aizsargstieni un sanu slieksni,trubas,lukturi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » aizsargstieni un sanu slieksni,trubas,lukturi.

Lapas: 1 [2] 3 4
aizsargstieni un sanu slieksni,trubas,lukturi. ( 7922 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nightdog: "
parastam viehlajam var but tikai gumijotas dugas-tadas ir redzetas opel fronterai uc. metala dugas drikst but tikai paaugstinatas caurgajamibas auto, tas ir dzipi. vw sinhro pat nevar but jo vins neskaitas paaugstinatas caurgajamibas. pats biju nedelu atpakal uz skati ar t4 un speciali nenemu nost un to visu ari man izstastija
"
ja, tas tiesa, eļļa ir eļļaina

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

Čomam TC 3.3 FWD ar trubām gar sliekšņiem, uz skati nekad nav ņēmis nost. Kaimiņam arī FWD CV ar sliekšņiem (plakanie, ne trubas), arī nekādu problēmu ar TA nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

West

30 ziņas

PM

Vai nav taa ka šīs plastmasas vafeles un trubas traucē airodinamikai un pieaug patēriņš? Kāds varbūt ir salīdzinājis?

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Tā jau būtu matu skaldīšana Es nekādu būtisku starpību neredzu vai braucu uz 95 vai uz 110, viens cilvēks mašīnā vai trīs, patēriņš praktiski nemainās, tāds stienis gar slieksni jau nu tur nekādu lomu arī nespēlēs..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja nemaldos, sliekšņi bija arī oriģināli aksesuāri (Chrysler vai Mopar ražojuma), līdz ar to ir mazāka iespēja tiem piesieties.

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Man ir oriģinālie sliekšņi uz voyager. Un iet TA bez problēmām. Galvenais, lai slieksnis vai truba ko nu izdomā likt nebūtu platāka par mašīnas gabarītiem (līdz ar sānu spoguli). Un par metāla dugu priekšā 4x4 voyager var iziet tehnisko, jo viņš skaitās paaugstinātas caurgājamības auto. Cik sapratu 4x4 voyager iet džipu klasē. Par visu šito interesējos CSDD.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

janni

716 ziņas

PM

Ir orģinālie sānu sliekšņi. Csdd nekādu problēmu.
Un neviens Voyageris nav paaugstinātas caurgājamības auto, tāpat kā quatro audi un syncro volkswageni. Tā pilnpiedziņa ir satiksmes drošībai. Tāpēc dzelzs duga priekšā uz skati ir jāskrūvē nost. Plastmasas, tā ir cita lieta..

Atbildēt uz šo ziņu

---

runcukins21

23 ziņas

PM

janni: "Ir orģinālie sānu sliekšņi. Csdd nekādu problēmu.
Un neviens Voyageris nav paaugstinātas caurgājamības auto, tāpat kā quatro audi un syncro volkswageni. Tā pilnpiedziņa ir satiksmes drošībai. Tāpēc dzelzs duga priekšā uz skati ir jāskrūvē nost. Plastmasas, tā ir cita lieta..
"

ok neviens nav atbildejis kur LV var tadas iegadaties,
ok viena tante teica utt. paradiet man likumu kur ir rakstits konkreti un uzskaitits ko var ko nevar.likt virsu uz auto.
Tas pac ka nevar cipa tonet logus prieksejos sanu mulcibas likuma rakstits ka 70% caurlaidiba jabut tad ari 30% var tonet,zinu LV pazinas kam ir tonetie logi un ari kur es dzivoju ir sads pac likums uz logiem un man pasam tonetie stikli. taka saku viena tsnte teica ka nevar tad visi uz to uzkeras.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » aizsargstieni un sanu slieksni,trubas,lukturi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online