aizsargstieni un sanu slieksni,trubas,lukturi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » aizsargstieni un sanu slieksni,trubas,lukturi.

Lapas: [1] 2 3 4
aizsargstieni un sanu slieksni,trubas,lukturi. ( 7920 )
runcukins21

23 ziņas

PM

Sveiki gribetu uzinat kur Latvija var iegadaties aizsargstieni, sanu slieksnus labak butu trubas slieksnus un ari slieksnus aizmugure un prieksejam bamperam. un ka ari ar melnos pakalejos lukturus.un ari kas saistits ar tuningu. gads no 2004-2008 pasam ir 2008 gada grand voyager

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

runcukins21: "Sveiki gribetu uzinat kur Latvija var iegadaties aizsargstieni, sanu slieksnus labak butu trubas slieksnus un ari slieksnus aizmugure un prieksejam bamperam. un ka ari ar melnos pakalejos lukturus.un ari kas saistits ar tuningu. gads no 2004-2008 pasam ir 2008 gada grand voyager"
visus tos sūdus TA paprasīs noņemt, nu varbūt tikai sliekšņus varēs atstāt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

runcukins21

23 ziņas

PM

PASSATizhi: " visus tos sūdus TA paprasīs noņemt, nu varbūt tikai sliekšņus varēs atstāt "

mana valsti kur es dzivoju nekas nav janem nost var likt un ari LV var atstat virsu ja ir europas sertifikats,daudzi nezin likumus LV ko var ko nevar tiko ir europas sertifikats viss ir kartiba.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tu jau nerakstīji, ka tam visam jābūt ar Eiropas sertifikātu.

Atbildēt uz šo ziņu
West

30 ziņas

PM

Man savukārt interesē kam vajadzīga tā plastmasa uz priekšējā pārsega? Daudziem taadu redzu..

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manuprāt, tam bija jādzen pretī lidojošās mušas un peļķu ūdens pāri jumtam (virs vējstikla). Pats nelietoju, par efektivitāti nevaru spriest. No auto rūpnīcas, šķiet, tāds nav nācis.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

manā valstī...
TA liks līko uz taviem sertifikatiem. noteikumos ir skaidri un gaiši rakstīts, ka tie melāllūžņi ir pieļaujami tikai uz apvidus automobīļiem. visādi citādi tie ir bīstami apkārtējiem. bet kam es to vispār drukāju....

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

nightdog

24 ziņas

PM

PASSATizhi: "manā valstī...
TA liks līko uz taviem sertifikatiem. noteikumos ir skaidri un gaiši rakstīts, ka tie melāllūžņi ir pieļaujami tikai uz apvidus automobīļiem. visādi citādi tie ir bīstami apkārtējiem. bet kam es to vispār drukāju....
"

parastam viehlajam var but tikai gumijotas dugas-tadas ir redzetas opel fronterai uc. metala dugas drikst but tikai paaugstinatas caurgajamibas auto, tas ir dzipi. vw sinhro pat nevar but jo vins neskaitas paaugstinatas caurgajamibas. pats biju nedelu atpakal uz skati ar t4 un speciali nenemu nost un to visu ari man izstastija

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » aizsargstieni un sanu slieksni,trubas,lukturi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online