, nav ekonomiskā pamatojuma, ātrāk, lētāk un labāk būtu nopirkt kvalitatīvākas sprauslas man šķiet. Ja grib ņemties ar tiem valtekiem, tad tas ir jādara pašam.
Varu parakņāties lūžņu kaudzē, varbūt es vēl to reduktoru un vārstu neesu nodevis metālā pie kādas garāžas tīrīšanas, apmaiņā pret kaut ko garšīgu piešķiršu un varēsi pētīt un rasēt "

Tu mani saprati precīzi - kvalifikācijas darbs
Bija doma uzmeistarot mazu valtek sprauslu kalibrēšanas stendu, bet plāni mainijās.
Gāzes reduktoru pašam divi mētājās un tie ir izpētīti :)Bet paldies, ka piedāvāji!
Labprāt papētītu kādu multivārstu izjaucot to. Ko viņš dara un kapēc ir skaidrs, bet cik tur kanāli un kā izvietoti un kādā secība kas aiz kā iet nezinu.
Manam voyagerim ir baracuda sprauslas, bet hobijauto ir valtek tapēc bija doma izmantot lētos populāros sūdiņus. Bet tagad mainijies darba mērķis un cenšos atrast jebkādas gāzes iekārtas komponentu shēmas un gudrus padomus utt. Ja kādam ir iespēja padalīties ar materiāliem, vai kādu grāmatu būtu ļoti pateicīgs!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes sprauslu kalibrēšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online